Цитирай Първоначално написано от Forslor
Цитирай Първоначално написано от Tazuma_girl
Ами на глупаф човек кфо да му кажеш още,то всички сиг е изписано.

Не беше лично към теб,отговарях на поста.
Глупав съм ,че пиша глупаВ с "В" . Глупав съм ,че не шмъркам нищо ни евтино , ни скъпо. Глупав съм ,че искам да постигна нещо в живота и децата ми да не са на този хал.
Аве толкова ли сте в стрес от работата която вършите за да изкарате пари и да не ви спрът тока, водата и т.н ,че да искате за малко да се откъснете от света. За недоизхранените си деца ли мислите ...какво?
Ооо извинявам се , стресиращо е по цял ден да се моткаш с компанийката и да пуфкаш или във "тъпото" училище където изнемогвате умствено ...ако изобщо се веснете в някой час (говоря за "деца" от 1-11 клас).
Ц-ц-ц направо ме убедихте ,че това да пуфкаш от малък не е поредната идиотщина ,а си е чисто геройство.
Абе чети преди да се обясняваш,бе.Нали ти казах,че не ти си глупаф,а просто ти отговарях на поста по принцип за хората с постове от сорта "TAPI NARKOMANI DAVI ZAKLU4AT DANO BE IDIOTI MIRIZLIVI BE" и т.н.

П.П. Еми не знам кфа ти е представата за такива хора,ма аз честно казано си имам отличен успех,тфа не ми преч да си пафкам.Даже като отпънах един масур преди класното и имах 5 и 50,а даже и учебник не бях отваряла.xD

П.П.А по отношение на В-то както виждаш пиша Ф и в кфо,тфа и всякакви думи,така че не се притеснявай.