.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Имали ли сте чувството че...

Искам да ви попитам имали ли сте чувството, че най добрата ви приятелка/приятел ви пречи /естествено несъзнателно/ да започнете нещо ново. Да се запознаете с нови хора нови приятели. Дори да си намерите приятелка/приятел (имам предвид гадже (по тиин език)). Питам това защото на мен ми се струва напоследък, че най добрата ми приятелка е причината за да съм сам вмомента. Вмомента ежедневието ми е едно никакво. От работа се прибирам хапвам и излизам с нея насам натам примерно или лягам да спя според зависи. Чудно ми е какво мислите вие.

PS: На 21 години съм
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Твоята най-добра приятелка с какво ти пречи по точно? Иначе-Да и на мен ми се е случвало.....

hahahha
    Guest
    awe 4ovek kak taka da ti pre4i we.....da ne ti e zabila noj v garloto...xaxaxa ne we bazik ama neznam vsmisal ako be6e kazal 4e ti e gadje i da ti prai problemi s koi kvo i 6to....ama prosto fr neznam...mi ti pa ne i obra6tai vnimanie to ako zaradi neq nimoji6 gadje da si fani6...pff kva e taqq togava..az sam imala podoben slu4ai no s moq priqtel(gadjeto) 6toto se mi darje6e smetka kade hoda s koi hoda...puk teqq moite priqteli kvo tolkova se iskam da gi vida i nekvi takiva....ama nali znae6 ''6uta v gazaaaaaa i tvaa e'' \/

Ima6 predvid 4e tq ti zaema ejednevieto kato iska da ste postoqno nqkude li?

Еми нормално. То за тва се води най-добрата ти приятелка иии => ревнува. Не иска никой да я измести от 1вото място. Със сигурност има няк'ва такава връзка.

Мега фен
    Град
    София
    Не,не мога да кажа эа който и да е приятел или приятелка,че ми пречи!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

Не бих казала, че ми пречи. Все пак съм достатъчно голяма и разумна, за да взимам сама решения.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

hahahha
    Guest
    a nai6 kvo moje i da ispitva ne6to kam teb i zatova da ne pozvolqva drug da te dobliji.......ima i takav variqnt

hahahha и ти си прав, ма то нали знаеш, човек винаги има хиляди варианти и опции. И да, тва е една от тях.

hahahha
    Guest
    az sam momi4e we BeBs......

Цитирай Първоначално написано от hahahha
    az sam momi4e we BeBs......
    Сорка в последствие разбирам :P

Както и да е, схвана мисълта ми

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да допускаш някой друг, а не ти да ти постава ограничения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си