.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: проблем

Guest

проблем

Здравейте имам един проблем от доста време вече и доста почвам да се притеснявам.Първо закъснява ми с около 20-25 дни /от 2 год водя полов живот с един единствен човек/,но пък правех 2 теста единия 7 дни след тва,а другия 14 дена и са отрицателни,второ тече ми някаква течност която е тъмна на цвят почти черна,ту тече ту спре /искам да отбележа,че имам доста добра хигиена мия се всяка сутрин и вечер/.И искам да ви попитам,понеже знам,че от витамин С цикълът закаснява,а пък точно когато трябваше да ми доиде бях с температура 5 дни/така и не се разбра причината за температурата/ и лекарката ме каза да пия 3 по 4,което прави 12 на ден,а ги пих седмица и малко...и възможно ли е да е от това...

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    не знам възможно е ама отиди на гинеколог най-добре

Сякаш си бременна

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ами отиди на лекар ние НЕ можем да знаем какво ти е
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Някаде по Дунав
    Иди на лекар!!!Ние няма как да ти дадем реален съвет
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

emi de da znam , ne sum momiche za da ti dam kompetenten otgovor otidi po dobre na lekar;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Тук можем да ти дадем само мнения и предложения. И в много редки случаи компетентно мнение, така, че...лекар.

Град
    varna
    ako tolkova mn te e sram da otide6 na ginekolog (koeto ne e normalko pri polojenie 4e pravi6 sex ot 2 god) prosto se dopitai do li4nata si lekarka. tq sa6to moje da ti dade kompetentno mnenie i da ti kaje kakvo e.

Guest
    и още нещо на генеколог мога ли да отида без родител,защото майка ми незнае за нито едно от всичките тези неща,а пък аэ нямам 18

Що да не може?Само тряаа да можеш да говориш и които квото ти каже против да му затвориш устата.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от 14/M/Jambol
    Сякаш си бременна
    Da be ... plashi momicheto sega ...
    Spored men moje i ot witamin C da e stanalo taka,wyzmojno i ot promqna na klimata,syshto i ako si wzimala nqkakwi antibiotici oswen witaminite,ama wse pak shte se naloji da posetish lekar

Guest
    a iskam da pitam kakvo kara cikala da idva po rano

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a iskam da pitam kakvo kara cikala da idva po rano
    и аз искам да знам,някои ще каже ли?
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Нищо не го кара той сам си решава така...хормони хормони!

п.с мен тази тъмна течност ме плаши ... как така ти тече течност...черна на цвят

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си