- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Priqteli ...
Hora zna4i problema mi e takyf 4e dnes ''best frienda'' mi se obidi . A eto i sly4kata : Zna4i pribirame sa nie i predi tfa toi sa be6e razbral sas edin fr da izlizat (sami) . Pribirame sa nie 3ma 4oveka i go ostavqme nego i si prodyljvame kato mislim da ne slizame . No sled okolo 30 min mi zvanqt i mi vika sy6tiqt fr sas koito se prebirah i o6t edin dryg da slizame . I taka sleznahme doly igrahme i sa pribrahme . I toq '' best friend '' mi pi6e sms mersi 4e mi zvannahte golemi ste frs . I vika pove4e ne6ta da si mi fr . I na mene mi kipna i my kazah ''emi ok ae bye '' . I sega toi mi se syrdi ne za drygo a za6toto ne sym go viknal a v sa6nost men sa ma viknali ... i drygo az ne sym si i pomislql da my zvanq 6o to toi se ogovri sas toq fr . I sq v momenta mi e syper typo 6o to pyrvo ediniqt den mi se predstavq za mn dobyr priqtel a pyk na dr den mi se syrdi za nqkva glypost. Toi po princip si e takyf i sa syrdi za vsi4ko . No neznam ve4e kakvo da pravq .Mnogo vi se molq daite syvet.
Честно казано нещо не схванах.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
и аз тъй....Първоначално написано от bEbsI
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Ми сЯ , тФА щоту ,разбираш ли ...тфа е лапешка работа ...тъъъ тфа с фриенда ти тааа, тфа разбирашли, че с бест фриенда и... такоааа ... нъл разбра ,че си кухо лапе което неможе да напише едно просто изречение .
Бягай да играеш на топка долу и кажи на вашите да не те допускат до компютъра поне докато навършиш 16
Лелеее, това ме разбиПървоначално написано от Forslor
, не че не е така де
Ама к'ва е гаранцията, че до 16 (примерно) ще се опра'и
![]()
![]()
![]()
![]()
ако ти е наистина бест фр, няма да ти се сърди за такива глупости...прави се изводи...
не знам аз ли не сфанах или вие не сфанахте... аз пък мисля, че автора е трябвало да си извика приятеля, а не да се приберат заедно пък после да излезе без него.![]()
офф...сфанах... явно ти си под 12. както каза Forslor , бегай да си играеш на топка и не ни занимавай с лапешките ви "проблеми"!Първоначално написано от lidekeep
играл си той...пфф.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Явно съм проста-не схванах мн мн...![]()
Ноооо моят съвет (квото схванах от първото иэречение):Иэвини се на приятелят ти!
[size=7][b][u]fosse cos
Леле,това е много заплетено и...нещо пропуснах маи..Кактои да е,и така...ами...ти абсолютно сигурен ли си,че това ти е бест фр?Щото ако не е и ти нещо се заблуждаваш...
![]()
Лапешка му работа, пълни глупости такова нещо ми се случваше когато бях на 8-9
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
Ti na kolko si ? Spored men tva sa detski izpylneniq
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
ахха Детската градинаСпоко приятелче,ще се сдобрите,не може дълго да ти се сърди за такова нещо.А ако все пак продължи да се сърди,не се занимавай с него,явно,че не ти е толкоова добър приятел
![]()
xex ne mu obra6tai vnimanie i toi sam se dovle4e da ti se moli da izlezete!prei se 4e ne ti puka 6ot nikoi nqa prao da ti kaa ko da prai6...ako se dovle4e na4i ima nujda ot teb,ako ne prodaljavai bez `best friend` ima i dr po stoinostni xora!
![]()