- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZASLUJAVA LI SI?!
[quote="Анонимко"]DA! Az lichno pusnah temata i az lichno napisah che iskam da PROCHETA drugi mneniq i vijdaniq za Narkoticite. Moqta cel sashto ne beshe Spor , a proso izqsnqvane na vaprosa"Zaslujava li si i Zashto". Specialni blagodarnosti imash ot men, che beshe taka smel (za razlika ot nqkoi, koito prosto NE mojeha da izqsnqt prichinite) i razkaza Zashto naistina go pravish...Az iskazah i moeto mnenie, i ne smqtam che go NALAGAM na nqkogo drug...Po princip chujdoto mnenie, ama vaobshte ne me interesuva...No tuk AZ zadavam vapros i tova oznachava, che se interesyvam ot Vas da naucha otgovora...Tai che tazi kritika kam men ,beshe napalno Absurdna..Oshte vednaj Blagodarq za izqsnenite prichini. No vseki chovek e ralzichen i si ima razlichni prichini zaradi koito e posegnal kam Narkoticite...Ti si go napravil za da" osetish vkusa na hranata i na tova koeto piesh, da se nasladish naistina na hubavata muzika, da vidish krasivoto i interesnoto v malkite neshta....."No pak nqkoi drug mojebi go e napravil za savsem razlichno neshto....Tai che ,az ne vijdam kade e SPORA?! Vseki si spodelq mnenieto i vijdaniqta....az sashto,ti sashto...Neznam s kakvo si "chesha ,tolkova mnogo ezika"..Първоначално написано от NFW`
![]()
♥ ♥ ♥