Zdraveite moje moq problem da vi se stori sme6en no vi molq da me razberete i da mi dadete nqkakav savet po vaprosa...Ima edno momi4e koeto haresah o6te ot purviq put v koito go vidqh.Togava o6te ne se poznavahme i az re6ih 4e e prosto nqkakvo hubavo momi4e koeto mi e hvanalo okoto...Tva stana lqtoto.Posle razbrah 4e e vlqzla v moito daskalo 8kl a az bqh 11 i togava si kazah: PO DQVOLITE NQMA NA4IN 6TE PROBVAM!!! Zapoznahme se i stanahme priqteli.Postepenno po4nah da i pokazvam kak se 4uvstvam no tq ne prave6e nikakvi nameci da me otblusne nito da mi otvurne...Sled izvestno vreme i se obqsnih i tq me otrqza taka da se kaje i za izvestno vreme priklu4ihme kontaktite si.Samo si kazvahme zdrasti kato se videhme.Sled izvestno vreme tq me potarsi pak i sq pak sme priqteli daje bih mogal da kaja dobri priqteli.Edin den az otvorih pak temata za tova kolko mn q haresvam i posledniq put kogato se vidqhme i az po4nah da i govorq za tova tq mi kaza 4e nqkoi dr put trqa si pogovorime za tva poneje az q izpra6tah do tqh sled u4ili6te Molq daite mi nqkakav savet 6toto naprao se pobarkah po neq!!!Imah nqkolko vruzki sled akt tq me otrqza i si misleh 4e si4ko e priklu4ilo no kato me potarsi posle se edno ne6o me udari po glavata i sega ne moga da spra da mislq za neq...Molq vi daite savet kvo da napravq i spored vas tq kakvo bi napravila