.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

запознанство - skype

мн съм си харесала едно момче и искам да се запозная с него по скъпе защото така ще ми е доста по-лесно отколкото очи в очи.той е малко по-голям от мен. въпроса е че просто нз какво да му пиша как да подпочна разговора. моля ви дайте някакви идеи
    П.С. моля ви само за сериозни отговори

Guest
    мн съм си харесала едно момче и искам да се запозная с него по skype защото така ще ми е доста по-лесно отколкото очи в очи.той е малко по-голям от мен. въпроса е че просто нз какво да му пиша как да подпочна разговора. моля ви дайте някакви идеи
    П.С. моля ви само за сериозни отговори

po4vai kakto v obiknoveniq 4at :P

zdr kak si ? ;]
    ....
    Az se kazvam...pr mi e da se za poznaem :P
    ....
    ti kvo si pravish inache ?
    ...............
    moje li pic (vse edno ne go poznavash :P)
    ...
    ama ti si mn sladak ;] q kaji kva muzika slushash
    ....
    eeee super si :P
    i ot tam natatyk kvoto izmislish moje da go nakarash da izlezete nqkade
    eee tva si e li4no moq ideq :P ako ti haresva davai
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi

zdr kak si ? ;]
    ....
    ....
    ...............
    ...
    ....
    да и след баналните въпроси разговора свършва. Поне така съм забелязал като ми се вкл. някой в чата, за това ако нямате какво да кажете по добре не пишете глупости
    момче съм бе!

suglasna sum s krisi_pisi samo moje da ne si mn nastoqtelna i ne6tta 6e stanat postepenno

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HYPE

zdr kak si ? ;]
    ....
    ....
    ...............
    ...
    ....
    да и след баналните въпроси разговора свършва. Поне така съм забелязал като ми се вкл. някой в чата, за това ако нямате какво да кажете по добре не пишете глупости
    даа точно тва е до там се ще измисля нещо обаче точно тва е че като не се познаваме няма мн какво да си кажем и нз нататак уфф

Guest
    гледай да се хванеш за най малкото нещо и да го обърнеш в разговор.. не се притеснявай, не обмисляй секи ред, бъди спонтанна.. м/увременно слушай готина музика, тя ше те отпусне .. ако спрете да пишете или само мълчите, му кажи че треа да ставаш и след време повтори чата.. така няколко пъти докато не намерите тема на разговор, намерите ли е лесно- излизате и .. така успех

Guest
    гледай да се хванеш за най малкото нещо и да го обърнеш в разговор.. не се притеснявай, не обмисляй секи ред, бъди спонтанна.. м/увременно слушай готина музика, тя ше те отпусне .. ако спрете да пишете или само мълчите, му кажи че треа да ставаш и след време повтори чата.. така няколко пъти докато не намерите тема на разговор, намерите ли е лесно- излизате и .. така успех

Супер фен Аватара на bEbsI
    Само не с баналното: Zdr., Kak si ? ., Asl.. Моля те измисли нещо по-оригинално.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Купи си пистолет...ти си ДЕБИЛ,не заслужаваш да говориш с хора...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Купи си пистолет...ти си ДЕБИЛ,не заслужаваш да говориш с хора...
    da be nali tova moje i da re6i problema a?

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от HYPE

zdr kak si ? ;]
    ....
    ....
    ...............
    ...
    ....
    даа точно тва е до там се ще измисля нещо обаче точно тва е че като не се познаваме няма мн какво да си кажем и нз нататак уфф
    Еми кажи му наистина че искаш да излезеш с него и се стреми да избягваш баналните въпроси. На живо има доста голяма вероятност да подхванете няква тема от колкото пред PC-то и нещата може би ще се развият лека полека.
    момче съм бе!

Град
    на плажа =)
    emi kato zapo4ne6 s banalnoto zdr .. kak si ? i tam ala bala... pitai go primerno za nqkoi ob6t ponat ... pitai go kva muzika slu6a ... pozdravi go s nqkoq i druga pesni4ka moje da si govorite za tolkova mnogo ne6ta ... govorete si za razni piqnski podvizi ( zabavna tema pone spored men ) moje sa6to da go pita6 dali sportuva ne6to i da se naprai6 4e si zapalena po toq sport .. ima6 hilqdi variqnti

Guest
    e hubu de ama samo si pomisli nqkva ti se vkliu4va v skypa i napravo ti kazva "abe ae da izlezem na kafence" xaxxaxa i ti vednaga 6te se saglasi6 tai li

Ако не можеш пред плоския монитор (ти си май по плоска от него обаче(интелектуално))...да измислиш 1 изречение от което да почнеш разговора по добре въобще не искай да излизате че ще се УСЕРЕШ и ще получиш психично разстройство...и пак ше трябва да си взимаш пистолет

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e hubu de ama samo si pomisli nqkva ti se vkliu4va v skypa i napravo ti kazva "abe ae da izlezem na kafence" xaxxaxa i ti vednaga 6te se saglasi6 tai li
    Казах ти че е хубаво да избягваш колкото се може повече баналните въпроси. Иначе ставаш една от многото, които питат едно и също като ти се вкл. в чата, а това доста дразни (поне мен за него не знам).
    момче съм бе!

Мега фен Аватара на koalka
    Така ли мислиш постоянно да се запознаваш с момчетата?Ако го нямаше тоя скайп, не знам какво щеше да правиш.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Така ли мислиш постоянно да се запознаваш с момчетата?Ако го нямаше тоя скайп, не знам какво щеше да правиш.
    =D> =D> =D>
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

ми нека,лошо няма,ама ако разговорът не потръгне,наистина,няма смисъл!
    Ти за какво искаш да се запознаете,само да го гледаш,защото ти харесва ли?! ха!
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Еми търси асоциации със собствения ти живот. Разкажи му нещо, нека той да ти рзкаже. Ае не знам, ама мисля, че на живо нещата са по-лесни, от колкото в тоя скайп. Там седиш на стола и тъпееш, четеш няк'ви букви, без емоция, без нищо.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    najivo e mn po-dobre...v skype moje6 samo da razduva6 prazni prikazki...opitai najivo

Гадно е по скайп бе!Не можеш да ползваш женските тайни..очите бля бля пък и мнг бързо си омръзвате...даже предпочитам да се забия с момчето,което харесвам на купон отколкото по скайп...

Guest
    predloji mu da pravite virtualen sex, tova mnogo shte pomogne!

warsteiner
    Guest
    Obe6tai my svirka!

...

Ако не може да започнеш по скайп...как ще започнеш разговор ако се видите ?!

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си