.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

POMOOOO6t MOLQ VIii

az i gajeto mi go napravihme predi 5 minuti oba4e prezervativa se izvadi i ostana v mene az go izvadih kazah na priqtelq mi kakvo e stanalo toi kaza 4e n e e svar6val az se izmih vednaga si4ko...oba4e i dvamata ni e strah.. pls pomognete (tfa e posledniq den ot cikula mi mislq 4e mi e svar6ilo) koga trqbva da napravim testa molq vi pomognete mnogo me e strah molq vii ako ima po opitni test koga trqbva da se napravi?kak stoi HELP!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    по принцип за теста мисля че беше след седмица. ама по време на цикъл вероятността да забременееш е много малка. ако толкова те е страх защо не отидете до някоя денонощна аптека за постинор

Град
    varna
    6tom ne e svar6il zna4i nqma golqma opasnost. a za postinora p1rvo dobre si pomisli kakvi mogat da sa posledicite za teb (mn seriozni). napravo ti se preebava organizma, plus tova ako si malka ne ti go prepora4vam. ili si napravi test sled nqkolko dni ili o6te utre na lekar.

Град
    Varna
    да ама ако толкова много се притеснява и недай си боже е станал гафа макар и веротността да е 1% по добре е постинор отколкото аборт

postinor dokato ne e stanalo kusno postinor postinor postinor postinor
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    varna
    postinora var6i po4ti sa6toto kakto pri abort.a znaete li do kakvo vodqt nqkolko aborta? moq priqtelka sega ne moje da ima deca zaradi tova. i moga da vi kaja 4e e super gadno. ve4e e om1jena a p1k...... kakto kazah hubavo si pomisli predi da pie6 postinor, a ako si malka(pod 17-1 p1rvo se dopitai do li4nata lekarka dali e bezopasno za teb.

Град
    Varna
    о боже постинора бил като аборта я се поосведоми малко
    погледни тука: http://www.ladypill.com/what.php

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    по принцип за теста мисля че беше след седмица. ама по време на цикъл вероятността да забременееш е много малка. ако толкова те е страх защо не отидете до някоя денонощна аптека за постинор

Това, че вероятността да забременееш по време на цикъл е много малка, са пълни измишльотини.

Обсъждала съм го с компетентен човек, който ми каза, че това, което твърдиш, няма нищо общо с истината. А съм го обсъждала по простата причина, че и аз бях заблудена...

Pas de chance!
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като не е свършил в тебе няма да забременееш. Тест след 10-тина дни.

Контрацептиви

Имаше едни контрацептиви, рекламираха ги по бтв позаинтересувай се
    Вчера е просто сън,а утре е само видение,но добре изживяното днес превръща всяко вчера в щастлив сън и носи във всяко утре-надежда

Има нови презервативи Дюрекс, с нова шарка - зимна и със директно впръскване, използваите тях

И после защо младите са изродясали...защото такива като вас ги подкокоросват да пият Постинор за глупости!!! Не е свършил, няма опасност!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си