- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZASLUJAVA LI SI?!
Да хвърлиш топа от седенето на колоните не можеш, така е. Но и не можеш да хвърлиш топа от пушенето на трева. Всъщност, на теория май е възможно, но тогава трябва да си го имаш за цел (30-40 цигари..?Не знам...)Разбира се, от тревата е възможно да получаваш т.нар. "дупки" в паметта . Затова пък едно момче от квартала получи частична глухота точно от седенето до колоните. А да не говорим за случая с американците. Проблемът със затлъстяването при тях е по-голям отколкото във която и да е друга държаваПървоначално написано от Vikitooo
.
Не ме разбирай погрешно - по принцип и аз съм против твърдите наркотици. Разликата е, че аз не заклеймявам, тези, които ги ползват. Така са реили, така правят. За мен това не ги прави по-малко хора. Макар че винаги има изключения...![]()
Спри да доказваш със коментарите си ,че си пикла разбрахме го.Първоначално написано от Tazuma_girl
Но този който за първи път влезе тук и прочете коментарати за това колко е хубаво да се пуфка ... ще го вземе насериозно ,защото незнае ,че си напушено лапенце (меко казано)... та схвана ми мисълта (да се надяваме).
Пък за тея ПП където ми ги пишеш , не съм "кид" макар ,че приемам комплимента ти ,караш ме да се чувствам по-млад.А да, научи първо да говориш и пишеш като хората на български , та тогава ми използвай други езици.
(ami da ti kaja-ot nepravilniq i nezdravosloven nachin na hranene sushto moje da se ''hvyrli topa'',i ne samo ,che moje,ami to se i sluchva postoqnno na mnogo hora na sveta.ili ako ne umresh,nai-malkoto mojesh da si precakash zdraveto dotolkova,che vse edno si jiv trup.primerno vchera davaha reportaj za nai-debeliq bulgarin-250 kg?ami toi choveka ne moje da stane ot legloto,ti tova jivot li go narichash? )
Mai ne si gledal kakto trqbva reportaja. Choveka ne e debel ,zashtoto e ql mnogo, a zashtoto e imal zabolqvane na krainicite. Po to4no na krakata. Tai 4e i tova ne e primer....Est ,che ne e jivot no v povecheto sluchai se dalji na razlichni bolesti, za da stignesh do tozi vid zabolqvane. Narkoticite mogat li da badat povod da zaboleesh ot tozi vid bolesti- t.e nadnormenno teglo?! Te vliqt na cqloto tqlo , tai che zashto ne? Ta pak nqmam otgovor.... ZASHTO SI STRYVA DA OPITASH ?!
Ne sum doktor i neznam kak deistva Trevata na tqloto, no ot obshta gledna tochka deistvieto i ne e nikak dobro. A tova Mom4e da nqma otkloneniq ta da sedi do kolonite....hahahhahah tova pak beshe vrah na sladoledaПървоначално написано от NFW`
![]()
Otklonqvame s veche ot temata s tozi primer...do kolonite vika
![]()
![]()
Okey moje i taka da e stanalo, no tova NQMA VRAZKA S TEMATA ! A IMENNO NARKOTICITE! Zashto namesvash hranata tuk..kakvo obshto ima hranata s narkoticite...Nadnormennoto teglo si e savsem drugo zabolqvane...Koeto moje da se prichini ot Narkotici-te.....Ta kade otidoha taka narechenite Narkoman4eta i Narkomanki, da obqsnqt na edno malko spored tqh -DETE-ZASHTO SI STRYVA DA OPITASH?!
