Цитирай Първоначално написано от Forslor
Цитирай Първоначално написано от Tazuma_girl

Хаха,даскала щял да ми каже нещо,айди де. И кфо ше ми каже,а?->Ти си пушила,бягай при директора да му обясниш що си пушила ли ХаХаХа =D>

Бтв мн на вътре приемаш нещата,кид,почини си,утре ще ти е по-добре.

Спри да доказваш със коментарите си ,че си пикла разбрахме го. Но този който за първи път влезе тук и прочете коментарати за това колко е хубаво да се пуфка ... ще го вземе насериозно ,защото незнае ,че си напушено лапенце (меко казано)... та схвана ми мисълта (да се надяваме).

Пък за тея ПП където ми ги пишеш , не съм "кид" макар ,че приемам комплимента ти ,караш ме да се чувствам по-млад .А да, научи първо да говориш и пишеш като хората на български , та тогава ми използвай други езици.
Ха-ха. lmfao rolf
Ся изчерпаха ти се идеите и няма с кфо друго,ся пикла съм била и не съм знаела БГ и т.н. ,тия глупости на изуст ги знам *bored*...Що не го каза още в началото,бе,ами ся вече като няма кфо друго да напишеш.И то по-точно не на мене да ми се смеят,а на тебе с тия локуми дето ги раздължаш половин час в половин страница място какви сме били и колко комплексирани с нетрезвеното си мислене. Банално става вече.

И предпочитам да опитвам нови неща и да ми е интересно,а не някакъв скучен живот в опити да накарам хората да мислят нещо в което даже не са сигурни напълно.

Мисля да поспра да пиша в тая тема,че мн флууд се насъбра пък и вече е безинтересно,защото се изчерпахте.Ще се посмея в някоя друга тема,вече сте банални с "компетентните" си "размисли"..