Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
Tova e savsem razlichno neshto! Ot sedeneto v diskotekata "do kolonite" mislq che ne mojesh da hvarlish topa NAli?! Ok za cigarrite sum saglasna, napalno saglasna daje. No i duma Ne moje da stava da gi srAvnish s narkoticite. Da qdesh ot MacDonalds ne e bolka za umirane. Amerikancite sa nasalenieto ,koito se hranqt REDOVNO s Ne samo MacDonalds. I kvo? Umrqlili sa? A pak vaprosa za PS-to e Absurdna! Jiveem v 21 Vek, ta tova e neshto savsem savsem normalno. Nqkoi hora go pravqt s cel da se zabavlqvat, a drugi s obrazovatelna cel...
Taka che nito edin ot priemerite Ti ne mogat da se sravnqt s Narkoticite, dai mi primer ot koito naistina da si skapesh jivota taka kakto narkoticite biha go napravili?! Est, vsichko e na osnovata na Lichen Izbor, makar i ponqkoga greshen
Да хвърлиш топа от седенето на колоните не можеш, така е. Но и не можеш да хвърлиш топа от пушенето на трева. Всъщност, на теория май е възможно, но тогава трябва да си го имаш за цел (30-40 цигари..?Не знам...)Разбира се, от тревата е възможно да получаваш т.нар. "дупки" в паметта . Затова пък едно момче от квартала получи частична глухота точно от седенето до колоните. А да не говорим за случая с американците. Проблемът със затлъстяването при тях е по-голям отколкото във която и да е друга държава .

Не ме разбирай погрешно - по принцип и аз съм против твърдите наркотици. Разликата е, че аз не заклеймявам, тези, които ги ползват. Така са реили, така правят. За мен това не ги прави по-малко хора. Макар че винаги има изключения...