.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    nqkoysi
    Guest

савет за първата целувка

Мойе да звучи смешно но аз съм на 17 а още не съм се целувал.От притеснение можеби.Предстои ми да целуна момичето което харесвам и мисля че и тя ме харесва.Но тя има много повече опит от мен,а е по-малка с 3 години.Даъте савет.Незнам как се целува.Като си приближа устните какво да направя.Какво дА направя с езикът.Моля не ми се смейте много

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Усети и устните сърцето ще те води в движенията и не е важно как се целуваш важното е как се целувате взаимно!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    a bash dosta dobre kazano.Nqma znachenie mojesh ili ne v momenta,v koito se doblijish do neq intuiciqta shte ti podskaje.Samo ne se pritesnqvai ne e nishto slojno i strasno
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен
    Град
    София
    Надали ще се научиш от няколко написани иэречения във форума!работата ще стане с практика.А эа първата ти целувка не се притеснявай,просто се отпусни ,нещата ще станат.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Бездомен
    а бе брато просто следваи сърцето си ... :P :P

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: савет за първата целувка

Цитирай Първоначално написано от nqkoysi
    Мойе да звучи смешно но аз съм на 17 а още не съм се целувал.От притеснение можеби.Предстои ми да целуна момичето което харесвам и мисля че и тя ме харесва.Но тя има много повече опит от мен,а е по-малка с 3 години.Даъте савет.Незнам как се целува.Като си приближа устните какво да направя.Какво дА направя с езикът.Моля не ми се смейте много
    Никакви съвети! Първият път е интуиция и изживяване! Следвай си собствените инстинкти и нагони и ще се очудиш колко добре може да се получи. Плюс тва не е задължително ти да водиш - кат за сефте и с повече опит може тя да поеме инициативата

IZ
    Guest
    spox sladur ne se pritesniavai az celunah gadjeto mi minalia mesec i mnoo se pritesnih ama nishtu slojno ne e prosto kakvoto pravi tia i ti go pravi moia sashto ne beshe se celuval ama vzaimno se nauchihme v

Абе то на тва никой не може да те научи, освен гаджето ти ) ако фашташ на къде бия ... т.е. просто се залепете един до друг, усетете си сърцата как бият, затвори очи и доближи устни. Другото ... само във фантазиите ми(ни) :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си