.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: vapros4e

Guest

vapros4e

ami zna4i dneska pravihme sex s priqtelq mi,no bez prezervativ(za 1 pat) prosto nqmahme a bqhme super vazbudemni i dvamta.za prav pat go pravim bez prezervativ i mn se pritesnqvam...toi ne svar6i v men (ili pone ne usetih) zna4i iskam da pitam predeqkulacionnata te4nost useshta li se ? ako se izpusne vav vlagalishteto...a drugoto koeto e trqbva da mi doide mejdu 26 i 28 zna4i ne sam bila v oulaciq nali taka ? molq vi kajete ima li nqkakav shans da e stanalo neshto?

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ей не разбрахте,че НИЕ не можем да гадаем.Купи си тест след 1 седмица.Дано да е отрицателен и другия път с презарватив.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    това че не си усетила не значи нищо-белята пак може да е станала....ние не можеме да ти кажеме с точност-купи си тест и ще разбереш
    П.С.и другия път използвай презерватив

Това, че не си усетила нищо, не е гаранция, че не е станал някой гаф. След седмица си направи тест, за да се успокоиш. И никога повече без презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    e da ama sled 1 sedmica ako mi izleze polojitelen... ima li nqkfi kontraceptivi spe6ni za pomagane :S ohh kolko sajelqvaammm....ama toi svar6i dosta sled kato go izvadi ot men poneje se pritesnih mnogo i ne mu pozvolih da se zadarji mn...

Guest
    kadete de 4e vremeto si te4e ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e da ama sled 1 sedmica ako mi izleze polojitelen... ima li nqkfi kontraceptivi spe6ni za pomagane :S ohh kolko sajelqvaammm....ama toi svar6i dosta sled kato go izvadi ot men poneje se pritesnih mnogo i ne mu pozvolih da se zadarji mn...
    аве момиче земи един постинор и готово...пък ако е положителен единственото решение е аборт

Guest
    xaxax :P doide miiii (party) ae hora otiam da praznuam

\/
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

kypi si test i 6te razbere6...ima 6ans da si zabremenqla...ni6tojen e ama go ima..i dr pat s prezervativ
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    тест и следващия път с презерватив.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

xaxax :P doide miiii (party) ae hora otiam da praznuam

e brau na tebe;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Айде честито. И следващия път с презерватив. Ти ако си мислиш, че ще усетиш нещо ... грешиш. Ей така ще си стане белята. Внимавайте.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Хахах ест,че има вероятност да си забременяламтъпи хора ей!Били възбудени,нямали гума и го напрайли!Бтв миличка не се усеща дори ако свърши в теб,а ти говориш за предеакълационната течност Ти не видя ли той къде свърши?ако не си видяла...лошо,лошо
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Дошло и било..овца
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Дошло и било..овца
    pogledni sebe si predi da govori6 za drygite

Guest
    Хахах ест,че има вероятност да си забременяламтъпи хора ей!Били възбудени,нямали гума и го напрайли!Бтв миличка не се усеща дори ако свърши в теб,а ти говориш за предеакълационната течност Ти не видя ли той къде свърши?ако не си видяла...лошо,лошо

vidqh ..na korema mi svar6i...pritesnqvah se ot predeqkulacionnata te4nost

Guest
    Дошло и било..овца

i bez takiva obidi ako iskash.... sega mojeshe da izredq 20 posta s naredbi no prosto mi e pod nivoto da se zanimavam s takiva prostotii... ovca shte mi vika

Guest
    Дошло и било..овца

i bez takiva obidi ako iskash.... sega mojeshe da izredq 20 posta s naredbi no prosto mi e pod nivoto da se zanimavam s takiva prostotii... ovca shte mi vika
    xaxa ostai q taq e nekfa tupa kutva koqto jivee pred pc-to i se prai na golqmata rabota u forumite takiva sa mi predelno qsni s po 2000-3000 mneniq na 4as gulemaa guzarkaaa mani mani ....

ai pozdravi ot mene

DiSeLa :: WFAB

Guest
    damz i az taka smqtam...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си