- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ole molq vi kajete
Skoro 6te mi e 1viq put i iskam da go napraq,no mn me e sram. sram me kat me vidi gola, sram me .. kak trqa se durja i ko trqa praq da ne izglejdam skovana daite suveti plss tursih s tursa4kata ama ne namerih tui det mi trqa molq vi se [-o<
на колко си години, той на колко е, от колко време ходите и той знае ли че си девствена
az sum na 17, toi e na 19 i da-znae 4e sum devstvena
Ами щом знае,че си предполагам,че ще е подготвен да си малко "скована",все пак ще бъде нещо ново за теб това преживяване и ако той не е девстсен предполагам,че ще знае как да те предразположи.Най-важното е да бъдеш отпусната и да спреш да се притесняваш.Дано всичко мине Ок и Успех.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ако наистина се обичате не знам от какво се притесняваш той трябва да те приема такава каквато си споко и гледай да се отпуснеш и не се притеснявай![]()
прва е пък и няма от какво толкова да се притесняваш....първия път сигурно ще ти е притеснено....съветвам те да се отпуснеш и да се отдадеш на удоволствиетоПървоначално написано от foxy-to
![]()