.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: tupo li 6te e?

Guest

tupo li 6te e?

izvinqvaite iskam da vi popitam ne6to!stra6no mn me kefi brata na bif6oto mi gaje s koeto skasahme pred 1 mesec no sme se super dobre priqteli.brat mu e 10-ti klas po golqm e ot nego i iskam da znam spored vas tupo li 6te e ako stane ne6tu m\u men i brat mu

Град
    Ibiza
    тъпо е да питаш в раздел секс, има си друг раздел за тва
    момче съм бе!

Мега фен Аватара на koalka
    Сама си реши.Така и така с брат му сте приключили.

probvai troika moi ti haresa.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    ако само страшно много ти харесва няма смисъл ще се намери някой друг и няма да става сконфузно с бившия

bih kazala da se zastrelq6 za6to puska6 temata v tozi razdel?i na kolko si godini?

Цитирай Първоначално написано от gafinka
    bih kazala da se zastrelq6 za6to puska6 temata v tozi razdel?i na kolko si godini?
    ...ти пък се застреляй, за дето не отговаряш на въпроса на момичето! има си модератори, те ще решат 'съдбата' на темата...!

знай, че ако тръгнеш с брат му... почти 90% другият брат няма да те погледне повече... сама прецени до колко те 'кефи' по-големият и струва ли си да загубиш приятелството му.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

nedei da trugvash s brat mu super zagubeno e pomisli malko
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    nedei da trugvash s brat mu super zagubeno e pomisli malko
    що да е тъпо!? те вече са разделени, кво й пречи ако се харесват!? вие пък и вие с вашите задръжки и претенции...
    gafinka , като незнаеш кво да кажеш не пиши... престани да търсиш кусури на всеки който пусне тема! както каза sh3_1s_7h3_0n3 , модераторите решават кво ще стане с темата, ти кво се бъркаш, а!?!?
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    selo СофиАА
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ...ти пък се застреляй, за дето не отговаряш на въпроса на момичето! има си модератори, те ще решат 'съдбата' на темата...!

знай, че ако тръгнеш с брат му... почти 90% другият брат няма да те погледне повече... сама прецени до колко те 'кефи' по-големият и струва ли си да загубиш приятелството му.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Град
    Е отсреща

Re: tupo li 6te e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    izvinqvaite iskam da vi popitam ne6to!stra6no mn me kefi brata na bif6oto mi gaje s koeto skasahme pred 1 mesec no sme se super dobre priqteli.brat mu e 10-ti klas po golqm e ot nego i iskam da znam spored vas tupo li 6te e ako stane ne6tu m\u men i brat mu
    не

Абе то въпроса/темата са тъпи !!!

Пък ако питаш мене щом искаш давай без да ти пука

Град
    varna
    i az sam na sa6toto mnenie. trqbva da si dosta smotan za da ne se seti6 4e temata ne e za tuk!!!
    P.S. sry za dumite mi, no kakto vseki tuk, i az izkazvam mnenie bilo to i lo6o

4e si zburkala i si q pusnala taq tema zburakala si no spored men nqma ni6to lo6o za6toto si priklu4ila s brat mu li4no na men mi se e slu4valo i sam ve4e 3 god s brata na biv6oto mi gadje
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Цитирай Първоначално написано от die
    4e si zburkala i si q pusnala taq tema zburakala si no spored men nqma ni6to lo6o za6toto si priklu4ila s brat mu li4no na men mi se e slu4valo i sam ve4e 3 god s brata na biv6oto mi gadje
    Te tova e k`vo vi dreme na vas jenite 4e majete moje da im e gadno pomislete malko ako mom4eto e obi4alo i e obi4a oshte nema li da mu e super gadno 4e momi4eto koeto e obi4al hodi s po golemiqt brat pomislete malko ako mojete estestveno
    Fuck The Religion

Guest
    abe vie kolko ste zleee nema tolko zle hora kvo se obqsnqvate deli tazi tema e za tuk ili ne qvno e re6ila da q pusne tu za6toto pove4e hora q pose6tavat i iska pomo6t momi4eto lele bah go i va6to otno6enie!
    a po temata sega da kaja mi .. macka ako naistina te kefi brat mu ok ama pozamisli se dali iska6 biv6iq ti da ne te pogledne za6toto moje bi nqma da mu e priqtno da te gleda s brat mu osobenno(ako ti si go skasala de) no ako toi te e skasal qvno ne mu puka kvo 6te pravi6 uspeh v re6enieto ti ako ve4e ne si go zela me im obra6tai vnimanie na glupostite na tiq deto te prihranvat :P

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Az wikam da se prenasochish kum drugo semeistwo ... mnogo konfuzno shte stane ako sega naletish i na brata ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Az wikam da se prenasochish kum drugo semeistwo ... mnogo konfuzno shte stane ako sega naletish i na brata ...
    хаха тва като некъв сапунен сериал....я верно го заеби тва семейство за да не пускаш после тема:много се възбуждам от бащата,какво да правя

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    хаха тва като некъв сапунен сериал....я верно го заеби тва семейство за да не пускаш после тема:много се възбуждам от бащата,какво да правя
    Mi ... haha ... malko na takowa mi zaprilicha ...
    Ochakwaite skoro tema "Maikata na biwshite mi gadjeta mi namiga,kakwo da prawq"

Фен
    Град
    Dance Department

Цитирай Първоначално написано от HYPE
    тъпо е да питаш в раздел секс, има си друг раздел за тва
    Темата е "Любов"

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    xaxax dobra ideq

po temata: emi ako i 2-ta go iskate 6to ne...ti sama kaazva6 4e ste si mn dobre fr...6tom nqmate ve4e 4ystva edin kam dr...nevijdam smisal da ima ne6to protiv da si s brat my..
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. ще има голяма ревност м/у двамата. Пък и има вероятност да погубиш приятелството си с малкия ..
    Прецени сама, какво искаш ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Бившото ти гадже ще си промени много мнението за теб и ще те мисли за някоя която ги сменя като носни кърпички ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си