.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

ДИЕТА САМО ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

Здравейте, искам да ви препоръчам една книга, която ми подариха - "ДИЕТА САМО ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ". В нея има всичко, което трябва да знаем, за да се храним здравословно, да нямаме проблеми с теглото, както и да не ни пробутват разни боклуци в магазините и заведенията. Има и раздел с упражнения, както и хранителен дневник.

Оформлението е СУПЕР!

Моля, споделете вашето мнение за книгата, ако сте я чели.[/u]

Guest
    Много е тъпа.

Незнам защо,но мисля че някой си прави реклама :P
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

a kakva e cenata na knigata? dai o6te malko info na koe izdatelstvo e .. i t.n.

Guest
    Цената е 9.90 лв.

Guest
    a ot kude moje da se kupi????

Супер фен Аватара на Exothermic
    Таз книга май съм я виждала в книжарницата на Мол София,но не ми се видя кой знае какво,просто поредната книга!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Guest

Диетите

Книгата е жестока! =D>

Повече от фен
    Град
    south_park
    каквото го има там ще си го намеря в нета,за кфо ми е кногата
    като искаш да рекламираш си плащай
    you should kill yourself >=D

Guest
    Научи се да пишеш! Може би ще ти помогне да прочетеш някоя книжка.

Град
    world of DRUM n BASS
    Кфо ли е па тфа?!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, мернах я в една книжарница.Стори ми се интересна.

Аз я имам и ме кефи!

Има полезни неща в нея за начина на хранене, калорийте и т.н., но самата диета ми се струва много глупава. Половината неща не могат да се намерят в един нормален магазин.. а й да ям хамбургери за да отслабна?! Що за глупост.. като цяло не е лоша, но както казах, самата диета не ми харесва.

nqma kiriq ot tez knijki vseki znae 4e ako sa t1p4e s testa 6i stana debel i t.n
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Ne e samo tova. V magazinite i zavedeniqta ni probutvat vsqkakvi bikluci. 4ovek trqbva da znae za kakvo da vnimava. Nqkoi kazva li ni kakvo e dobre da se qde i kakvo ne izvun testenite neshta. Italiancite qdat ogromni kolichestva makaroni i spageti, ama bolshinstvoto sa slabi. Znachi ne e samo do testenite hrani.

Guest
    Слаби били италианците ахахаах. Не са от най-слабите, но както и да е.
    Определно обаче са най-меките. Супер отпуснати. Пастата си я носат отзад. Гледаш ги не са дебели, ама имат супер много мазнини по тях. Просто на по-едсър човек тези мазнини ще го правят дебел. А на дребните жабарчета ...

Като излезете навън си поръчвате месо на кокал със салата. За пиене - мастика с айран е супер, или минерална вода.

Проблем?

Всичко, което може да се прочете в една книга за 10 лева го има безплатно в нета.

Guest
    Vsi4ki tlasteqt. Trqbva de sq vnimava kvo se papa i poveche sport ili sex)

Guest
    Prodavat vsqkakvi bokluci za hranene - tova e problema.

Guest
    ЧУДЕСНА КНИГА!

Guest
    мн мн мн яки4ка книжка зе ми акъла

Guest
    I na men mi haresa. Zaslujava si da se prochete, dori da ne spazvash dietata. Nauchih interesni neshta. =D>

ohhh za neq 4eta mn razli4ni mneniq.Edni kazvat 4e mn q haresvat a dr 4e e mn t1paa. I sega na kogo da se vqrva???
    as mislq da si q vzema noo ako moje nqkoii koito q ima da dade malko pove4ko info kakvo ima v neq 6te byda mn mn mn blagodarna
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Голям фен
    Да и аз искам повече инфо.Видях я в една книжарница,ама майка ми каза,че това във всяко списание го пишело или в интернета и нямало смисъл да я вземам.Но все пак ...може нз
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

И аз я имам!

И аз я имам тази книга и съм на същото мнение. Отслабнах с 6 килограма за 1 месец и да ви кажа тази книга е моята Библия!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си