- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sbogom na vsi4ki! ;(
Аре бе тая не се ли самоуби вече ?
em i da se samoubie6 e trudno triabva naistina da si perko 4e da go napravi6 puk to na koi ne mu se e iskalo da sloji kraiama nikoi ne go e napravil i sia kvo xorata si jivurkat na kef
![]()
![]()
Бля-бля.Аз колко несподелени любови съм преживяла,наистина не ми е било лесно,но пък сега гледам по-друг начин на нещата.Ако не получаваш удари,къв живот е това.Трябва да минеш по този път,това е живота момиче.Какво няма цял живот все да си с него,я?Минава се през няколко мъже/жени докато намериш подходящия за да останеш с него за цял живот.Някои хора не намират подходящия и цял живот започват връзка,скъсват и обратно.Това е живота.Не си заслужава да умреш толкова млада за някой мъж,щом не те иска,значи не те заслужава.Това изречение ми е давало сили през всичките несподелени любови.Горе главата и напред.Не си заслужава.Повярвай ми преживяла съм го и знам какво е.Но никога не съм искала да умра за някой мъж,в повечето случаи аз съм ги проклинала,което в никакъв случай не е правилно.Но така съм успявала да се преборя.Запомни от мен клетвата не помага, само вреди.
Егати поста,от къде успях толкова мозък да намеря?![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
Що не идеш да видиш ко стаа, че зех та се наплаших вечеПървоначално написано от Digital
![]()
oh momi4e molq ti se, umolqvam te napi6i ne6to za da sam spokoina 4e ne si svar6ila taq bezbojna glupost! ne ni pla6i taka molq te....![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Темата е ебавка,споко.Ебава се с хората,дечкото.Първоначално написано от Laura_inlove13
![]()
Абе оставете я да прави каквото си иска.Нейният живот си е този!
Или търси съжалението на околните,или се прави на интересна,няма да направи това нещо, повярвайте-Куче което лае, не хапе!Така че, ако е искала нещо да прави,нямало е да стои и да споделя проблемите си,а самичка затънала в депресия да се метне под влака...така си е!
Все пак- приятен път! =D>
Тоя преди мен,ако обичаш намали си аватара.Дразни.Благодаря.
Първоначално написано от anastacia89
iskrenno se nadqvam da e ebavka [-o< otkakto v na6iq grad edno momi4e se samoubi zaradi sa6toto ne6to,ve4e na si4ko vervam...![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Не, няма да си намаля АВАТАРА,докато не му се нарадвам!
ГъЗ!Авторката на темата да напише нещо щот се притеснявам за нея ;щ
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
az mislq 4e ve4e e zdala bagaja i e umrqla ili sq e v bolnica i sq q spasqvat...........awee kvoto e se pak Bog da q prosti i si4kite neini grehova [-o<![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sq ako e v ada dano ne mi prati ne6tu da ma nakaje za dumite mi xaxaxaxaxaxa
Ако бях МОД , такиа кат тебе грозновати , повече и от Квазимодо даже, щях ти набутам аватара там, дет не моеш се захапеш, нещастен!Първоначално написано от denislav.92
eiiistegni se.ne trqa zarad edno mom4e da pravi6 glyposti.6e ima o6te mnogo...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Тя цели някой да се заинтересова от нея. Темата е ебавка. А дори да не е, явно родителите на това момиче не са обърнали внимание на състоянието му, което определено не е отсега и трябва да се вземат сериозни мерки.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от BAYO
Само така.
![]()
Я се стегнете бе деца!Това да не ви е...детската градина...в живота не всичко е розови облачета...има и черни моменти,за които трябва да сме подготвени...аз ако се самоубивах за всяко гадже,и котка да бях и седемте живота щях да съм си пропиляла вече..![]()
![]()
![]()
Що гаджета и момчеата ще имаш ощее...лелее мале..
Аиде като се върнеш жива и здрава се обади да кажеш кво става![]()
hvurlqi se,tova e re6enie za slabi hora,vseki ot nas se e 4uvstval taka,aide da se zastrelqme da ne ni boli,znae6 li o6te kolko puti 6te iska6 da sloji6 krai na vsi4ko.
ДеветтеПървоначално написано от pyx4eto
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Айде бе,авторката гътна ли се?![]()
най вероятно вече да се е гръмнала
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Днес сте много забавни.![]()
6tom e kazala zna4i naistina ne se 6eguva dano da ne e umrqla...![]()
![]()
Казвам ви,това не е на добре.Накъде отиде тая младеж бе хора,на къдее?Може ли заради гаджета да се самоубиваш ми кажете?Ама гледам,че не е писала,което ми говори нещо лошо...има само един извод:
НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА!![]()
момиче бе не прави глупости разбирам тее ама недей!!!!!!!!!!!!няма смисъл щом на него не му пука няма да те оцении и тфа че си готова да умреш заради него.САМО НЕ СЕ САМОУБИВАИ