Цитирай Първоначално написано от Tazuma_girl

П.П. Еми не знам кфа ти е представата за такива хора,ма аз честно казано си имам отличен успех,тфа не ми преч да си пафкам.Даже като отпънах един масур преди класното и имах 5 и 50,а даже и учебник не бях отваряла.xD

П.П.А по отношение на В-то както виждаш пиша Ф и в кфо,тфа и всякакви думи,така че не се притеснявай.
Ако някое тийнче се хване на въдичката ти ,че като се напуши преди класно ще изкара хубава оценка ... най-много да го изключат като влезне при даскалката смърдящ на кенеФ(твоето любимо Ф) със леко зачервените очички гледайки учителя си така замечтано.

Сега ,че акъла ти хич го няма никой не е виновен и изобщо прави с живота си каквото искаш , ако щеш като се напушиш и в бъдещето да виждаш и безсмъртна да ставаш мен това не ме интересува. Ама да ми говориш тука ,че това щяло да помогне да се изкарат добри оценки
Значи ти не си тъпа, нито проста ти си повече от това (сега не се сещам за друго нарицателно с което да те определя , но може би ако пуфна малко и целия речник ще ми влезе в главата барабар с кориците )

Още се чудя как може да има толкова наивни и буквално ограничени от ограничеността си хора (деца) които си мислят ,че това за тях е нещо полезно.
Ай бягай да ръфаш моркови и остави масурчето ако обичаш ... малко си още за това.