.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: ZASLUJAVA LI SI?!

Vikitoooo
    Guest

ZASLUJAVA LI SI?!

Na 14 godinki sum, i vaprosa e tam ,che mnogo pati sa se opitali da mi nabutat narkotici,kato nai malkoto treva naprimer. Prisastvala sum i sum gledala kak gi vzimat, navik mojebi stana I vsichki mi fr- opitai ta opitai ,opitai! I sled kato otkaja, imam 4ustvoto 4e me vzimat za nqkakva si zadrastenqchka! V diskotekata, sashto....kak ne ochakvash nqkoi se poqvi v tamnoto i te pita" iskash li" Neznam kvo stava kvo ne stava, ama mislq 4e sum nqkakva mishena kadeto gledat da q napushat samo...savsem seriozno! Mojebi ne sum na pravilnoto mqsto s pravilnite hora...neznam No, snoshti mi mina edna takava misal, da probvam... i taka dosta se pochudih sled dalgite obeshtaniq 4e nishto nqmalo da mi stane....ama taka i ne probvah..Mnogo skepti4no sum nastroena kam tazi tema..i kam horata koito se zanimavat s tozi vid deinost...no iskam da chuq vasheto mnenie. Zaslujava li si da probvash DRUGS?!

Forslor
    Guest
    В момента си във възраст в която си много податлива и като цяло неподготвена за живота. Не си мисли да опитваш наркотици ,защото едно е зрял, уравновесен човек само да опита и дотам (като разбира се пак има доста изключения) , друго е някакво дете само да пробва и така да пробва няколко годинки и докато се усети вече си прай дозичките почти инстинктивно всяка сутрин ... свършва парите .... родителите разбират за това и спират дават... отива да проституира/краде/убива/разпродава покъщнина .... някъде ,защото такъв човек неможе да си намери работа ... Да оставим на страна ,че физически и психически се превръщаш в пълен боклук .

........... и ти как мислиш ? ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    В момента си във възраст в която си много податлива и като цяло неподготвена за живота. Не си мисли да опитваш наркотици ,защото едно е зрял, уравновесен човек само да опита и дотам (като разбира се пак има доста изключения) , друго е някакво дете само да пробва и така да пробва няколко годинки и докато се усети вече си прай дозичките почти инстинктивно всяка сутрин ... свършва парите .... родителите разбират за това и спират дават... отива да проституира/краде/убива/разпродава покъщнина .... някъде ,защото такъв човек неможе да си намери работа ... Да оставим на страна ,че физически и психически се превръщаш в пълен боклук .

няма какво друго да добавя...

Повече от фен
    След като не искаш и си така настроена-Не! не си заслужава! Ще усетиш сама кога е дошло времето да опиташ когато кажеш Да без да се замисляш

/wan`a`doo/
    Guest
    Ako ti samata iska6- probvai. No ako 6te probva6 samo zaradi horskite dumi i zaradi tova 4e te go pravqt- 6te e mnogo jalko. 4ovek trqbva da otstoqva mnenieto si, za6toto ako ne go pravi edin vid prenebregva sebe si i dostoinstvoto si. 4ak da stigne6 do razprodavane na poku6tninata i t.n.- edva li, no i tuk vsi4ko zavisi ot teb. Ako ne si sigurna v tova 4e iska6-nedei, ima vreme

От един път нищо няма да ти стане,спокс.;]Но все пак си е твое решението.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Супер фен
    колко пъти трябва да ви се казва е, пишлемета жалки.. ако искаш - пробваш, ако не искаш - не пробваш.. друг е въпросът, че не заслужавате да ви се подаряват такива преживявания, защото не сте способни да ги разберете.. някфа си малка лигла.. сички искали да я друсат хахахаха хаах ах бягай в кенефите да те поодрусат..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

в голям филм живеете без маитап ...

омг ....ти сама не можеш ли да вземеш решение ..кво означава те ме караха и аз опитах ?! те искат да ме напушат ?! ... моя савет не пробваи ...ти едно решение не можеш да вземеш сама ...пък незнам за друго ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

виж от изледователска гледна точка тревата е полезна ако се взима в минимално количество..пример един или два пъти на година....Доказано е

Forslor
    Guest
    Очаквах застъпниците на наркотичните в-ва да се втурнат със по-голяма ярост и сила да защитават колко полезно е да се взимат наркотици , да си пуфкаш тревица и т.н .... ама се излагате бе.
    Каква е тази защита никва .
    Айде дилъри, тревоманковци, боцкаджийничета ...... слаба ракия сте...

Ами на глупаф човек кфо да му кажеш още,то всички сиг е изписано.

