.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Тема: ZASLUJAVA LI SI?!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    lol lol tochno ti li ste me zaribqvash b*?
    NFW' ,verno e che e vapros na lichen izbor...
    ♥ ♥ ♥

Град
    Асеновград, България

Re: ZASLUJAVA LI SI?!

Цитирай Първоначално написано от Vikitoooo
    Na 14 godinki sum, i vaprosa e tam ,che mnogo pati sa se opitali da mi nabutat narkotici,kato nai malkoto treva naprimer. Prisastvala sum i sum gledala kak gi vzimat, navik mojebi stana I vsichki mi fr- opitai ta opitai ,opitai! I sled kato otkaja, imam 4ustvoto 4e me vzimat za nqkakva si zadrastenqchka! V diskotekata, sashto....kak ne ochakvash nqkoi se poqvi v tamnoto i te pita" iskash li" Neznam kvo stava kvo ne stava, ama mislq 4e sum nqkakva mishena kadeto gledat da q napushat samo...savsem seriozno! Mojebi ne sum na pravilnoto mqsto s pravilnite hora...neznam No, snoshti mi mina edna takava misal, da probvam... i taka dosta se pochudih sled dalgite obeshtaniq 4e nishto nqmalo da mi stane....ama taka i ne probvah..Mnogo skepti4no sum nastroena kam tazi tema..i kam horata koito se zanimavat s tozi vid deinost...no iskam da chuq vasheto mnenie. Zaslujava li si da probvash DRUGS?!
    Ako ne iskash ne go pravi a ako priqtelite ti ne uvajavat jelaniqta i resheniqta ti znachi do tolkova sa ti priqteli . Apyk ako mislish che iskash da probvash i si sigurna che samo do tam shte se spre moje. no az lichno ne bih go napravil i sled kakvito i da bilo obejdeniq i obeshtaniq ot stnana ba priqtelite mi . Nqma smisal. Ako posle se prestrastish shte syjalqvash mnogo. Tova e pt men.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    до автор4ето- ти само не можеш ли да решиш?
    ако ти неможем, защо мислиш, 4е ние ще решим вместо тебе?
    Живота си е твой, изживей си го както си ИЗБЕРЕШ, ако само питаш хората за съвет ще живееш някакъв "нормален" животец, но не и своя СОБСТВЕН.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Очаквах застъпниците на наркотичните в-ва да се втурнат със по-голяма ярост и сила да защитават колко полезно е да се взимат наркотици , да си пуфкаш тревица и т.н .... ама се излагате бе.
    Каква е тази защита никва .
    Айде дилъри, тревоманковци, боцкаджийничета ...... слаба ракия сте...
    Идиот!... изобщо НЕ сме никаква "ракия", нито пък сме дилъри, боцкаджии нито дори "тревомани" въпреки 4е пушим кат разпрани.
    (тревата не ми е "мания" а занимание, капиш?)
    ТОВА, 4е защитаваме ПРАВОТО си да си се снабдяваме с трева без преследване от страна на закона и на изпълнителната власт , както и за ПРАВОТО на ВСИ4КИ да бъдат ИНФОРМИРАНИ с отговаряща на ИСТИНТА информация по тези въпроси СЪВСЕМ НЕ зна4и, 4е ще тръгнем да ПРОПАГАНДИРАМЕ (зло)употреба от страна на недозрели индивид4ета, дето дори не могат да решат такива прости неща лато "ДА ПУША ИЛИ ДА НЕ ПУША"!!

това е въпрос на ЛИ4ЕН ИЗБОР!
    (темата е тъпа и провокативна и предлагам да бъде заклю4ена!

Хахаххаха последното мнение наистина ме разсмя.Ами, че то почти всеки пафкач си пропагандира на ляво и на дясно, колко е "яко", колко си готин като пафкаш и тем подобни.Пропагандата идва от всякъде и от 90% от употребяващите особено леки наркотици!А, че тревата е наркотик - да наркотик е, макар и най - лекият може би, обаче си е наркотик!
    Я проверете, тези дето твърдите, че не е наркотик, какво е определението за тази думичка в тълковният речник!
    Общувала съм доста с хора, при които е позволена тая пълнеща устите на всички тревица.Те не пушат - поне 80% от тях не пушат.Тук явно е много модерно или знам ли и аз, защото е забранено.Както всичко забранено.Защо ли не се питаме "Да пробвам ли цигари или да не пробвам?' , "Да пробвам ли алкохол или да не пробвам" - защото може да се докопа по всяко време и навсякъде без никакъв проблем от страна на закона
    То и да бягаш от час е забранено, ама е толкова сладко
    Ееееееех времена ех нрави, заради пустите забранени плодове и от рая ни изгониха...сега за една тревица ли ще се коркаме

