- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
Здравейте имам един проблем от доста време вече и доста почвам да се притеснявам.Първо закъснява ми с около 20-25 дни /от 2 год водя полов живот с един единствен човек/,но пък правех 2 теста единия 7 дни след тва,а другия 14 дена и са отрицателни,второ тече ми някаква течност която е тъмна на цвят почти черна,ту тече ту спре /искам да отбележа,че имам доста добра хигиена мия се всяка сутрин и вечер/.И искам да ви попитам,понеже знам,че от витамин С цикълът закаснява,а пък точно когато трябваше да ми доиде бях с температура 5 дни/така и не се разбра причината за температурата/ и лекарката ме каза да пия 3 по 4,което прави 12 на ден,а ги пих седмица и малко...и възможно ли е да е от това...![]()
не знам възможно е ама отиди на гинеколог най-добре
Сякаш си бременна
Ами отиди на лекар ние НЕ можем да знаем какво ти е![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Иди на лекар!!!Ние няма как да ти дадем реален съвет
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
emi de da znam , ne sum momiche za da ti dam kompetenten otgovorotidi po dobre na lekar;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Тук можем да ти дадем само мнения и предложения. И в много редки случаи компетентно мнение, така, че...лекар.
и още нещо на генеколог мога ли да отида без родител,защото майка ми незнае за нито едно от всичките тези неща,а пък аэ нямам 18
Що да не може?Само тряаа да можеш да говориш и които квото ти каже против да му затвориш устата.![]()
Da be ... plashi momicheto sega ...Първоначално написано от 14/M/Jambol
Spored men moje i ot witamin C da e stanalo taka,wyzmojno i ot promqna na klimata,syshto i ako si wzimala nqkakwi antibiotici oswen witaminite,ama wse pak shte se naloji da posetish lekar![]()
a iskam da pitam kakvo kara cikala da idva po rano![]()
![]()
Нищо не го кара той сам си решава така...хормони хормони!
п.с мен тази тъмна течност ме плаши ... как така ти тече течност...черна на цвят![]()