Не беше лично към теб,отговарях на поста.
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tazuma_girl

Глупав съм ,че пиша глупаВ с "В" . Глупав съм ,че не шмъркам нищо ни евтино , ни скъпо. Глупав съм ,че искам да постигна нещо в живота и децата ми да не са на този хал.
    Аве толкова ли сте в стрес от работата която вършите за да изкарате пари и да не ви спрът тока, водата и т.н ,че да искате за малко да се откъснете от света. За недоизхранените си деца ли мислите ...какво?
    Ооо извинявам се , стресиращо е по цял ден да се моткаш с компанийката и да пуфкаш или във "тъпото" училище където изнемогвате умствено ...ако изобщо се веснете в някой час (говоря за "деца" от 1-11 клас).
    Ц-ц-ц направо ме убедихте ,че това да пуфкаш от малък не е поредната идиотщина ,а си е чисто геройство.

Guest
    su6tata idiotstina e kato tova da se sabere6 s sau4enicite i piete rakiq ili evtina vodka(spirt s esenciq prodavan pod naimenovanieto mary jein flirt i nz si kvo)ako trqbva da izbira6 pred tova da se napie6 ili napu6i6 s kompaniqta i az nz koe 6e e po dobre.Po princip narkoticite(alkohol,tutiun,treva,amefetamini i t.n.)ne sa prepora4itelni za nikoi individ pod 18 godini.Sled tova vseki bi trqbvalo sam da msili s glavata si a ne da se upravdava s tova 4e probval ot liubopitsvo,nqkoi go bil zaribil,napil se kato svinq i se sabudil na sistemi v bolnicata,stanal ve4e zavisim ot cigarite i dava vseki den po 2.30 2.60lv za kutiq i ako ne pu6i pove4e ot dva 4asa pritreperva pri vida na cigara kato heroinov narkoman pri vida sprincofka i t.n. primeri mnog

Глупав съм ,че пиша глупаВ с "В" . Глупав съм ,че не шмъркам нищо ни евтино , ни скъпо. Глупав съм ,че искам да постигна нещо в живота и децата ми да не са на този хал.
    Аве толкова ли сте в стрес от работата която вършите за да изкарате пари и да не ви спрът тока, водата и т.н ,че да искате за малко да се откъснете от света. За недоизхранените си деца ли мислите ...какво?
    Ооо извинявам се , стресиращо е по цял ден да се моткаш с компанийката и да пуфкаш или във "тъпото" училище където изнемогвате умствено ...ако изобщо се веснете в някой час (говоря за "деца" от 1-11 клас).
    Ц-ц-ц направо ме убедихте ,че това да пуфкаш от малък не е поредната идиотщина ,а си е чисто геройство.
    Абе чети преди да се обясняваш,бе.Нали ти казах,че не ти си глупаф,а просто ти отговарях на поста по принцип за хората с постове от сорта "TAPI NARKOMANI DAVI ZAKLU4AT DANO BE IDIOTI MIRIZLIVI BE" и т.н.

П.П. Еми не знам кфа ти е представата за такива хора,ма аз честно казано си имам отличен успех,тфа не ми преч да си пафкам.Даже като отпънах един масур преди класното и имах 5 и 50,а даже и учебник не бях отваряла.xD

П.П.А по отношение на В-то както виждаш пиша Ф и в кфо,тфа и всякакви думи,така че не се притеснявай.

Guest
    Tazuma_girl mnoooooooooooooooooooooooooooogo si tupa ma narkomanko ! Kato pukne6 nekoi den na groba ti treva 6e raste i ku4eta 6e pikaqt na neq....a drugi uhileni narkomani (ti i bez tva ne samo treva pu6i6) radostni 4e ne sa te tozi put pod zemqta samo 6te povtarqt "Kopele po4ivai v mir sry 4e si izbra toq jivot".....i 6te se nadqvat na o6te pone godinka jalko sa6testvuvane koiato 6te izjiveqt sas sprincov4ica v ru4i4ki ! are peace

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tazuma_girl mnoooooooooooooooooooooooooooogo si tupa ma narkomanko ! Kato pukne6 nekoi den na groba ti treva 6e raste i ku4eta 6e pikaqt na neq....a drugi uhileni narkomani (ti i bez tva ne samo treva pu6i6) radostni 4e ne sa te tozi put pod zemqta samo 6te povtarqt "Kopele po4ivai v mir sry 4e si izbra toq jivot".....i 6te se nadqvat na o6te pone godinka jalko sa6testvuvane koiato 6te izjiveqt sas sprincov4ica v ru4i4ki ! are peace
    Поне да си беше измислила собствен текст,мнение,а не да взаймстваш от други хора в тоя форум...

