- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sbogom na vsi4ki! ;(
Hora zdraveite.Imam strahoten problem,koito nqma reshenie.Skasah s fr mi.Vlubena sam v nego i sega bez nego jivota mi svarshi.![]()
Samo iskam da vi kaja 4e ste strahotni.Savet:ne pozvolqvaite 4oveka do vas da si otide..ne bydete inati za gluposti..ne se karaite za gluposti.
Zaradi prostotii sega vsi4ko svyrshi,na nego ne mu puka za men,a na men mi puka strashno mnogo.Izpitvam bolka 6tom go vidq...iztrypvam cqlataNe otkrih drugo reshenie...sega izlizam..na dali shte se vyrna.Veroqtno shte sloja krai na jivota si...i ne mi puka koi mi vqrva zatova,veche nqma za kakvo da jiveq,po-dobre da umra.
Sbogom all...
Недей да правиш глупости. Живота е пред теб не трябва да се предаваш толкова лесно. Това със слагането на край на живота не е решение на проблема. Представи си колко роднини ще оставиш в скръб и болка за теб. По този начин няма да се спасиш. Така бягаш от нещата трябва даи силна и да ги преодолееш.Първоначално написано от neshtastna_forever
Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.
![]()
![]()
nikade nqma da hodi6!Jivota e pred teb nikakvi mom4eta i gluposti nemogat da te sprat da si go jivee6 do dupka.6te sre6ne6 drug i 6te go obi4a6 daje pove4e ot biv6iq sled vreme 6te razbere6 kakva glupost si 6tqla da napravi6
![]()
Първоначално написано от Funky Fresh
[size=7][b][u]fosse cos
Не прави глупости заради едно момече. Животът ти без него не е свършил. Всеки край е едно ново начало, помни това и не се предавай.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Шшшш Чшшшш къде отиваш ти, може би???? Седи тука да си лафиме ... не прави прибързани решения, за които после да съжаляваш и ти, и роднините ти, и приятелите ти. Кажи ни кво е станало, да ти кажем кво да правиш, мани го другото, все ш' намерим време и за него!!!
Mili4ka nedei taka.Samo zaradi edno mom4e ne si struva da si slaga6 krai na jivota,kolkoto i da go obi4a6.Vsi4ko e prehodno-minava i si zaminava.Razberi 4e tova ne e na4ina.6TE GO ZABRAVI6!Uverqvam te!
The really great person is the person who makes everybody feel great!
6e poreve i 6e i mine
tva e edin prost kragovrat edin idva i si otiva sled tova drug zaema negovoto mqsto i taka natatak....nemoje pri vsqka razdqla da kazva6 ''KRAI''...nedei ima i drugi i da znae6 4e 6e doide 4ovek koito naistina 6te te obi4a i 6te go e grija za teb......6te vidi6a na onqq mu ''e*i maikata'' i da hoii da se razviva nqkade 4e qvno mn e izostanal
sqkash az sam go napisala..of pri men e po4ti sashtoto![]()
Предлагам всички да си шибнем главите в стените.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Аз почвам инициятивата със стената -![]()
момиче спокойно......и аз с бившото си гадже скъсах ,ама то защото отдавна си харесвам друг
![]()
И аз още малко го харесвам и тн.......НЕ можеш да го забраиш на първата минута....Но с мн труд все някога ще си харесаш някой друг
/
не като мен аз другото момче което го харесвам(не бившия) не мога да го забрая ама кво да се праи\
Момиче недей да праиш глупости....щом толкова много си го обичаш а той те е зарязал значи той е нещастник а не ти!!Недей да праиш глупости и бъди спокойна /искрено се надявам тва да не е бъзик\
Ако ти е първата "любов" е съвсем нормално да се чувстваш по тоя начин. Само че самоубийството не е решението на проблема ти. Краят на една връзка дори не е проблем, рано или късно ще го осъзнаеш. За сега се затвори в стаята си и си поплачи или пък излез някъде и се напий, само не прави глупости. И аз преди доста време съм изпитвал същите емоции и наистина също съм си мислел да сложа край на живота си, но трябва да запомниш че някъде някой те чака и ще те обича цял живот. Това трябва да те крепи в такива моменти, рано или късно хубавите неща се случват.
Дано да ме разбереш :P
life sux
Ух вие глупави деца! Ще умираме, защото ни е зарязало гаджето (или просто не сме заедно). Аеб я се осъзнай по кой свят ходиш! Сигурно има няма 15 годинки си направила и ще умираш сега....Осъзнай се момиче...не знам дали е първи, ама със сигурност няма да е последният! И се научи да цениш живота си...Ще казва "сбогом" заради някакъв си там дрисльо! Стегни се!![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
vii si pi6ete tq sig ve4e e murtva...RIP...salza ot liceto mi izlita![]()
Щом пишеш по форуми, няма да се самоубиеш и да го казваш на висок глас.Просто щеше да го направиш.Не говори глупости, живота ти не е свършил.След една година дори и няма да си спомняш за тоя случай.
и кво ся ? ревем ?
Samoubiistvoto e samo vremeno re6enie protiv skukata![]()
BTW: Az mn p1ti sym si go mislila da se samoubivam ama kato se seta 4e moje da ima prerajdane i da trqbva pak da bl1skam tolkova mn, da u4a azbuki ezici i tablici... prosto se otkazah![]()
100% след време ще срещнеш друго момче което ще те обича а аз съм сиг че след 1-2 месеца даже няма да помниш почти нищо от тази случкаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
не си заслужава ..почакай малко имай малко търпение и ще срещнеш някой мн по-добър от предишнияспокс
В живота няма само хубави моменти, има и лоши затова трябва да се научим да се справяме с тях!Самоубийството не е решение на проблема, така само го избягваш!Няма смисъл да вършиш глупости и то за човек, който след време ще ти е безразличен!Той не е единствен, след него ще има много други!Така че не губи надежда и продължавай напред!![]()
Абе както стотина пъти сигурно съм казвал, че не е толкова лесно човек да се самоубие. Най-много да стигне до болницата и да притеснява техните. Ама тя си знае. Щом смята, че заради момче иска да пробва да лети или нещо друго , да пробва, да види, че не е толкова лесно, колкото изглежда на думи![]()