С най дпбрата ми фр сме в що-годе добри отношения. Но имам чувството че тя се опитва да съсипе живота ми. Ще започна от начало:
Тя е по красива от мен и има повече обожатели. Имала е доста гаджета - около 9-10, а аз съм имала само 3(и двете сме на 13). И може би зарад тва че е имала мн гаджета вече мн хора почнаха да я смятат за курва. А и аз не мога да отрека че може да се нарече че е такава- докато има гадже флуртува с други момчета и прави квото си иска с момчетата. Но най гадното е: всеки път когато аз си харесам момче и й споделя това или тя разбере че го харесвам тя запшочва да сваля въпросното момче и тъй като е по привлекателна от мене тя ми го отмъква и дори би тръгнала с него независимо че аз го харесвам. Дори се беше целувала с по бившето ми гадже и използва оправданието че е била пияна и не е знаела кво прай(а бе6е изпила само 2-3 чашки бира). Дори наскоро я пробвах да видя дали пак ще прави тези гадните си номерца. Начи тя ме беше питала за едно момче дали го харесвам, а аз й казах "Ми май да"(излъгах я нарочно) и тя тогава се се вартеше около него. Но след няколко дена й викам "аз вече изобщо даже не моа го гледам" и тя изведнъж спря да го сваля.
Та така: тя винаги се опитва да спечели сичко независимо че ще ме нарани. Искам да чуя вашите мнения - що го прави и какво изобщо ще постигне?
П.П.Искам и да спомена: играе си с момчетата - тръгва с някое момче само за кеф а после го зарязва по гаден начин.