- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sbogom na vsi4ki! ;(
секи сам си чертае пътя в живота... успех с начинанието, ако все още си жива и четеш това
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
of pi6ete si pi6ete si tia ako be6e pisala seriozno do sia da e gu6nala buketa(ako e taka rip [-o< )![]()
![]()
![]()
![]()
Недей да правиш глупости!Всичко,освен смъртта,е поправимо!Всичко може да се оправи!Не се отчайвай!Поговори с приятеля си и ще се съберете!Не показвай слабост и не прави екзистенциални грешки!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Сопоред мен в изблик на нервна криза, на депресия иии това, че не е имала с кой да сподели, драснала е тука 2-3 реда, а ся седи самичка у дома и реве та се къса и сигурно е забравила за форума и за това, че е писала някъде си![]()
mai ve4e nema za kvo da pi6em no dano ne e takanadqvam se nikoi drug da ne pi6e ne6too podobno
![]()
i az se nadqvam da e takaПървоначално написано от BAYO
milata tq i az shqth da sa samoubiq i shto da mu napraq kef da spra da go tormozq aide be she stoq tuka nqma da mry nali trqq da mu praq gadno![]()
SHOWOFF![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
of mi nz kvo da kaja dano temata da e ebavka 6tot ina4e lo6oooooo ako se e gutnala ve4e RIP i ot men a ako ne e samo iskam da kaja 4e napulno razburam kak se 4uvstva i abe te xorata bolni ot mn bolesti s posledni sili se borqt za jivota si a pukk tq za 1 mom4e da izgubi 6ansa si .....am tav e mn glupavo ma vse pak kogato 4ovek spored nego e izgubil vsukukva opora v jivota za nego vs se obezmislq i nz ama to4no tova e pri4inata da se stiga da neomu6leni krainosti......i aide ako avtorkate ako vse o6te ee jiva da drasne nqkoi red 6tot ve4e na vs ni e supe r pritesneno....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Suvet do vsi4kiNe se vkarvaite v takiva filmi zaradi gadjeta...ili nqkakva si detska lubov....to ne 4e az ne sum se vkarvala..Znam kakvo e, i znam 4e tva e ot vuzrastta.Ni6to ne e tragi4no, osobenno 6toms e otnasq do gadjeta
Dnes si sre6nal nqkoi , na koito si dariol nejnost i vnimanie, a toi se podigrae s teb i posle ti se depresira6
A otstrano e sme6no...Za sebe si moga da kaja 4e sum mn 4uvstvitelna, no na tazi vuzrast ne si zaslujava da si habq nervite za tkiva ne6ta
Prosto s eradvaite na horata okolo vas i ne se bvkarvaite v takiva filmi
![]()
Otnosno temata: mili4ka, uspokoi se, legni si, po4ini si, izlez spriqteli, napii se, zabii se s nqkoi drugizberi si variant.....
Здравеи миличка надявам се че не си направила някоя глупост и сега четеш това което съм написала.Разбирам напълно болката ти и аз съм минала през това но в живота винаги е така хората идват и си отиват нас ни боли но не трябва да се предаваме а да продължим напред заради самите нас!ти имаш цял един живот пред теб и искаш да го погубиш,а я си помисли за жс онези деца които са обречени да умрат които едва ли ще разберат какво е истинска лиубов които не могат да се оправят сами ит.н.те са готови да се откажат от всичко за да пораснат да обичат да ги боли от това само и само да живеят.Знам колко те боли и колко безсилна се чувстваш,но трябва да дойдеш на себе си и да се вземеш в ръце.сега може и да не вярваш но в живота си ще срещнеш мн други момчета и още по големи трудности различни от тези в лиубовта,но трябва да ги преодолееш,да бъдеш силна!надявам се да се замислиш над думите ми пожелавам ти да бъдеш много щастлива!!!!!!!
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Мила,разбирам те.Може би всеки в този форум или почти всеки ,е губил любовта си,щастието си.Но след това следва нова любов,ново щастие.Няма да е като преди,никога няма да е като преди,но живота е хубав,а ти си още млада (малка).Обичаш го,ами продалжавай да го обичаш,не се опитвай да го забравиш,не си налагай нещо непосилно,за момента.Изчакай.Времето и силното желание лекуват всичко.Желая ти много любов и късмет ,мила... нещата ще се оправят ! Вярвай го !
Мила,разбирам те.Може би всеки в този форум или почти всеки ,е губил любовта си,щастието си.Но след това следва нова любов,ново щастие.Няма да е като преди,никога няма да е като преди,но живота е хубав,а ти си още млада (малка).Обичаш го,ами продалжавай да го обичаш,не се опитвай да го забравиш,не си налагай нещо непосилно,за момента.Изчакай.Времето и силното желание лекуват всичко.Желая ти много любов и късмет ,мила... нещата ще се оправят ! Вярвай го !