.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Кво да правя вече?

про4етено

ami kaji mu tova koeto kazvash tuk v foruma ;] i shte se popravi (moje bi) e probvai vse pak
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи му го кажи това.Следващият път като почне да ти отговаря така, намекни му, че искаш да си говорите, а той така отговаря.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ми кажи му какво мислиш.. Примерно?!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    selo СофиАА
    винаги човек !!!!!!ако иска!!!! може да си намери обща тема с някои друг явно той трябва да прочете някоя друга книжка свързана с взаимотношенията между хората или другия вариант е че не те харесва вече и харесва друга и си търси причина( аз така отговарях на бившето ми гадже преди да скъсам с нея просто си търсех причина надявам се в твоя случеи да не е така)
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Зна4и скоро с голям зор се събрахме с бившия ми приятел и ок нали, ама някой път много му се дразна, все той казваше че сме нямали общи теми и така нататък, а ся примерно си пишем и ми отговаря едносрично и не си изразява и мнението по тея теми и нз ве4е кво да му говора
    и ти насираш а ?

От тфа дето казваш виждам, че вие не провеждате разговор, а няк'в блиц. Ти питаш, той отговаря, еднопосочно. Кажи му, че ти няя да си виновна, ако въпросите свършат и настане мълчание. Пък да видим той кво ш' каже в случая. Кажи му, че тва не е нормално общуване и ако няма намерение да се поправи ... е, ти знаеш

Странно ми е ,че можеш да обичаш някого,с когото нямате
    какво да си кажете
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Както и да е...
    Ти и теми за разговор ли искаш да ти измисляме..пуул..Просто му кажи това,което ти е на сърцзето!Сподели мнението си и
    това,което сподели
    с нас
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Супер фен Аватара на maybelline
    Това веднага породи у мен един друг въпрос - чия беше инициативата да се съберете отново?Ако е била твоя,момчето най-вероятно се колебае все още или просто си харесва някоя,за която не знае как да ти каже.Аможе и характеръ му да е такъв(не го познавам).Ако инициативата е била негова,значи прсто е по-добре да общувате наживо,а не по чата.

hahahha
    Guest
    kazva6 mu vsi4ko v prav tekst............no ne zabravqi nakraq da mu kaje6 i 4e go Obi4a6 stra6no mnogo i vapreki vsi4ko iska6 da bade6 s nego no da napravi nqkvo usilie da se pogledne i toi..da vidi kvo prestavlqva vsa6tnost

Мега фен
    Град
    София
    Кожи му това,което мислиш...абе това което си каэала на нас го кажи на него.
    [size=7][b][u]fosse cos

Кажи му истината-това,което и тук казваш..поне ще си искрена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си