Ve4e za poreden p1t se ubedih 4e tva ne e ne6to rqdko...takiva hora sa navsqk1de,izjivqh go absolutno s16toto no i go v1rnah mn jestoko i to po neiniq na4in...Tq vinagi be6e ne6to "pove4e ot men" spored neq...i uj se vodehme fr.t1rpqh q taka dokato ne po4nah i az da se otavarqm det se kazva.M/u drugoto takiva momi4eta ne sa hubavi te sa kurvi..demek tva 4e postoqno e s gol kr1st 4e si slaga dva tona grim i 4e kato sedne g1za i se vijda(zaradi modernite plitki d1nki) ne q pravqt krasiva!Tq svalq tvoite mom4eta mi ti p1k v1rji razgovor s neinite mom4eta i tq vednaga 6e te pita dali gi svalq6...ti p1k kaji b1rka6 me s sebe si mai? kogato tq otide pri 4oveka koito haresva6 ti otidi pri 4oveka koito tq haresva.Opr spri da se d1rji6 s neq normalno,dr1j se studeno moje da si sama ama se prai 4e vinagi ima6 dr fr...ako tq otide nqk1de,ti govori po tela kaji 4e nqkoi ot kvartala te svalq..razberi kakvo q drazni v teb i go pravi.Ignorirai q i vs tova ne stava za den malko po malko se promenqi dokato tq ne razbere 4e ti e bezrali4no dali e do teb,dali svalq6 nqkoe mom4e koeto haresva6.S edna duma i pri4ini tova koeto tq ti pri4inqva.S tova momi4e koeto se 4uvstvah taka sega sme naistina priqtelki.Imame si doverie az i kazah kakvo mi e pri4inila a tq mi kaza az kakvo s1m i pri4inla(koeto az bez da iskam s1m go napravila i se e polu4ilo ne6to kato otm16tenie )I o6te ne6to ne se karai s neq qvno, drazni q po malko nqma da spe4eli6 ako si dignete edin golqm skandal i i kaje6 4e q mrazi6 nakarai q tq sama da razbere tova...uspeh ot men.Stani takava kakvato e tq sprqmo teb...i zapomni 4e vs se vr16ta dori i ti ni6to da ne napravi6...rano ili k1sno