- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali e?
kakvo mislite za seksa za 1 ve4er i kurvensko li se spored vas?
da,opredeleno e kurvensko
Първоначално написано от comics
Не мисля че си курва ако се забавляваш с някой без обвързване , само за една вечер.Щом ти се ебе - се ебеш , тия който мислят че е курвенско - мастурбират вкъщи,а другите си праят купона \/
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Първоначално написано от hip Hop Mace
Съгласна съм.
Иска ти се - правиш го. Какво толкова?
emi kurvensko e.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не е курвенско..това е просто един вид забавление приеми го така
Не не е курвенско, нали и за нас трябва да се мисли. Повече такива момичета да има !!![]()
Курвенско е, ако е ежедневие.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мда,съгласна съм!Първоначално написано от Sh@d0w
Но,хората които го правят эа по една вереч трябва да се паэят,че иначе от играчка-плачка.
[size=7][b][u]fosse cos
1 pat na nqkolko mesec ama na seki kupon da spi s nqkoi razli4en samo za kef mi se struva kurvensko.. i to mnoo ..
kurvensko e ako go prvi6 neprekusnato a ako ima6 i agdjeta i takiva ve4eri ne e ( moe mnenie razbira se)
axaxaaxxa nz opravqi se ...![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
така е! \/
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ми когато на човек му се е*е и има нужда от време на време да разнобразява обстановката ( 1-2 пъти в месеца) не е курвенско ама ако е ежедневие е к*рвенско![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
..айде и аз ще ви подкрепя, но моля, нека не бъде 2пъти в месеца, че после лесно ще станат 3 и ... т.н.Първоначално написано от HYPE
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ne e kurvensko razbirase absolutno ne e kurvensko ako ni mom4etat se ebem samo po edna ve4er sus razli4na jena stavame manqci pi4ovei tem pdobni a zashto tek kat go pravqt gi nari4ate kurvi
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата