- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cannibal Holocaust (1980)
Хъх, то не е далече от ума, ама някой път алкохола си показва лошите страни![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Една вечер пускаха техни клипове и...определено беше интересно.Първоначално написано от пор
Филма го гледах скоро. Бащата нещо не му е фен и каза че го е гледал преди и било ужасТно
Дайте някви на Некрофагия!
Разказвали сами за за истински филм, от...преди 50 години, азиатски. Надуват музиката на слушалки на няква за 30 часа, почва да се пени устата й, режат я..абе..ужас някво![]()
Питай куенч за тия филми.Той даже беше направил тема за тях някъде из форума.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Свалих го от арената , обаче няма субтитри, и при вас ли е така![]()
?
Не и на български...
Най-шокиращото обаче е, че филма е игрален обаче кадриде са документални и напълно автентични!!!Аз бях потресен като научих това. Нищо чудно че е забранен в над 30 страни!!!Тоа филм е трябвало да бъде изгорен още преди да се разпространи и на създателя не е трябвало да му дадът само 2 години условна присъда а направо до животна!!!Иначе си е понесъл и глоба от 200 000 $. Малко му е![]()
Йедйииинийййе и пийееенеее да има и некоя згодна жейиеница/Курвалака е до време пиенето е до гроб/