.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Moje i da prozvu4i nedorasl...ama daite otg pls :)

dobre...znam 4e moje d aprozvu4a kato nqkoe detence 5 ti klas...i zna 4e takiva temi mnoguuuu Ama qvno ne sum dorasla ( na 17 sum )...ta vuprosa mi e kak da razbera dali mom4eto s koeto sum e s men samo zaradi sexa?......za6toto ponqkoga se slu4va n tazi vuzrast horata da se vlubqt i da se obi4at....aponqkoga se slu4va da iskat samo da natrupat pove4e sexualen opit Za6toto....mujete obi4at jenite s koito pravqt sex, a jenite pravqt sex, s mujete , koito obi4at.....No az ne iskam da sum porednata sexualna igra4ka na nqkoi....Vuprosat mi e kak moga da razbera dali na nqkoi mu e samo za sexa ili iska ne6to po seriozno ( poveden4enski modeli

Ми като ти предложи да прайте секс му откажи и ако остане с тебе значи не е заради секса а е заради това че иска да е с тебе. И когато си сигурна че е стебе заради самата тебе, му се отдай.
    Любовта е болест и като всяка такава се лекува в леглото!!!

ako e s teb samo zaradi sexa 6te te kara samo da go pravite 6te se durji milo samo kogato go iska i t.n.
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

aham, da dobre, i tova 6te pomogne nali, i kvo kato mu otkaje, ako mom4eto si e naumilo 4e 6te spi s neq tova nqma da go spre, a 6te se postarae da q izluje 4e ne e s neq zaradi sexa i pak da q vkara v legloto

Град
    varna
    a kak ti hrumna 4e temata e za toq forum????

ГостЪТ
    Guest

Re: Moje i da prozvu4i nedorasl...ama daite otg pls :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dobre...znam 4e moje d aprozvu4a kato nqkoe detence 5 ti klas...i zna 4e takiva temi mnoguuuu Ama qvno ne sum dorasla ( na 17 sum )...ta vuprosa mi e kak da razbera dali mom4eto s koeto sum e s men samo zaradi sexa?......za6toto ponqkoga se slu4va n tazi vuzrast horata da se vlubqt i da se obi4at....aponqkoga se slu4va da iskat samo da natrupat pove4e sexualen opit Za6toto....mujete obi4at jenite s koito pravqt sex, a jenite pravqt sex, s mujete , koito obi4at.....No az ne iskam da sum porednata sexualna igra4ka na nqkoi....Vuprosat mi e kak moga da razbera dali na nqkoi mu e samo za sexa ili iska ne6to po seriozno ( poveden4enski modeli
    Боя се, че няма как да разбереш. Не и ако е добър! Сериозно! Почувствай го, а дотогава не му давай просто! Опасенията ти са напълно реални и аз напълно те разбирам, но това може би е най-добрият съвет, който мога да ти дам - поне засега. Ако той толкова държи да натрупа опит, като не му даваш месец да речем и ще видиш как постепенно отначало скрито, а после съмсем явно ще започне да насочва...ъммм... интереса си в друга посока. В повечето случаи е така. От друга страна - ако е много добър, примерно - аз(това не го казвам в положителен смисъл хич, така че ще се радвам, ако никой не го приеме погрешно!) - няма да се откаже докато не постигна целта си, ако ще това да му отнеме и 3 месеца. За 3 не ми се е случвало досега - но 2 месеца без никакъв секс съм стоял само поради такава ситуация. Не че нямаше начин аз пак да го направя с друга, без тя да разбере, но .... абе знае ли човек - не ми се поемаше рискът, все ще ми се случи да пийна повечко пред нея, etc. и след толкова положени усилия всичко да отиде по дяволите. Има и доста други, при това мноого по-добри от мен, знам го. Та, след като наистина няма как да знаеш със сигурност(то и обратното е вярно) най-добрият вариант е да му дадеш само, ако и ти много силно го желаеш. Направи го повече заради себе си отколкото заради него.

Ако пък вече си му дала, но просто искаш да знаеш дали наистина е с теб само заради това - ами, тук ще трябва малко по-дълго да обяснявам, май. С няколко думи - характерно за вероятно 95% от момичетата и поне 90% от момчетата на тази възраст е да не търсят нищо сериозно, основна причина - те самите все още не знаят какво е сериозно и какво искат.

Ще се постарая да бъда още по-изчерпателен и ясен в евентуално мое следващо мнение по темата, ако е необходимо. Ти кажи. Иначе - успех и надявам се помогнал съм, макар и малко.

Град
    on the dark side of the moon

Цитирай Първоначално написано от ГостЪТ
    Боя се, че няма как да разбереш. Не и ако е добър! Сериозно! Почувствай го, а дотогава не му давай просто! Опасенията ти са напълно реални и аз напълно те разбирам, но това може би е най-добрият съвет, който мога да ти дам - поне засега. Ако той толкова държи да натрупа опит, като не му даваш месец да речем и ще видиш как постепенно отначало скрито, а после съмсем явно ще започне да насочва...ъммм... интереса си в друга посока. В повечето случаи е така. От друга страна - ако е много добър, примерно - аз(това не го казвам в положителен смисъл хич, така че ще се радвам, ако никой не го приеме погрешно!) - няма да се откаже докато не постигна целта си, ако ще това да му отнеме и 3 месеца. За 3 не ми се е случвало досега - но 2 месеца без никакъв секс съм стоял само поради такава ситуация. Не че нямаше начин аз пак да го направя с друга, без тя да разбере, но .... абе знае ли човек - не ми се поемаше рискът, все ще ми се случи да пийна повечко пред нея, etc. и след толкова положени усилия всичко да отиде по дяволите. Има и доста други, при това мноого по-добри от мен, знам го. Та, след като наистина няма как да знаеш със сигурност(то и обратното е вярно) най-добрият вариант е да му дадеш само, ако и ти много силно го желаеш. Направи го повече заради себе си отколкото заради него.