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ako iska6 da probva6 probvai ako ne 6te6 nedei to nasila ne e qko trqbva sam da go poiska6
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    абсолютно вярно,то ако се стегне6 и се наплашиш,ако не се оставиш на взетото да ти направи хубаво,да те поведе.....по-добре не опитваи

tova si e tvoe li4no mnenie kak iska6 da prote4e jivotati,no spored men ne si zaslujava po dobre se napii otkolkoto da se nadrusa6 poslednoto mnenie e nai vajno I TO SI E TVOITO POMISLI ZA SEBESI KAK ISKA6 DA PROTE4E JIVOTA TI I DALI SI ZASLUJAVA DA SLU6A6 PRIQTELITE SI I IZOB6TO TE DALI SA TI TAKIVA

Guest
    тъпото цветенце,дава6 смешни съвети.тва 4е ти си толко ограни4ена и искаш да не преминаваш нормите на ''правилното'' си е твои ли4ен избор.и по-добре било да се напие-ама 4е идиотизъм.това е мн по-вредно и неприятно отколкото да се напу6и например!

Супер фен
    Не го прави!Тфа ще е най-тъпото нещо което можеш да направиШ!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Искаш да опиташ само заради приятелите и компанията..Ето,това е първото нещо,заради което не трябва да го правиш..Пък щом мислиш,че те имат за задръстенячка приятели ли са ти
    Хубаво ще ти стане за миг,та дори може и да не ти стане..Няма смисъл още от 14-год. да почваш..Е,то не е казано,че като опиташ ще се пристрастиш,ама.. 90% е сигурно.Пък,ако стане нещо такова,дооста проблеми ще си навлечеш
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Geguna
    Guest
    em da ti kaja i az sum na 14 probvala sum treva.. ne e koi znai kvo pochvash se hilish kut idiot ema az ne se napushih do takava stepen da padam po ulicite prosto mi stana po-veselo dokato imashe nqkoi priqtelki i priqteli deto napravo pulzqha .. em kvo da ti kaja na 14 si vzimai veche resheniqta sama shtom si gotova za izpiti i si si reshila kude iskash da hoish v koe daskalo ( pone tka si mislq ) trqa da moesh i da zemesh tova reshenie sama.. shot veche ne si 10-12 godishna emi si na 14 se pak si za 8 klas i si mislq che trqa veche sama da zimash resheniq otnosno vsichko shot ti si veche edno porasnalo dete koeto trqa da e samostoqtelno predstavi si imash seriozen priqtel .. toi iska da go pravite e kvo pak li shte pishesh v razni forumi kakvo da pravish spored men oshte ne si porasnala za takiva neshta to da ti kaja i az si misleh che ne sum porasnala da pusha treva ama probvah edin jivot imame shto puk da ne probvash em tfa e macka ti si reshavash

Цитирай Първоначално написано от Geguna
    em da ti kaja i az sum na 14 probvala sum treva.. ne e koi znai kvo pochvash se hilish kut idiot ema az ne se napushih do takava stepen da padam po ulicite prosto mi stana po-veselo dokato imashe nqkoi priqtelki i priqteli deto napravo pulzqha .. em kvo da ti kaja na 14 si vzimai veche resheniqta sama shtom si gotova za izpiti i si si reshila kude iskash da hoish v koe daskalo ( pone tka si mislq ) trqa da moesh i da zemesh tova reshenie sama.. shot veche ne si 10-12 godishna emi si na 14 se pak si za 8 klas i si mislq che trqa veche sama da zimash resheniq otnosno vsichko shot ti si veche edno porasnalo dete koeto trqa da e samostoqtelno predstavi si imash seriozen priqtel .. toi iska da go pravite e kvo pak li shte pishesh v razni forumi kakvo da pravish spored men oshte ne si porasnala za takiva neshta to da ti kaja i az si misleh che ne sum porasnala da pusha treva ama probvah edin jivot imame shto puk da ne probvash em tfa e macka ti si reshavash
    ХАхаххахахххаха, а ти си мислиш, че на 14 си супер зряла ли?Е случва се, ама като те гледа човек какви ги пишеш, остава с впечатление, че май и ти не си съвсем дорасла
    Зрял е човек, който може да носи отговорност за решенията, които взима.Не дай си Боже да те ковнат куките някъде, кой ще носи отговорност - ти или мама и тати?Или пък забременееш, защото си достатъчно зряла и можеш да взимаш решения...
    Я не се излагай дете!
    Човек пита, когато иска да разбере нещо!Няма какво да си правиш гаври на дребно с авторката на темата, защото май си по - недорасла от нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си