Ne sum doktor i neznam kak deistva Trevata na tqloto, no ot obshta gledna tochka deistvieto i ne e nikak dobro. A tova Mom4e da nqma otkloneniq ta da sedi do kolonite....hahahhahah tova pak beshe vrah na sladoledaПървоначално написано от NFW`
![]()
Otklonqvame s veche ot temata s tozi primer... Okey moje i taka da e stanalo, no tova NQMA VRAZKA S TEMATA ! A IMENNO NARKOTICITE! Zashto namesvash hranata tuk..kakvo obshto ima hranata s narkoticite...Nadnormennoto teglo si e savsem drugo zabolqvane..A savsem drug vapros e OT kakvo moje da se prichini.....Ta kade otidoha taka narechenite Narkoman4eta i Narkomanki, da obqsnqt na edno malko spored tqh -DETE-ZASHTO SI STRYVA DA OPITASH?!
Na vaprosa KAKVI SA POSLEDSTVIQTA OT TQH go znam!
Тези които ти повтарят да опиташ според мен не ти мислят доброто. Най-много да те зарибят да пафкаш и после да те научат да си купуваш граме и да те муфтят![]()
![]()
А сериозно недей. Опитай си каквото искаш когато ТИ самата поискаш. Аз си пафкам редовно. Кефи ме и няма да спирам да си пафкам, ама на никой приятел който не пафка трева не съм му наврял масура в устата насила с думите "ето надери се, шъ станеш яко гъзар"... сещаш се... нали ??
По въпроса заслужава ли си пафкането като цяло - личния ми отговор е ДА !
Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!
В накакъв случай не позволяваи да ти набутат нещо такова защото няма безвреден наркотик а и нали знайш-не убива последната доза а първата>Не си задрустена или тъпа като не опитваш дори напротив дръж се и не се поддавай!
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
OKEY! Znachi Ti si ZA Narkoticite! Dobre, nqmam nishto naprotiv i ti si chovekПървоначално написано от enclave
Az nqmam nishto protiv horata , koito vzimat tozi vid neshta. Prosto si imam sama za sebe si, vazgledi i mneniq za tezi hora. Te za men sa Neshtasnici s glavno N! Lichno moe mnenie....Ti i nqkoi drugi hora ste ZA...Zashto? Mojesh li da mi kajesh Zashto si ZA Narkoticite?! Kakkvto te kara da gi vzimash...vijdam che misalta da stavash Gazar ne te interesuva..znachi e neshto drugo? Kef? Makar nqma i drugi neshta za KEF?! Aide obqsni mi...ZASHTO?!
питаш защо.. защо изобщо питаш след като не си способна да проумееш отговорите.. просто задръстеното ти с общоприети разбирания някакви форми на поведение възприемащо се за нормално, съзнание никога няма да прекрачи границата на комерсиалното, материалното и ще бъде моделирано единствено и само от обществените схващания за света.. защо да ти обяснявам тогава?
способна ли си да възприемеш живота си като сън.. поредица от хиляди състояния, хиляди чувства, хиляди твои Аз.. да преживееш всяко едно усещане на което е способен човек но хиляди пъти по-силно.. да летиш от щастие, да умираш от страх, да откриеш рая и ада в съзнанието си..
..и накрая разбираш, че всичко е плод на съзнанието.. светът е такъв защото ние го осъзнаваме като такъв.. а всъщност има мн повече..
хах какво мислиш, че е човешкият живот.. че има някакъв смисъл може би.. ха търсиш щастие и свобода.. как можеш да бъдеш свободен в нашия свят.. като си купуваш модни дрешки? ходиш по клубчета? търсиш си богатия батко? и искаш да станеш нещо си? може би това е смислено?
..а какво остава след теб? нищо.. идваш от нищото, викваш два три пъти и ставаш отново на нищо.. тогава защо да се затормозяваме излишно?
а може би животът е преход между две вечни състояния на свободна енергия.. може би е наказание за отминали грешки.. може би е експеримент.. може би е просто грешка на еволюцията? незнам.. ти знаеш ли?
ха защо? и аз питам защо трябва да живея в такъв свят, в такова общество.. кой е казал, че това е правилно? кой определя кое е стойностно? кой отсъжда виновен и невинен? защо да се съобразявам с някаква машина, която иска да ме превърне в част от икономиката, от бездушието, от този объркан свят..
