- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ядете в училище?
Нищо. Не съм гладна.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Еми в даскалото различно се храня. Обикновено ям кашкавалки, кренвиршки, кифли с шоколад, пица... А околко училището има също разни готини неща с хапване. Бургери понякога ям, има и една баничарница(много е яка), където нещата винаги са пресни. Там ям банички и айрян, принцеси, кифли с мак и т.н.![]()
Ех...мечти...мечти...и аз си мечтая за хубава баничарница..ама нашата е толко мръсна,че нямам думи да го опиша...страх те е на тротоара да стъпиш дориЕми в даскалото различно се храня. Обикновено ям кашкавалки, кренвиршки, кифли с шоколад, пица... А околко училището има също разни готини неща с хапване. Бургери понякога ям, има и една баничарница(много е яка), където нещата винаги са пресни. Там ям банички и айрян, принцеси, кифли с мак и т.н.![]()
![]()
до училище има шкембеджийница, всяко междучасие по 1 чорбица и цял ден съм ток и жица.
значи в училище изяждам един тостер, пия една кола, а ако съм втора смяна по бира след даскало с няколко френда. не обичам да ям вафли или солети щото нито се наяждам с тях, нито пък ми харесват. в последно време обаче почти не ям.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
нося си някакво ядене от вкъщи, хем по-вкусно, хем остават пари и за биричка вечерта![]()
Каквото ми се яде![]()
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
Mi otivam v edin magazin do daskalo i gledam ako mi se doqde ne6to si go vzemam, ako ne otivam da pu6a![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Евала бате! И да има една биричка си цар! И аз обичам ама то дори и при даскалото да имаше нямаше да ям щото щеше да мириша на чесън!Първоначално написано от slOw
Иначе екстра!
![]()
Шунка, Руска и Картофи(за хамбургер с това става дума) - това всички от класа доста често го ядем
![]()
хъхъ..
Emi v moito daskalo imame vklu4en obqd,no az ne qm mnogo 4esto tam.Vzimam si plodove ot vku6ti i si kupuvam golqma butilka voda ili si kupuvam Aktivia,a ponqkoga i az pribqgvam do soletkite.![]()
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
tupi4uk vupros...qm kakvoto mi se qde-predimno nezdravoslovni bokluci kato pica naprimer![]()
ami kvoto ima v stola tova qm: nastyrgan klitor s praz, konski ligi s 4esan, vyzduh na skara i ne6ta ot sorta...![]()
Ем ям квот ми се яде ма обикновено пица след тфа не6то сладко-например вафла мура или пури със 6околад.![]()
OnLy HoUsE mUsIc BaBy
qm 1-2 kiseli mleka za da moga da si vzema kreatina posle qm 2 paketa borovec 4etvorka i za da ne presqda 1 isosport ili koli4ka light