- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТА САМО ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ
Здравейте, искам да ви препоръчам една книга, която ми подариха - "ДИЕТА САМО ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ". В нея има всичко, което трябва да знаем, за да се храним здравословно, да нямаме проблеми с теглото, както и да не ни пробутват разни боклуци в магазините и заведенията. Има и раздел с упражнения, както и хранителен дневник.
Оформлението е СУПЕР!
Моля, споделете вашето мнение за книгата, ако сте я чели.[/u]
Много е тъпа.
Незнам защо,но мисля че някой си прави реклама:P
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Цената е 9.90 лв.
a ot kude moje da se kupi????![]()
Таз книга май съм я виждала в книжарницата на Мол София,но не ми се видя кой знае какво,просто поредната книга!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Книгата е жестока! =D>
каквото го има там ще си го намеря в нета,за кфо ми е кногата
като искаш да рекламираш си плащай
you should kill yourself >=D
Научи се да пишеш! Може би ще ти помогне да прочетеш някоя книжка.
Кфо ли е па тфа?!
Да, мернах я в една книжарница.Стори ми се интересна.
Аз я имам и ме кефи!
Има полезни неща в нея за начина на хранене, калорийте и т.н., но самата диета ми се струва много глупава. Половината неща не могат да се намерят в един нормален магазин.. а й да ям хамбургери за да отслабна?! Що за глупост.. като цяло не е лоша, но както казах, самата диета не ми харесва.
nqma kiriq ot tez knijki vseki znae 4e ako sa t1p4e s testa 6i stana debel i t.n
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Ne e samo tova. V magazinite i zavedeniqta ni probutvat vsqkakvi bikluci. 4ovek trqbva da znae za kakvo da vnimava. Nqkoi kazva li ni kakvo e dobre da se qde i kakvo ne izvun testenite neshta. Italiancite qdat ogromni kolichestva makaroni i spageti, ama bolshinstvoto sa slabi. Znachi ne e samo do testenite hrani.
Слаби били италианците ахахаах. Не са от най-слабите, но както и да е.
Определно обаче са най-меките. Супер отпуснати. Пастата си я носат отзад. Гледаш ги не са дебели, ама имат супер много мазнини по тях. Просто на по-едсър човек тези мазнини ще го правят дебел. А на дребните жабарчета ...
Като излезете навън си поръчвате месо на кокал със салата. За пиене - мастика с айран е супер, или минерална вода.
Проблем?
Всичко, което може да се прочете в една книга за 10 лева го има безплатно в нета.
Vsi4ki tlasteqt. Trqbva de sq vnimava kvo se papa i poveche sportili sex
)
Prodavat vsqkakvi bokluci za hranene - tova e problema.![]()
ЧУДЕСНА КНИГА!
мн мн мн яки4ка книжка зе ми акъла![]()
I na men mi haresa. Zaslujava si da se prochete, dori da ne spazvash dietata. Nauchih interesni neshta. =D>
ohhh za neq 4eta mn razli4ni mneniq.Edni kazvat 4e mn q haresvat a dr 4e e mn t1paa.I sega na kogo da se vqrva???
![]()
as mislq da si q vzema noo ako moje nqkoii koito q ima da dade malko pove4ko info kakvo ima v neq 6te byda mn mn mn blagodarna![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Да и аз искам повече инфо.Видях я в една книжарница,ама майка ми каза,че това във всяко списание го пишело или в интернета и нямало смисъл да я вземам.Но все пак ...може нз![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
И аз я имам тази книга и съм на същото мнение. Отслабнах с 6 килограма за 1 месец и да ви кажа тази книга е моята Библия!!!!!!!!!![]()