..там, отвъд онова, което виждаш, което мислиш, което някога ще осмислиш има мн повече.. но то е невидимо, неосъзнавано, невъзприемано, неповярвано..
допускам всички варианти.. ами ако нищо от това не съществуваше? ами ако живееше в общество в което тревата се използва от поколения.. ?
сега е така.. сега виждаш това.. утре кой знае.. просто отвори съзнанието си и спри да мислиш и започни да усещаш тогава ще си отговориш на въпросите..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами да поприказваме малко по темата значи. Не мисля, че трябва да опитваш, освен ако самата ти не си го решиш за себе си.Ne sum doktor i neznam kak deistva Trevata na tqloto, no ot obshta gledna tochka deistvieto i ne e nikak dobro. A tova Mom4e da nqma otkloneniq ta da sedi do kolonite....hahahhahah tova pak beshe vrah na sladoleda![]()
Otklonqvame s veche ot temata s tozi primer... Okey moje i taka da e stanalo, no tova NQMA VRAZKA S TEMATA ! A IMENNO NARKOTICITE! Zashto namesvash hranata tuk..kakvo obshto ima hranata s narkoticite...Nadnormennoto teglo si e savsem drugo zabolqvane..A savsem drug vapros e OT kakvo moje da se prichini.....Ta kade otidoha taka narechenite Narkoman4eta i Narkomanki, da obqsnqt na edno malko spored tqh -DETE-ZASHTO SI STRYVA DA OPITASH?!
Na vaprosa KAKVI SA POSLEDSTVIQTA OT TQH go znam!
Във почти всичките си постове задаваш въпроса "защо" . Сърбят ме ръцете да напиша едно "А защо не?", но това не е отговор и би предизвикало отново заучени приказки за това, колко е вредна тревата.( най-често погрешни между другото...ама да не се отплесвам).
Защо го правя? Защото ме развеселява, когато ми е тъжно, защото ме отпуска след тежък ден. Също защото ми харесва как разтегля всеки миг и го изпълва със смисъл. Защото обичам, когато се загледам в какъвто и да е предмет, той да ми се стори интересен и красив. Защото обичам да се смея с приятели на неща, които иначе нямаше дори да забележим. Защото обожавам да оставя мислите си да се реят свободно, без да ме е грижа какво казва този или онзи. И не на последно място - защото тогава музиката става неописуемо въздействаща, храната става много по-вкусна, а всяка напитка се превръща в амброзия...
И ако вредата за дробовете и ...хмм... малко съмнителната вреда за мозъка е цената, която трябва да платя за това - ами така да бъде.
Ха-ха.Първоначално написано от Forslor
lmfao rolf
![]()
Ся изчерпаха ти се идеите и няма с кфо друго,ся пикла съм била и не съм знаела БГ и т.н. ,тия глупости на изуст ги знам *bored*...Що не го каза още в началото,бе,ами ся вече като няма кфо друго да напишеш.И то по-точно не на мене да ми се смеят,а на тебе с тия локуми дето ги раздължаш половин час в половин страница място какви сме били и колко комплексирани с нетрезвеното си мислене.![]()
Банално става вече.
И предпочитам да опитвам нови неща и да ми е интересно,а не някакъв скучен живот в опити да накарам хората да мислят нещо в което даже не са сигурни напълно.![]()
Мисля да поспра да пиша в тая тема,че мн флууд се насъбра пък и вече е безинтересно,защото се изчерпахте.Ще се посмея в някоя друга тема,вече сте банални с "компетентните" си "размисли"..
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
е па ти си два пъти по прост от нея бе... хаха кво си мислиш,че като пушиш трева и си наркоман ли бе....друг е въпроса,че от там нататък вече МОЖЕ и да станеш,зависи дали ще спреш или не!!!!Мноо ме дразнят такива като тебе...некви неориентирани момченца дето без посоки стрелят некви коментарчета....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!