Forslor
    Guest

П.П. Еми не знам кфа ти е представата за такива хора,ма аз честно казано си имам отличен успех,тфа не ми преч да си пафкам.Даже като отпънах един масур преди класното и имах 5 и 50,а даже и учебник не бях отваряла.xD

П.П.А по отношение на В-то както виждаш пиша Ф и в кфо,тфа и всякакви думи,така че не се притеснявай.
    Ако някое тийнче се хване на въдичката ти ,че като се напуши преди класно ще изкара хубава оценка ... най-много да го изключат като влезне при даскалката смърдящ на кенеФ(твоето любимо Ф) със леко зачервените очички гледайки учителя си така замечтано.

Сега ,че акъла ти хич го няма никой не е виновен и изобщо прави с живота си каквото искаш , ако щеш като се напушиш и в бъдещето да виждаш и безсмъртна да ставаш мен това не ме интересува. Ама да ми говориш тука ,че това щяло да помогне да се изкарат добри оценки
    Значи ти не си тъпа, нито проста ти си повече от това (сега не се сещам за друго нарицателно с което да те определя , но може би ако пуфна малко и целия речник ще ми влезе в главата барабар с кориците )

Още се чудя как може да има толкова наивни и буквално ограничени от ограничеността си хора (деца) които си мислят ,че това за тях е нещо полезно.
    Ай бягай да ръфаш моркови и остави масурчето ако обичаш ... малко си още за това.

Guest
    Tazuma_girl...zakopaha te s taq poslednata istina..taka 4e molia te zamul4i-ne se izlagai pove4e...kakvoto i da kaje6 ottuk natatak nikoi ve4e nqma da go interesuva i nqma da bade6 4uta...taka 4e si plui na podmetkite i s 200 km/4 kam sledva6tiq lainqn masur !!!

Vikitooo
    Guest
    Ei kakvo stava tuk ? Temata mi beshe qsna :ZASLUJAVA LI SI?! Tova ne e samo poqsnenie za men, mislq che mnogo hora biha se zamislili nad tazi tema. Zaslujava li si?! Da kajem, Vi pitat tozi banalen vapros..Kakvo ste otgovorite..Ako si zasluajva, Zasho- koe e tova naistina zaslujavashto neshto, zaradi koeto si razvalqte Jivota?! Ili pak ako Ne- zashto ne?! Nqkoi biha kazali, che s tozi vid sredstva kato narkoticite, mojesh da zabravish, da se otarvesh ot natiska i trudnostite...Kato cqlo mnogo neshta.....Az lichno mislq, che horata koito vzimat tezi neshta, sa palni nestasnici , strahlivci koito gi e strah da se izpravqt sreshtu trudnostite na jivota..Hora sas slabi harakteri..No tova si e lichno moe menie, Vseki si ima pravo da pravi kakvoto iska, no saotvetno i da nosi otgovornost za posledstviqta...koeto rqdko stava.

Град
    Варна
    Заслужава ли си? Ми не, много ясно. Обаче...
    Заслужава ли си да пушиш цигари? Да пиеш? Да будуваш по цяла нощ и да седиш на компа? Да си пръскаш ушите, седейки до колоните в някоя дискотека? А да ядеш кой знае колко гадни полуфабрикати от MacDonalds и подобни?
    Всеки се трови с нещо. Въпрос на личен избор е с какво точно се тровиш.

Ако някое тийнче се хване на въдичката ти ,че като се напуши преди класно ще изкара хубава оценка ... най-много да го изключат като влезне при даскалката смърдящ на кенеФ(твоето любимо Ф) със леко зачервените очички гледайки учителя си така замечтано.

Сега ,че акъла ти хич го няма никой не е виновен и изобщо прави с живота си каквото искаш , ако щеш като се напушиш и в бъдещето да виждаш и безсмъртна да ставаш мен това не ме интересува. Ама да ми говориш тука ,че това щяло да помогне да се изкарат добри оценки
    Значи ти не си тъпа, нито проста ти си повече от това (сега не се сещам за друго нарицателно с което да те определя , но може би ако пуфна малко и целия речник ще ми влезе в главата барабар с кориците )

Още се чудя как може да има толкова наивни и буквално ограничени от ограничеността си хора (деца) които си мислят ,че това за тях е нещо полезно.
    Ай бягай да ръфаш моркови и остави масурчето ако обичаш ... малко си още за това.
    Хаха,даскала щял да ми каже нещо,айди де. И кфо ше ми каже,а?->Ти си пушила,бягай при директора да му обясниш що си пушила ли ХаХаХа =D>

