.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Блондиту
    Guest

Хронологията ми в скайп изчезна ;(

Оф..направо незнам...навсякаде ръчках и нищо не намирам как да го оправя...там където има абонати излъчване избиране и е такива имаше и ххронология сега няма...и проблема е че когато съм отпочиващ и другите като ми пишат не гополучавам..преди излизаше като ново събитие сега като нищо...само когато аз им се включа да пиша тогава виждам че са ми писали какво да правя.... моля помогнете миии (((

А като дадеш на отпочиващ да ти се показава едно прозорче което те известява че няма да получаваш съобщенията и ще ги праща като пропуснати. А това когато ти изваждаше прозорец дори когато си отпочиващ беше на по предна версия.

Блондиту
    Guest
    Ама, то даже и да съм на линия пак нищо не получавам(а ми пишат).. нещо в настройките съм разбазикала ама незнам какво а пък и сестра ми като си включи нейния скайп си има хронология а аз не.. оф кфо е гадно... някой има ли други идеи как да го оправя..

zdr

Da be za edna hronologiq da preinstalira SKYPE.Prosto e elementarno d aq opravi6.Prepdolagam 4e SKYPE ti e na BG.Otvarq6 skype i otiva6 na instrumenti tva e nai gore na samata programa.Vliza6 tam i se otvaqr drugo menu na koeto nai otdolu pi6e nastroiki.Vliza6 v tezi nastroiki i hop o6te ednu menu se otvarq.Glea6 v lqvo na posledno menu deto se e otvorilo vijda6 kade pi6e "poveritelnost"Otiva6 tam i sega v dqsno 6te vidi6 nqkolko nadpisa.tvoq e "Vodene na hronologiq i kutika sas skrol4e da si zibere6 kakvoto iska6.Izbira6 postoqnno nai-dotdolu ima6 buton zapi6i...i si govotova.Izklu4va6 SKYPE i sled tova vliza6 pak i si ima6 hronologiq.Dano sam ti bila polezna.4ao4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си