.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

не разбирам...

става въпрос за това,че с едно момче се разделихме преди по-вече от 3 месеца и той ми каза че е бил с мен защото е искал само секс и разни такива неща,че е нямал чувства и му е все тая за мене,както и да е естествено вече нямаме нищо общо,не си говорим дори.Но ВСЕКИ ПЪТ когато се засечем някъде,а това е често не престава да ме гледа и то едно такова,наранено,трагично некво де да знам как да го обесня,абе все едно аз съм го зарязал и той супер мн е страдал за мен и не може да ме забрави,а то не е така всъщност е обратното,ама все така ме гледа,защо след като уж не бил имал чувства към мен

Guest

Re: не разбирам...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    става въпрос за това,че с едно момче се разделихме преди по-вече от 3 месеца и той ми каза че е бил с мен защото е искал само секс и разни такива неща,че е нямал чувства и му е все тая за мене,както и да е естествено вече нямаме нищо общо,не си говорим дори.Но ВСЕКИ ПЪТ когато се засечем някъде,а това е често не престава да ме гледа и то едно такова,наранено,трагично некво де да знам как да го обесня,абе все едно аз съм го зарязал и той супер мн е страдал за мен и не може да ме забрави,а то не е така всъщност е обратното,ама все така ме гледа,защо след като уж не бил имал чувства към мен
    зарязала исках да кажа

Мега фен Аватара на koalka
    Явно му е гадно, че не е получил, каквото иска.
    Тъпо е заради единия поглед, да си мислиш, че се е променил и вече не иска само това.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Възможно е да няма какво да прави и пак да иска да се възползва от теб, използвайки тази тактика. По-добре не му обръщай внимание, за да не те нарани отново.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Възможно е да няма какво да прави и пак да иска да се възползва от теб, използвайки тази тактика. По-добре не му обръщай внимание, за да не те нарани отново.

Мега фен
    Град
    София
    Първо се научи да пишеш...повече е една дума.
    По темата:
    Не се эалъгвай,може би ти се иска да е така.Но надали се е променил,не се эалъгвай.Един поглед не оэначава нищо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    е как така да не означава нищо,пък и това е всеки път като ме види

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ем ей така нищо не значи. Просто ви се срещат погледите. Нз кви са тия псигологични атаки дет ги описаха по-горе,ама такова нещо е почти невъзможно

Да те зяпа кат иска,както казваха по пазара: гледането и пробването са без пари

Щом ти е казал директно в очите, че иска секс ... далече от тоя.

... Опа, промених си мнението ... надърви го, съблазни го, накарай го да си мисли, че ш' напрайте нещо, а след тва го зарежи с гащи свалени до колената. Верно "боли" мноо , казвам ти

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne se zalagvai po pogledite mu...nakraq pak shte ostanesh razocharovana.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO

... Опа, промених си мнението ... надърви го, съблазни го, накарай го да си мисли, че ш' напрайте нещо, а след тва го зарежи с гащи свалени до колената. Верно "боли" мноо , казвам ти
    ми да това ще е готино,само дето ние не си говорим дори,няма как да се стигне до там
    пък и дори да имам възможност аз като имам чувства към мен едва ли ще мога да си тръгна
    ама благодаря за савета все пак,не е лоша идеята той го заслужава

Guest

ми да това ще е готино,само дето ние не си говорим дори,няма как да се стигне до там
    пък и дори да имам възможност аз като имам чувства към мен едва ли ще мога да си тръгна

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Е нищо! Все пак , опитвам се да съм полезен максимално

Просто го разкарай от живота ти, той тва заслужава.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ne se zalagvai po pogledite mu...nakraq pak shte ostanesh razocharovana.
    ne se zanimavai s nego !!! Moje pak da te narani...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си