- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZASLUJAVA LI SI?!
Ами да поприказваме малко по темата значи. Не мисля, че трябва да опитваш, освен ако самата ти не си го решиш за себе си.Ne sum doktor i neznam kak deistva Trevata na tqloto, no ot obshta gledna tochka deistvieto i ne e nikak dobro. A tova Mom4e da nqma otkloneniq ta da sedi do kolonite....hahahhahah tova pak beshe vrah na sladoleda![]()
Otklonqvame s veche ot temata s tozi primer... Okey moje i taka da e stanalo, no tova NQMA VRAZKA S TEMATA ! A IMENNO NARKOTICITE! Zashto namesvash hranata tuk..kakvo obshto ima hranata s narkoticite...Nadnormennoto teglo si e savsem drugo zabolqvane..A savsem drug vapros e OT kakvo moje da se prichini.....Ta kade otidoha taka narechenite Narkoman4eta i Narkomanki, da obqsnqt na edno malko spored tqh -DETE-ZASHTO SI STRYVA DA OPITASH?!
Na vaprosa KAKVI SA POSLEDSTVIQTA OT TQH go znam!
Във почти всичките си постове задаваш въпроса "защо" . Сърбят ме ръцете да напиша едно "А защо не?", но това не е отговор и би предизвикало отново заучени приказки за това, колко е вредна тревата.( най-често погрешни между другото...ама да не се отплесвам).
Защо го правя? Защото ме развеселява, когато ми е тъжно, защото ме отпуска след тежък ден. Също защото ми харесва как разтегля всеки миг и го изпълва със смисъл. Защото обичам, когато се загледам в какъвто и да е предмет, той да ми се стори интересен и красив. Защото обичам да се смея с приятели на неща, които иначе нямаше дори да забележим. Защото обожавам да оставя мислите си да се реят свободно, без да ме е грижа какво казва този или онзи. И не на последно място - защото тогава музиката става неописуемо въздействаща, храната става много по-вкусна, а всяка напитка се превръща в амброзия...
И ако вредата за дробовете и ...хмм... малко съмнителната вреда за мозъка е цената, която трябва да платя за това - ами така да бъде.