- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMOOOO6t MOLQ VIii
az i gajeto mi go napravihme predi 5 minuti oba4e prezervativa se izvadi i ostana v mene az go izvadih kazah na priqtelq mi kakvo e stanalo toi kaza 4e n e e svar6val az se izmih vednaga si4ko...oba4e i dvamata ni e strah.. pls pomognete (tfa e posledniq den ot cikula mi mislq 4e mi e svar6ilo) koga trqbva da napravim testa molq vi pomognete mnogo me e strah![]()
![]()
molq vii ako ima po opitni test koga trqbva da se napravi?kak stoi HELP!!!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
по принцип за теста мисля че беше след седмица. ама по време на цикъл вероятността да забременееш е много малка. ако толкова те е страх защо не отидете до някоя денонощна аптека за постинор
да ама ако толкова много се притеснява и недай си боже е станал гафа макар и веротността да е 1% по добре е постинор отколкото аборт
postinor dokato ne e stanalo kusno postinor postinor postinor postinor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
postinora var6i po4ti sa6toto kakto pri abort.a znaete li do kakvo vodqt nqkolko aborta? moq priqtelka sega ne moje da ima deca zaradi tova. i moga da vi kaja 4e e super gadno. ve4e e om1jena a p1k......kakto kazah hubavo si pomisli predi da pie6 postinor, a ako si malka(pod 17-1
p1rvo se dopitai do li4nata lekarka dali e bezopasno za teb.
о боже постинора бил като аборта я се поосведоми малко
погледни тука: http://www.ladypill.com/what.php
Първоначално написано от &ILoveU2
Това, че вероятността да забременееш по време на цикъл е много малка, са пълни измишльотини.![]()
Обсъждала съм го с компетентен човек, който ми каза, че това, което твърдиш, няма нищо общо с истината. А съм го обсъждала по простата причина, че и аз бях заблудена...
Pas de chance!
Собственост на Canis_Dirus
След като не е свършил в тебе няма да забременееш. Тест след 10-тина дни.
Имаше едни контрацептиви, рекламираха ги по бтв позаинтересувай се
Вчера е просто сън,а утре е само видение,но добре изживяното днес превръща всяко вчера в щастлив сън и носи във всяко утре-надежда
Има нови презервативи Дюрекс, с нова шарка - зимна и със директно впръскване, използваите тях![]()
И после защо младите са изродясали...защото такива като вас ги подкокоросват да пият Постинор за глупости!!! Не е свършил, няма опасност!
Възможно ли е да бъде по-красиво?