Vikitoooo, не съм казал "да" на наркотиците, казах "да" на тревата. Има разлика. А защо "да" - IlLuSi0nS` и NFW` ти обясниха много учтиво и подробно. Съгласен съм с тях, само ще ти допълня, че няма как да разбереш ЗАЩО след като не си опитала....разбирай така - това не е подстрекаване към опит, но това е отговор на въпроса ти. Нямам какво повече да кажа....![]()
Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!
A stiga be hora, nima nqma drugi neshta ,koito da Vi nakarat da se pochustvate po nachina koito Vi karat da se chustvate Narkoticite?!Ami togava za kakvo jiveete se pitam...tova jivot li e?! Iluziq...Tova ne e realnost, realnost samo vav vashite misli...Bqgate ot realnostta...Nqma li drugi neshta, koito da Vi nakarat da se usmihnete, da se nasladite istinski na muzikata , na malkite neshta....na hranata, na krasivite predmeti...Tova li e edinstveniq Vi izbor? M? A kakvo da kajem Nie horata, koito sa izbrali trudniq pat na jivota- the hard way?! Opitvame da namerim tezi neshta v realnostta, opitvame se da gi dokosnem taka kakto Vie s narkoticite...Nima ste strahlivci, koito iskat da minat pokrai kapkite , za da ne sa namokrqt? Nima ste hora sas slabi harakteri...nima nqmate silata kato vsi4ki hora da se borite?! Jivota e borba...ako ti ne q spechelish , jivota ste q otnese... narkoticite sa chast ot jivota, koito mogat da Vi pogubqt...i Vie pak ste gubeshtite..Първоначално написано от NFW`
Sama za sebe si, az sum PROTIV Narkoticite! Ne zashtoto nqkoi mi go e natqkval bezrbroi chasove i mi e nalival Mozak v glavata...ne zashtoto ste mi se ovredi tqloto...a zashtoto sama vijdaam ,che tova ne e pravilniq izbor...che tova ne e pat za silen chovek kato men! Smqtam ,che Moga i bez da bqgam ot realnostta..znam che moga da se nasladq na krasivite neshta, na interesnite neshta.. da izpitam naslada i bez Narkoticite! Znam ,che moga da Bada i bez tqh!
Ne me interesuva kak Te deistvam na organizma mi, interesuva kak deistvat na psihikata mi , na jivota mi...i ako tova za Vas e nachina da badete shtaslivi i izpalneni s energiq i jivot...DOBRE, PRAVETE GO! Nikoi nqma da se pogriji za Vas, nikoi nqma da Vi pomogne osven Vie sami na sebe si...
♥ ♥ ♥
Много филми гледаш.
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Първоначално написано от /wan`a`doo/
И то американски...Първоначално написано от Tazuma_girl
Не знам, но не направи ли ти тази тема? Не написа ли ти, че искаш да чуеш други мнения, защото се чудиш за наркотиците? Целта ми не беше в случая да влизам в спор без обозрим край (доколкото знам, подобни теми е имало и продължава да има от доста време и никой още не е стигнал до кардинално прозрение), а да ти обясня от опит защо наркотиците - и специално леките - не са такива "убийци" каквито ги изкарват. Но ти не държиш на чуждо мнение. Ти просто търсиш къде да си "начешеш езика". Не знам какво повече да добавя, така че...
Peace.![]()
Мога да ти споделя моя личен опит.Отдавна - вече към 9 годинки, ме зарибяваха, пробвах, започнах с трева, а като приключих с дрогата, не знаех, към какво съм се закачила, защото особено последните ми 4 месеца drugs друсах всичко що докопам и толкова, колкото има, а обикновенно имаше много с финансите, които имах!Не че всеки ще се докара до моето положение, ама всичко се почва с пробване!Първоначално написано от Vikitoooo
Бих те посъветвала ако не те влече, да се праиш на глуха и да не обръщаш внимание, кой какви ти ги дрънка!И си смени приятелите - явно не са кой знае какви ли приятели, щом те карат да се чувстваш като задръстенячка, след като не искаш някой неща!
