- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sus 42 godishten JENA
верно е. преди време и аз бях против едно момиче на 19, КОЕТО БЕШЕ ВЛЮБЕНО в дядка на 40... но тук съм съгласна просто защото при автора на темата всичко опира само до секс!Първоначално написано от Lady Death
едно е да се влюбиш в 40 годишен/а, друго е да правиш секс с него/нея!![]()
така че, давай.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
малко оф-топик... ама... коалка, наистина ли си на 21?!Първоначално написано от koalka
![]()
по темата... щом душичката ти иска... прави, бекой те спира
![]()
макар, че темата ми се струва малко пишик...като се има предвид, че до скоро имаше няк'ва за 42годишен мъж![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Nz kvo da kaja maika mi e na 42 god,a ti si samo s 3 god po-goliam ot mene .... axaxxaxa tva e vse edno ot niakoi ot priatelite mi da fane maika minz,izvrateno mi se struva
Verno e,4e horata sa kazalai,fani si kaka da te otraka.Ama jena na 42 god ve4e ne e kaka,a lelka
![]()
Nz kvo da kaja maika mi e na 42 god,a ti si samo s 3 god po-goliam ot mene .... axaxxaxa tva e vse edno ot niakoi ot priatelite mi da fane maika minz,izvrateno mi se struva
Verno e,4e horata sa kazalai,fani si kaka da te otraka.Ama jena na 42 god ve4e ne e kaka,a lelka
![]()
Не си обективна! Всичко е въпрос на гледна точка по принцип, а ти в случая си се почувствала едва ли не лично засегната?! Важното е да се чувставш добре - аз лично данък обществено мнение отдаавна не плащам. Хайде да съм по-откровен - плащам, но твърде рядко. И как разбра в случая, че него не го е.... как да се изразя -подгонила тази 42 годишната? Гледай на нещата така - вероятно в момента и двамата просто имат нужда от разнообразие. Пък и той все още не е дал почти никакво инфо за жената - какъв е смисъла да гадаем?Първоначално написано от sinful`girl
Mne,po nikakav na4in ne se 4uvstvam li4no zasegnata,prosto kazah 4e mi se struva leko izvrateno 4ovek na moita vazrast da se ebe s jena,koiato moje da mu e maika. A kolkoto do raznoobrazieto,raznoobrazie moje da se nameri vav vsiako ne6to.Kato iska da e s po vazrastna jena,mi da fane niakoia na 30-35,ama 42 i nagore ve4e e mnojko...Първоначално написано от ГостЪТ
Nz,tva si e li4no moe mnenie
![]()
vijdal sumq q gola po kamerata na komputara i mi e tancuvala i e mnogo apetitna i shte q prasna na4i
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
abe mom4e ti i pita6.doide li ti vzemai iskat li ti davai!!!!!!!!!
abe mom4e ti i pita6.davat li ti vzemai iskat li ti davai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!