- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда о съвет и... помощ
проблема ми е такъв: влюбих се в едно момче, искаше ми се да се запознаем(той е от моето даскало и е по-голям с 2години), но ме беше срам ужасно много да отида до него и да му кажа здравей много си сладък айде да се запоззнаем... една приятелка ми помогна и ни запозна, но като че ли той не ме е запомнил щото като се разминаваме не ме поздравяватой почти със сигурност знае, че го харесвам щото с приятелките ми като го видят и ме ръчкат с лакти и се смеем... сигурно не му е много приятно
искаше ми се да му взема скайпа, така ще се отпусна и няма да ме е срам като си говорим, но не знам как да му го взема
една др пр ми обеща че ще помоли негов приятел да й го даде но става много сложно
![]()
знам че ще кажете какво толково отиди и го попитайда, ама не! незнам как отчаяна съм не знам какво да правя помогнете ми
дайте ми идеи, съвети,всиичко, за което се сетите! много ще съм ви благодарана(забравих да спомена, че той е от друг град и можем да си чатим само събота и неделя)
ooo milata tq ... mnogo gadno si se nacepila ....kato za na4alo zemi ti mu kaji zdrasti .. ili pone mu se usmihni kogato se razminavate. vse nqkoga 6te po4nete da si kazvate ne6to po-natatak... pak posle ve4e e lesno " moje li da mi dade6 skype si ? " ala bala ... 6te se opravi6 spokoino ... postarai se da bade6 sebe si pred nego za da moje toi da te opoznae takava kakvato si ... uspeh!!!
Ами иди и се запознай с него отново,ама без тея посредници там приятелки и т.н.Става много сложно така..нищо чудно,че не те е запомнил ако си била със много от приятелките ти.Иди сама усмихни се,бъди себе си и УСПЕХ!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Вместо отчайваш, вземи направи нещо по въпроса.Постепенно се сближавай и после му поискай скайпа.Примерно започни да му казваш здрасти, после го заговори нещо и така.С времето ще станете по-близки и няма да ти е проблем...
иди и се запознай пак с него но да си сама а не с някой друг и след това го питаи за неговия скайп не е толкова трудно... просто не бива да си толкова срамежлива
haha mi slu4va sehvani go kato se razminavate i mu se "skarai" na shega "leleee i nqma da mi kajesh i edno zdr?! kak smeesh ?" posle se smeete malko pochva da ti kazva zdr i natam znaesh...pravila sum go ne vednaj i 2 pati. ne samo s mom4eta koito haresvam i s priqtelki i izobshto ...stava smqh ponqkoga
![]()
Badi sebe si ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
i nqma da e zle fr ti da sprat da te ragai i da mu se hilite v liceto,4e e mn gadno,4esno ti kazvam![]()
Според мен няма нищо страшно в тва, докато седи някъде да отидеш до него и да го попиташ, дали може да се запознаете. Кфо ви става бе? За кво все някой друг тряя да ви върши делата? До кога? Стъпете си на краката и опитайте малко от живота сами, а не да ми се подпирате на него и да казвате, че живеете, с чужди намеси. Тфа ако е живот...
Potyrsi go vyv findpeopele ili pitai nqkoi negov priqtel ili nqkoe momiche za skype mu i shte se otpusnesh i zashto ti e skype za da se otpusnesh ... shtom go haresvash i bez skype moje da se otpusnesh
Kuma Lisa is the best - Mozilla FireFoX
blagodarq mn za barzite reakcii i za savetite 6te se opitam no naistina neznam kak da preodoleq sramejlivostta si![]()
Защо не опиташ да бъдеш самата ти-недеи да се сррахуваш от него-кажи му "здрасти",питаи го там нещо,за което и двамата знаете...станете приятели като за начало![]()
Az sam edna ot neinite priqtelki i vi kazvam che ne6tata sa dosta po-slozhni, zashtoto tq e naistina mn mn mn mn mn sramezhliva pona4alo. A E LUDA PO NEGO. NE NIE PO4VAME DA SE HILIM ISTARICHNO, A TQ. Vednazh dazhe varvqhme zad nego i tq se izcepi:"sha mu skocha" i toi zema che q chu. Seki pat kato minava me pokrai nego i kazvam pozdravi go, ama tq se ne uspqva . Gorkichkata - mn q sazhelqvam.
P.P. Tq iska vsqko mezhduchasie da hodim da go sledim i predi taka pravehme a toi est zabelqza. UJS!
Аххх милите те на батИ ... Ц ц ц... еми скъпа, кажи и на приятелката ти, да спре с лигните и най-вече с детските номерца, ами да вземе или да се стегне малко, или да го остави момчето на мира, щот по начало като момче и от опит ш'ти кажа, че тва е супер нагло и дразнещо + тва е отблъскващоРазбра нали?
Razbrah i mi e mn qsno. Ama kvo da q praq gorrkinkata - postoqnno i go kazvame, povtarqme i kak trqbva da kaje prosto edno "zdrasti", ama tq e tolkoz hlatnala do ushi che kat go vidi i nz prosto kak da opisha kvo i stava.
Еми в такъв случай, оправация няма. Нищо, той пича ш' му писне накрая и ш' вкара майните в действие, ако тя не промени нещо. И принципно не го казвам, за да обиждам, за да иронизирам или квото и да е, гледам да помогна, ама в случая, нека първо тя си помогне, после Бог, та накрая и ние (ако има ко).Първоначално написано от FRIENDKA
zdraveite!
sega da vi se pohvalq... imam napredak i to golqm donqkade blagodarenie i na vas! ot 3 dni si pi6em po skype razmenihme si snimki i t.n. toi si spomni za men kaza mi 4e sam super... pra6ta mi eeii takiva razni ikonki![]()
![]()
i iska da se vidim v daskalo... \
/ razkaza mi i za sebe si semeistvoto si i tova napolovina blagodarenie na vas za6toto bez va6ite saveti nikoga nqma6e da mi stiska da go napravq!
BLAGODARQ!
kato ima o6te novini 6te pi6a!!!!
Emi sega sledva etapa v koito sus sigornost shte te izprobva dali go haresvash...Ne se durpai no i ne poddavai prekaleno mnogo!Napravi go lud!Po nqkoi put se napravi che ne go vijdash tva mnogo pomaga...no ne da ti stane navik...Kogato ti pishe v skype na purvata sekunda ne ska4ai vednaga da otgovarq6 iz4akai 10 20 sek za da ne se zapodozira mnogo...Veche ako si ubedena che te haresva po4vai da otpuskash...Uspehcheta s momcheto!
:P
![]()