Ако пък вече си му дала, но просто искаш да знаеш дали наистина е с теб само заради това - ами, тук ще трябва малко по-дълго да обяснявам, май. С няколко думи - характерно за вероятно 95% от момичетата и поне 90% от момчетата на тази възраст е да не търсят нищо сериозно, основна причина - те самите все още не знаят какво е сериозно и какво искат.

Ще се постарая да бъда още по-изчерпателен и ясен в евентуално мое следващо мнение по темата, ако е необходимо. Ти кажи. Иначе - успех и надявам се помогнал съм, макар и малко.
    10x za otgovora ti

ГостЪТ
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    10x za otgovora ti
    Можех и по-добре, но радвам се, ако съм помогнал, по какъвто и да било начин. Още веднъж - успех!

П.С.: И... да не ти пука!

Град

Цитирай Първоначално написано от ГостЪТ
    10x za otgovora ti
    Можех и по-добре, но радвам се, ако съм помогнал, по какъвто и да било начин. Още веднъж - успех!

П.С.: И... да не ти пука!
    e nz dali 6te ti e mn intereno...no na nego mu e bilo po4ti samo za sexa ( kakto si i misleh) i skusahme

Град
    Село.София

Еми единсвения сигорен начин като го направите ако не те зареже начи те обича и нее за секса ама .... иначе... ако ти говори постоянно че му се прави секс и постоянно някакви такива предложения мисля чее ясно..

Ако е само заради секса това ще си личи иначе ако те обича и това ще си личи то са мелувки мили жестове ццццц.. обичта може да се покаже с много дребни неща

Lestat357
    Guest

e nz dali 6te ti e mn intereno...no na nego mu e bilo po4ti samo za sexa ( kakto si i misleh) i skusahme
    Съжалявам! Не съм изненадан, обаче, както и ти предполагам. Както казах - да не ти пука! На всеки се случва.

ти сама трябва да усетиш.. ако ти дава много зор за секс явно твя цели в тая връзка

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Често срещан въпрос е твоя.Това че си на 17 години не означава че непремено трябва да имаш сексуалния опит и познания на твоите връстнице та и по-малки от теб.Би могла да разбереш дали едно момиче е с теб само заради секс по поведението му по това как се отнася към теб и т.н.Няма точна рецепта с която да познаеш използвача от истинския.Много от момчетата изпитват към противоположния пол сексуално привличане но това не винаги означава ЛЮБОВ.Съдейки по думите ти си правя изводи че ти търсиш момче което наистина да те обича и да те цени а не само да гледа на теб като поредната бройка.Късмет мила дано намериш момче което наистина да заслужава чесста да бъде с момиче като теб.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    tva sa predrazsydyci

Супер фен Аватара на maybelline
    Най-сигурният начин да разбереш дали е с теб заради секса е да не му пускаш известно време.Ако е с теб само за секс,ще се нервира и ще заплаши,че ще те зареже и т.н.Ако те обича истински,най-много да се притесни,че не му вярваш.

emi kaji my 4e iska6 zamalko da spreet sas sexa...i ako se namysi ili ne6to takova..sama si napravi izvodite za6to e s teb
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Леле боже

Лелее щом питаш по форуми за тази тема значи наистина си малко недорасла миличка

Град
    Merci na vs za otgovorite vi S dve izre4eniq 6te vi kaja za kvo stava6e vupros i kak se razviha ne6tata.....Hodih s edno mom4e ( na 20) mesec i polovina....Prez cqloto vreme se durjese s men mn milo, vnimatelno i t.n.....Naqsno sum 4e na vseki na 20 mu se pravi....no az sum devstvena i iskam da go napravq s nqkoi, koito durji na men ( no predpo4itam i da ima opit).....Toi mi e namekval nqkvi ne6ta, no ne mu be6e samo za sexa ( 6te6e da si go poiska mn ottadvna)...Onzi den bqhme v tqh...Pozvolih mu da stigne dosta dale4, no dori nqma6e prezervativ=> ne be6e mislel da go pravim. No za vseki slu4ai az kazah "ne misli6 li 4e edin mesec ni e rano", toi kaza "da"...Malko po kusno me pita dali sum devstvana, i az kazah "da". Togava toi kaza "izob6to ne predpolagah. Ti ne zaslujava6 az da sum ti purviq. Ne iskam da se vuzpolzvam ot teb"......Posle mi kaja 4e obi4a vse o6te staroto si gadje...i skusahme

Супер фен
    Нищо не разбрах!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Град
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Нищо не разбрах!
    e to ne 4e ima mn za razbirane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си