- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZASLUJAVA LI SI?!
lol lol tochno ti li ste me zaribqvash b*?![]()
![]()
![]()
![]()
NFW' ,verno e che e vapros na lichen izbor...
♥ ♥ ♥
Ako ne iskash ne go pravi a ako priqtelite ti ne uvajavat jelaniqta i resheniqta ti znachi do tolkova sa ti priqteliПървоначално написано от Vikitoooo
. Apyk ako mislish che iskash da probvash i si sigurna che samo do tam shte se spre moje. no az lichno ne bih go napravil i sled kakvito i da bilo obejdeniq i obeshtaniq ot stnana ba priqtelite mi . Nqma smisal. Ako posle se prestrastish shte syjalqvash mnogo. Tova e pt men.
до автор4ето- ти само не можеш ли да решиш?
ако ти неможем, защо мислиш, 4е ние ще решим вместо тебе?
Живота си е твой, изживей си го както си ИЗБЕРЕШ, ако само питаш хората за съвет ще живееш някакъв "нормален" животец, но не и своя СОБСТВЕН.
Идиот!... изобщо НЕ сме никаква "ракия", нито пък сме дилъри, боцкаджии нито дори "тревомани" въпреки 4е пушим кат разпрани.Първоначално написано от Forslor
(тревата не ми е "мания" а занимание, капиш?)
ТОВА, 4е защитаваме ПРАВОТО си да си се снабдяваме с трева без преследване от страна на закона и на изпълнителната власт , както и за ПРАВОТО на ВСИ4КИ да бъдат ИНФОРМИРАНИ с отговаряща на ИСТИНТА информация по тези въпроси СЪВСЕМ НЕ зна4и, 4е ще тръгнем да ПРОПАГАНДИРАМЕ (зло)употреба от страна на недозрели индивид4ета, дето дори не могат да решат такива прости неща лато "ДА ПУША ИЛИ ДА НЕ ПУША"!!
![]()
![]()
![]()
това е въпрос на ЛИ4ЕН ИЗБОР!
(темата е тъпа и провокативна и предлагам да бъде заклю4ена!
Хахаххаха последното мнение наистина ме разсмя.Ами, че то почти всеки пафкач си пропагандира на ляво и на дясно, колко е "яко", колко си готин като пафкаш и тем подобни.Пропагандата идва от всякъде и от 90% от употребяващите особено леки наркотици!А, че тревата е наркотик - да наркотик е, макар и най - лекият може би, обаче си е наркотик!
Я проверете, тези дето твърдите, че не е наркотик, какво е определението за тази думичка в тълковният речник!
Общувала съм доста с хора, при които е позволена тая пълнеща устите на всички тревица.Те не пушат - поне 80% от тях не пушат.Тук явно е много модерно или знам ли и аз, защото е забранено.Както всичко забранено.Защо ли не се питаме "Да пробвам ли цигари или да не пробвам?' , "Да пробвам ли алкохол или да не пробвам" - защото може да се докопа по всяко време и навсякъде без никакъв проблем от страна на закона
То и да бягаш от час е забранено, ама е толкова сладко![]()
Ееееееех времена ех нрави, заради пустите забранени плодове и от рая ни изгониха...сега за една тревица ли ще се коркаме![]()
ako iska6 da probva6 probvai ako ne 6te6 nedei to nasila ne e qkotrqbva sam da go poiska6
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
абсолютно вярно,то ако се стегне6 и се наплашиш,ако не се оставиш на взетото да ти направи хубаво,да те поведе.....по-добре не опитваи
tova si e tvoe li4no mnenie kak iska6 da prote4e jivotati,no spored men ne si zaslujava po dobre se napii otkolkoto da se nadrusa6 poslednoto mnenie e nai vajno I TO SI E TVOITO POMISLI ZA SEBESIKAK ISKA6 DA PROTE4E JIVOTA TI I DALI SI ZASLUJAVA DA SLU6A6 PRIQTELITE SI I IZOB6TO TE DALI SA TI TAKIVA
![]()
тъпото цветенце,дава6 смешни съвети.тва 4е ти си толко ограни4ена и искаш да не преминаваш нормите на ''правилното'' си е твои ли4ен избор.и по-добре било да се напие-ама 4е идиотизъм.това е мн по-вредно и неприятно отколкото да се напу6и например!
Не го прави!Тфа ще е най-тъпото нещо което можеш да направиШ!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Искаш да опиташ само заради приятелите и компанията..Ето,това е първото нещо,заради което не трябва да го правиш..Пък щом мислиш,че те имат за задръстенячкаприятели ли са ти
![]()
Хубаво ще ти стане за миг,та дори може и да не ти стане..Няма смисъл още от 14-год. да почваш..Е,то не е казано,че като опиташ ще се пристрастиш,ама.. 90% е сигурно.Пък,ако стане нещо такова,дооста проблеми ще си навлечеш![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
em da ti kaja i az sum na 14 probvala sum treva.. ne e koi znai kvo pochvash se hilish kut idiotema az ne se napushih do takava stepen da padam po ulicite prosto mi stana po-veselo
dokato imashe nqkoi priqtelki i priqteli deto napravo pulzqha .. em kvo da ti kaja na 14 si vzimai veche resheniqta sama shtom si gotova za izpiti i si si reshila kude iskash da hoish v koe daskalo ( pone tka si mislq ) trqa da moesh i da zemesh tova reshenie sama.. shot veche ne si 10-12 godishna emi si na 14 se pak si za 8 klas i si mislq che trqa veche sama da zimash resheniq otnosno vsichko
shot ti si veche edno porasnalo dete koeto trqa da e samostoqtelno
predstavi si imash seriozen priqtel .. toi iska da go pravite e kvo pak li shte pishesh v razni forumi kakvo da pravish
spored men oshte ne si porasnala za takiva neshta
to da ti kaja i az si misleh che ne sum porasnala da pusha treva ama probvah
edin jivot imame shto puk da ne probvash
em tfa e macka ti si reshavash
![]()
ХАхаххахахххаха, а ти си мислиш, че на 14 си супер зряла ли?Е случва се, ама като те гледа човек какви ги пишеш, остава с впечатление, че май и ти не си съвсем дораслаПървоначално написано от Geguna
![]()
Зрял е човек, който може да носи отговорност за решенията, които взима.Не дай си Боже да те ковнат куките някъде, кой ще носи отговорност - ти или мама и тати?Или пък забременееш, защото си достатъчно зряла и можеш да взимаш решения...
Я не се излагай дете!
Човек пита, когато иска да разбере нещо!Няма какво да си правиш гаври на дребно с авторката на темата, защото май си по - недорасла от нея![]()