.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Kill the kifla co.
    Нищо. Не съм гладна.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Еми в даскалото различно се храня. Обикновено ям кашкавалки, кренвиршки, кифли с шоколад, пица... А околко училището има също разни готини неща с хапване. Бургери понякога ям, има и една баничарница(много е яка), където нещата винаги са пресни. Там ям банички и айрян, принцеси, кифли с мак и т.н.

Еми в даскалото различно се храня. Обикновено ям кашкавалки, кренвиршки, кифли с шоколад, пица... А околко училището има също разни готини неща с хапване. Бургери понякога ям, има и една баничарница(много е яка), където нещата винаги са пресни. Там ям банички и айрян, принцеси, кифли с мак и т.н.
    Ех...мечти...мечти...и аз си мечтая за хубава баничарница..ама нашата е толко мръсна,че нямам думи да го опиша...страх те е на тротоара да стъпиш дори

до училище има шкембеджийница, всяко междучасие по 1 чорбица и цял ден съм ток и жица.

Град
    Пловдив
    значи в училище изяждам един тостер, пия една кола, а ако съм втора смяна по бира след даскало с няколко френда. не обичам да ям вафли или солети щото нито се наяждам с тях, нито пък ми харесват. в последно време обаче почти не ям.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    нося си някакво ядене от вкъщи, хем по-вкусно, хем остават пари и за биричка вечерта

Град
    Там...
    Каквото ми се яде

The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...

Mi otivam v edin magazin do daskalo i gledam ako mi se doqde ne6to si go vzemam, ako ne otivam da pu6a
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Цитирай Първоначално написано от slOw
    до училище има шкембеджийница, всяко междучасие по 1 чорбица и цял ден съм ток и жица.
    Евала бате! И да има една биричка си цар! И аз обичам ама то дори и при даскалото да имаше нямаше да ям щото щеше да мириша на чесън! Иначе екстра!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Шунка, Руска и Картофи (за хамбургер с това става дума) - това всички от класа доста често го ядем
    хъхъ..

Emi v moito daskalo imame vklu4en obqd,no az ne qm mnogo 4esto tam.Vzimam si plodove ot vku6ti i si kupuvam golqma butilka voda ili si kupuvam Aktivia,a ponqkoga i az pribqgvam do soletkite.
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Голям фен
    Град
    sf
    tupi4uk vupros...qm kakvoto mi se qde-predimno nezdravoslovni bokluci kato pica naprimer

;ppp`f
    Guest
    ami kvoto ima v stola tova qm: nastyrgan klitor s praz, konski ligi s 4esan, vyzduh na skara i ne6ta ot sorta...

Ем ям квот ми се яде ма обикновено пица след тфа не6то сладко-например вафла мура или пури със 6околад.
    OnLy HoUsE mUsIc BaBy

Guest
    qm 1-2 kiseli mleka za da moga da si vzema kreatina posle qm 2 paketa borovec 4etvorka i za da ne presqda 1 isosport ili koli4ka light

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си