.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    Пловдив

Re: sus 42 godishten JENA

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Пфф... ако беше момиче до сега колко етикета щяхте да й лепнете...
    верно е. преди време и аз бях против едно момиче на 19, КОЕТО БЕШЕ ВЛЮБЕНО в дядка на 40... но тук съм съгласна просто защото при автора на темата всичко опира само до секс!
    едно е да се влюбиш в 40 годишен/а, друго е да правиш секс с него/нея!
    така че, давай.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Ibiza

Re: sus 42 godishten JENA

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Пфф... ако беше момиче до сега колко етикета щяхте да й лепнете...
    що да и лепим етикети ? ако беше момиче на 21 аз нямам нищо против да спи ако ще и със 100 годишен
    момче съм бе!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не бих го направила, съответно с толкова голям мъж и аз съм на 21.
    малко оф-топик... ама... коалка, наистина ли си на 21?!

по темата... щом душичката ти иска... прави, бе кой те спира
    макар, че темата ми се струва малко пишик...като се има предвид, че до скоро имаше няк'ва за 42годишен мъж
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Nz kvo da kaja maika mi e na 42 god,a ti si samo s 3 god po-goliam ot mene .... axaxxaxa tva e vse edno ot niakoi ot priatelite mi da fane maika mi nz,izvrateno mi se struva Verno e,4e horata sa kazalai,fani si kaka da te otraka.Ama jena na 42 god ve4e ne e kaka,a lelka

Голям фен
    Град
    Nz kvo da kaja maika mi e na 42 god,a ti si samo s 3 god po-goliam ot mene .... axaxxaxa tva e vse edno ot niakoi ot priatelite mi da fane maika mi nz,izvrateno mi se struva Verno e,4e horata sa kazalai,fani si kaka da te otraka.Ama jena na 42 god ve4e ne e kaka,a lelka

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Не си обективна! Всичко е въпрос на гледна точка по принцип, а ти в случая си се почувствала едва ли не лично засегната?! Важното е да се чувставш добре - аз лично данък обществено мнение отдаавна не плащам. Хайде да съм по-откровен - плащам, но твърде рядко. И как разбра в случая, че него не го е.... как да се изразя -подгонила тази 42 годишната? Гледай на нещата така - вероятно в момента и двамата просто имат нужда от разнообразие. Пък и той все още не е дал почти никакво инфо за жената - какъв е смисъла да гадаем?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ГостЪТ
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Не си обективна! Всичко е въпрос на гледна точка по принцип, а ти в случая си се почувствала едва ли не лично засегната?! Важното е да се чувставш добре - аз лично данък обществено мнение отдаавна не плащам. Хайде да съм по-откровен - плащам, но твърде рядко. И как разбра в случая, че него не го е.... как да се изразя -подгонила тази 42 годишната? Гледай на нещата така - вероятно в момента и двамата просто имат нужда от разнообразие. Пък и той все още не е дал почти никакво инфо за жената - какъв е смисъла да гадаем?
    Mne,po nikakav na4in ne se 4uvstvam li4no zasegnata,prosto kazah 4e mi se struva leko izvrateno 4ovek na moita vazrast da se ebe s jena,koiato moje da mu e maika. A kolkoto do raznoobrazieto,raznoobrazie moje da se nameri vav vsiako ne6to.Kato iska da e s po vazrastna jena,mi da fane niakoia na 30-35,ama 42 i nagore ve4e e mnojko... Nz,tva si e li4no moe mnenie

vijdal sumq q gola po kamerata na komputara i mi e tancuvala i e mnogo apetitna i shte q prasna na4i
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    abe mom4e ti i pita6.doide li ti vzemai iskat li ti davai!!!!!!!!!

Guest
    abe mom4e ti i pita6.davat li ti vzemai iskat li ti davai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си