Бтв мн на вътре приемаш нещата,кид,почини си,утре ще ти е по-добре.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tazuma_girl...zakopaha te s taq poslednata istina..taka 4e molia te zamul4i-ne se izlagai pove4e...kakvoto i da kaje6 ottuk natatak nikoi ve4e nqma da go interesuva i nqma da bade6 4uta...taka 4e si plui na podmetkite i s 200 km/4 kam sledva6tiq lainqn masur !!!
    С кфо са ме закопали бе,че не го видях из редовете. ;]

Vikitooo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Заслужава ли си да пушиш цигари? Да пиеш? Да будуваш по цяла нощ и да седиш на компа? Да си пръскаш ушите, седейки до колоните в някоя дискотека? А да ядеш кой знае колко гадни полуфабрикати от MacDonalds и подобни?
    Tova e savsem razlichno neshto! Ot sedeneto v diskotekata "do kolonite" mislq che ne mojesh da hvarlish topa NAli?! Ok za cigarrite sum saglasna, napalno saglasna daje. No i duma Ne moje da stava da gi srAvnish s narkoticite. Da qdesh ot MacDonalds ne e bolka za umirane. Amerikancite sa nasalenieto ,koito se hranqt REDOVNO s Ne samo MacDonalds. I kvo? Umrqlili sa? A pak vaprosa za PS-to e Absurdna! Jiveem v 21 Vek, ta tova e neshto savsem savsem normalno. Nqkoi hora go pravqt s cel da se zabavlqvat, a drugi s obrazovatelna cel...
    Taka che nito edin ot priemerite Ti ne mogat da se sravnqt s Narkoticite, dai mi primer ot koito naistina da si skapesh jivota taka kakto narkoticite biha go napravili?! Est, vsichko e na osnovata na Lichen Izbor, makar i ponqkoga greshen

Vikitooo
    Guest
    ZASHTO PROBVATE?! NIKOI LI NE MOJE DA OBQSNI SIMPOTIMITE ,KOITO KARAT CHOVEK DA SI NABAVI?! A ZASHTO NE PROBVATE- TOVA E VECHE QSNa TEMA. TEMA SAMO NA TEORIQ OBACHE....ISKAM DA ZNAM ZASHO?! lubopitsvoto e ponqkoga losh savetnik....tai ,che e ako e samo ot lubopitsvo , znachi ste hora koito ne mogat da precenqvat Riska i se vpuskat v neprevara, v koqto dori ne znaqt pravilata.... Bez oprekvaniq, nikoi ne moje ne e bezgreshen ta da sadi ostanalite... ZASHTO STE PROBVALI ILI ZASHTO VAZNEMERQVATE DA PROBVATE?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Tova e savsem razlichno neshto! Ot sedeneto v diskotekata "do kolonite" mislq che ne mojesh da hvarlish topa NAli?! Ok za cigarrite sum saglasna, napalno saglasna daje. No i duma Ne moje da stava da gi srAvnish s narkoticite. Da qdesh ot MacDonalds ne e bolka za umirane. Amerikancite sa nasalenieto ,koito se hranqt REDOVNO s Ne samo MacDonalds. I kvo? Umrqlili sa? A pak vaprosa za PS-to e Absurdna! Jiveem v 21 Vek, ta tova e neshto savsem savsem normalno. Nqkoi hora go pravqt s cel da se zabavlqvat, a drugi s obrazovatelna cel...
    Taka che nito edin ot priemerite Ti ne mogat da se sravnqt s Narkoticite, dai mi primer ot koito naistina da si skapesh jivota taka kakto narkoticite biha go napravili?! Est, vsichko e na osnovata na Lichen Izbor, makar i ponqkoga greshen
    ami da ti kaja-ot nepravilniq i nezdravosloven nachin na hranene sushto moje da se ''hvyrli topa'',i ne samo ,che moje,ami to se i sluchva postoqnno na mnogo hora na sveta.ili ako ne umresh,nai-malkoto mojesh da si precakash zdraveto dotolkova,che vse edno si jiv trup.primerno vchera davaha reportaj za nai-debeliq bulgarin-250 kg?ami toi choveka ne moje da stane ot legloto,ti tova jivot li go narichash?

inache Viky,evalla ti pravq,che za razlika ot povecheto si vrustnici ne se poddavash na modata s amfetite.zashtoto kakto kaza nqkoi po-gore,dokato edin chovek na 20 godini primerno kato men,moje da si dade smetka,che ne trqbva da se uvlicha,na tvoqta vuzrast ne e taka..povecheto ot teen-ovete gledat momentnoto udovolstvie,no ne si davat smetka za posle.
    i edin suvet-izbqgvai takiva ''priqteli'',shtoto rano ili kusno shte se izkushish,kazvam ti go ot lichen opit na chovek,koito e bil v sustoqnie tvurdo ne na drogata-nikoga..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си