.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Аре бе тая не се ли самоуби вече ?

Супер фен Аватара на kindergarden
    em i da se samoubie6 e trudno triabva naistina da si perko 4e da go napravi6 puk to na koi ne mu se e iskalo da sloji krai ama nikoi ne go e napravil i sia kvo xorata si jivurkat na kef

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Бля-бля.Аз колко несподелени любови съм преживяла,наистина не ми е било лесно,но пък сега гледам по-друг начин на нещата.Ако не получаваш удари,къв живот е това.Трябва да минеш по този път,това е живота момиче.Какво няма цял живот все да си с него,я?Минава се през няколко мъже/жени докато намериш подходящия за да останеш с него за цял живот.Някои хора не намират подходящия и цял живот започват връзка,скъсват и обратно.Това е живота.Не си заслужава да умреш толкова млада за някой мъж,щом не те иска,значи не те заслужава.Това изречение ми е давало сили през всичките несподелени любови.Горе главата и напред.Не си заслужава.Повярвай ми преживяла съм го и знам какво е.Но никога не съм искала да умра за някой мъж,в повечето случаи аз съм ги проклинала,което в никакъв случай не е правилно.Но така съм успявала да се преборя.Запомни от мен клетвата не помага, само вреди.
    Егати поста,от къде успях толкова мозък да намеря?
    Ебаси 14 години в тоя форум

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Аре бе тая не се ли самоуби вече ?
    Що не идеш да видиш ко стаа, че зех та се наплаших вече

oh momi4e molq ti se, umolqvam te napi6i ne6to za da sam spokoina 4e ne si svar6ila taq bezbojna glupost! ne ni pla6i taka molq te....

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    На Мел Мак
    Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    oh momi4e molq ti se, umolqvam te napi6i ne6to za da sam spokoina 4e ne si svar6ila taq bezbojna glupost! ne ni pla6i taka molq te....
    Темата е ебавка,споко.Ебава се с хората,дечкото.

denislav.92
    Guest
    Абе оставете я да прави каквото си иска.Нейният живот си е този!
    Или търси съжалението на околните,или се прави на интересна,няма да направи това нещо, повярвайте-Куче което лае, не хапе!Така че, ако е искала нещо да прави,нямало е да стои и да споделя проблемите си,а самичка затънала в депресия да се метне под влака...така си е!
    Все пак- приятен път! =D>

Град
    На Мел Мак
    Тоя преди мен,ако обичаш намали си аватара.Дразни.Благодаря.

Цитирай Първоначално написано от anastacia89
    Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    Темата е ебавка,споко.Ебава се с хората,дечкото.

iskrenno se nadqvam da e ebavka [-o< otkakto v na6iq grad edno momi4e se samoubi zaradi sa6toto ne6to,ve4e na si4ko vervam...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

denislav.92
    Guest
    Не, няма да си намаля АВАТАРА,докато не му се нарадвам!

Супер фен
    ГъЗ! Авторката на темата да напише нещо щот се притеснявам за нея ;щ
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

hahahha
    Guest
    az mislq 4e ve4e e zdala bagaja i e umrqla ili sq e v bolnica i sq q spasqvat...........awee kvoto e se pak Bog da q prosti i si4kite neini grehova [-o< sq ako e v ada dano ne mi prati ne6tu da ma nakaje za dumite mi xaxaxaxaxaxa

Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Ако бях МОД , такиа кат тебе грозновати , повече и от Квазимодо даже, щях ти набутам аватара там, дет не моеш се захапеш, нещастен!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    eiii stegni se.ne trqa zarad edno mom4e da pravi6 glyposti.6e ima o6te mnogo...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    "задни части"! Авторката на темата да напише нещо щот се притеснявам за нея ;щ
    Тя цели някой да се заинтересова от нея. Темата е ебавка. А дори да не е, явно родителите на това момиче не са обърнали внимание на състоянието му, което определено не е отсега и трябва да се вземат сериозни мерки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    На Мел Мак
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от denislav.92
    Ако бях МОД , такиа кат тебе грозновати , повече и от Квазимодо даже, щях ти набутам аватара там, дет не моеш се захапеш, нещастен!
    Само така.

Я се стегнете бе деца!Това да не ви е...детската градина...в живота не всичко е розови облачета...има и черни моменти,за които трябва да сме подготвени...аз ако се самоубивах за всяко гадже,и котка да бях и седемте живота щях да съм си пропиляла вече..
    Що гаджета и момчеата ще имаш ощее...лелее мале..
    Аиде като се върнеш жива и здрава се обади да кажеш кво става

Град
    bulgaria
    hvurlqi se,tova e re6enie za slabi hora,vseki ot nas se e 4uvstval taka,aide da se zastrelqme da ne ni boli,znae6 li o6te kolko puti 6te iska6 da sloji6 krai na vsi4ko.

Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    аз ако се самоубивах за всяко гадже,и котка да бях и седемте живота щях да съм си пропиляла вече..
    Деветте
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    На Мел Мак
    Айде бе,авторката гътна ли се?

Град
    v zadnika ti
    най вероятно вече да се е гръмнала

Град
    На Мел Мак

Re: sbogom na vsi4ki! ;(

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от neshtastna_forever
    Hora zdraveite.Imam strahoten problem,koito nqma reshenie.Skasah s fr mi.Vlubena sam v nego i sega bez nego jivota mi svarshi.
    Samo iskam da vi kaja 4e ste strahotni.Savet:ne pozvolqvaite 4oveka do vas da si otide..ne bydete inati za gluposti..ne se karaite za gluposti.
    Zaradi prostotii sega vsi4ko svyrshi,na nego ne mu puka za men,a na men mi puka strashno mnogo.Izpitvam bolka 6tom go vidq...iztrypvam cqlata Ne otkrih drugo reshenie...sega izlizam..na dali shte se vyrna.Veroqtno shte sloja krai na jivota si...i ne mi puka koi mi vqrva zatova,veche nqma za kakvo da jiveq,po-dobre da umra. Sbogom all...

Умирай тогава!

Днес сте много забавни.

6tom e kazala zna4i naistina ne se 6eguva dano da ne e umrqla...

Казвам ви,това не е на добре.Накъде отиде тая младеж бе хора,на къдее?Може ли заради гаджета да се самоубиваш ми кажете?Ама гледам,че не е писала,което ми говори нещо лошо...има само един извод:
    НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА!

Град
    sofiqqq
    момиче бе не прави глупости разбирам тее ама недей!!!!!!!!!!!!няма смисъл щом на него не му пука няма да те оцении и тфа че си готова да умреш заради него.САМО НЕ СЕ САМОУБИВАИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си