Ne sum doktor i neznam kak deistva Trevata na tqloto, no ot obshta gledna tochka deistvieto i ne e nikak dobro. A tova Mom4e da nqma otkloneniq ta da sedi do kolonite....hahahhahah tova pak beshe vrah na sladoleda Otklonqvame s veche ot temata s tozi primer... Okey moje i taka da e stanalo, no tova NQMA VRAZKA S TEMATA ! A IMENNO NARKOTICITE! Zashto namesvash hranata tuk..kakvo obshto ima hranata s narkoticite...Nadnormennoto teglo si e savsem drugo zabolqvane..A savsem drug vapros e OT kakvo moje da se prichini.....Ta kade otidoha taka narechenite Narkoman4eta i Narkomanki, da obqsnqt na edno malko spored tqh -DETE-ZASHTO SI STRYVA DA OPITASH?! Na vaprosa KAKVI SA POSLEDSTVIQTA OT TQH go znam!
Ами да поприказваме малко по темата значи. Не мисля, че трябва да опитваш, освен ако самата ти не си го решиш за себе си.
Във почти всичките си постове задаваш въпроса "защо" . Сърбят ме ръцете да напиша едно "А защо не?", но това не е отговор и би предизвикало отново заучени приказки за това, колко е вредна тревата.( най-често погрешни между другото...ама да не се отплесвам).

Защо го правя? Защото ме развеселява, когато ми е тъжно, защото ме отпуска след тежък ден. Също защото ми харесва как разтегля всеки миг и го изпълва със смисъл. Защото обичам, когато се загледам в какъвто и да е предмет, той да ми се стори интересен и красив. Защото обичам да се смея с приятели на неща, които иначе нямаше дори да забележим. Защото обожавам да оставя мислите си да се реят свободно, без да ме е грижа какво казва този или онзи. И не на последно място - защото тогава музиката става неописуемо въздействаща, храната става много по-вкусна, а всяка напитка се превръща в амброзия...

И ако вредата за дробовете и ...хмм... малко съмнителната вреда за мозъка е цената, която трябва да платя за това - ами така да бъде.