Hora,4estno vi kazvam omruzna mi veche ot vsichko. Znam, 4e e normalno da se karame s nashite,no ot nqkolko meseca nasam napravo mi kusat nervite.Te ne me razbirat za nai-malkoto neshto,nie ne mojem da razgovarqme normalno vse trqbva da ima kavgi i karanici. Problema sega e 4e gi nqma v grada za 4 dni,no poneje baba mi ne e dobre i nqma kak da ne sum si vku6ti....Imam si dosta seriozen priqtel i mi se 6te6e pone edna ot ve4erite da prekaram s nego,no...Strah me e za6toto dokolkoto poznavam baba mi nqma da me pusne da spq izvun vku6ti za6toto na6ite gi nqma...E da ama ako ne otida s priqtelq mi 6te se skarame za6toto mu obe6tah..... Pomolih maika mi predi da zaminat da i kaje 4e 6te spq v priqtelka,no tq mi otvurna "mnogo dobre znae6 kakvo e polojenieto i 4e 6e se poburka"..... Misleh si da izbqgam ednata no6t ve4erta i na sutirnta rano da se pribera s nadejdata,4e nikoi nqma da zabeleji,no predstavete si sega kakto e zle za6toto neska se durpahme...vzeme da vidi 4e me nqma vku6ti i se pritesni i i stane ne6to posle cql jivot 6te mi e tejko na suvestta....Ot druga strana s priqtelq mi 6te se skarame mnogo jestoko za6toto 6te kaje,4e si4ko se e precakalo zaradi men...Iskam da mi dadete nqkuv suvet kak da pogovorq s nego i po kakuv na4in da mu obesnq taka 4e da razbere 4e ne zavisi ot mene si4ko?... Na taq tema vinagi se karame,no toi prosto sqka6 ne razbira 4e az sum momi4e i me spirat vse o6te... Nz super gadno se 4uvstvam i nz kakvo da pravq 6te sum blagodarna ako mi dadete nqkuv savet