Istinata ponqkoga boli ,nali?Първоначално написано от NFW`
[quote="Анонимко"]DA! Az lichno pusnah temata i az lichno napisah che iskam da PROCHETA drugi mneniq i vijdaniq za Narkoticite. Moqta cel sashto ne beshe Spor , a proso izqsnqvane na vaprosa"Zaslujava li si i Zashto". Specialni blagodarnosti imash ot men, che beshe taka smel (za razlika ot nqkoi, koito prosto NE mojeha da izqsnqt prichinite) i razkaza Zashto naistina go pravish...Az iskazah i moeto mnenie, i ne smqtam che go NALAGAM na nqkogo drug...Po princip chujdoto mnenie, ama vaobshte ne me interesuva...No tuk AZ zadavam vapros i tova oznachava, che se interesyvam ot Vas da naucha otgovora...Tai che tazi kritika kam men ,beshe napalno Absurdna..Oshte vednaj Blagodarq za izqsnenite prichini. No vseki chovek e ralzichen i si ima razlichni prichini zaradi koito e posegnal kam Narkoticite...Ti si go napravil za da" osetish vkusa na hranata i na tova koeto piesh, da se nasladish naistina na hubavata muzika, da vidish krasivoto i interesnoto v malkite neshta....."No pak nqkoi drug mojebi go e napravil za savsem razlichno neshto....Tai che ,az ne vijdam kade e SPORA?! Vseki si spodelq mnenieto i vijdaniqta....az sashto,ti sashto...Neznam s kakvo si "chesha ,tolkova mnogo ezika"..Първоначално написано от NFW`
![]()
♥ ♥ ♥
Ne, ne mi e hobi da gledam filmi, ili ako nqkoga gledam nqma da badat za "razpadnali jivoti i choveshki dushi"....A na teb nqma kakvo poveche da kaja, mislq che nqkoi po-gore veche se izqsni s teb...Blagodarq vse pak za ostaveniq komentar!Първоначално написано от Tazuma_girl
![]()
♥ ♥ ♥
Az mojebi Nqma da razbera Zshto ,ako ne opitam...a ti razbirash li Zashto?Първоначално написано от enclave
♥ ♥ ♥
Преди - вече две години ли станаха? - , когато още не пушех... (Картината се размазва, влизаме в ретроспекция.)
Питах един познат, за когото знаех, че бофи : "И какво е?". Пичът се мъчи да ми обясни около 15 минути, но успя да ми каже общо взето само че му става по леко и че му се замайва главата. Накрая се отказа и каза : "Абе, не че те зарибявам, ама сигурно единствения начин да разбереш е да пробваш, просто с думи не става за описване.". И си беше прав...Може и цял докторат да се изнесе за наркотиците, и пак няма да разбереш "защо". Защото наркотиците влияят на човешките възприятия. Все едно да обясняваш на някой, който никога не е имал главоболие, как снощи те е цепила главата...ами едва ли ще добие точна представа как те е боляла.
С това искам да кажа...не очакваи всеки да е надъхан да се мъчи да дава трудни обяснения, без да постига нищо по този начин. В крайна сметка си опира до личен опит.![]()
знаеш ли кво верно я пробвай мн яко ще ти е казвам ти и нищо няма ад ти стане ако не го направиш си шубе![]()
![]()
![]()
Да кажа, по-предното мнение е моето. Забравих да се регна.
Човече, като не иска, недей да я зарибяваш.знаеш ли кво верно я пробвай мн яко ще ти е казвам ти и нищо няма ад ти стане ако не го направиш си шубе
Ако й се пробва, тогава. Сама трябва да си прави изводите момичето...не да я "зариби" някой... Ако така и не пробва - еми ок, въпрос на избор, нали така?Макар и силно да се съмнявам да пробва само от едно мнение в някакъв форум, ама знаеш ли...![]()