- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духове, призраци или смърт - какво мислите?
Казваше се - Най-страховитите места на Земята..или не6то от сорта,но мисля,4е ве4е не го дават..Първоначално написано от Hisagi1337
![]()
Мен преди грам не ме беше страх от тъмното,но откакто гледах няколко пъти филма Гняв-The Grudge [който ми е любимия филм ве4е]и запо4нах да се страхувам от тъмното.. но не вярвам в такива паранормални явления..
![]()
![]()
Еми да ви кажа честно вярвам.Сега ще ви разкажа какво ни се случи на мен и още 2 мой приятелки, докато бяхме в тях (понеже са сестри ) . С едното моми4е се снимахме в нейната стая в продължение на 1 час някъде и сичко беше затворено. И както подскачахме на кревата за снимката и само светкавицата светна на фотоапарата и вратата се отвори и аз изпищяхме и двете , а то навсякъде беше затворено и прозорци и всичко и легнахме на кревата и се завихме прз глава и почнахме да викаме сестра и на това момиче и тя дойде и и казахме всичко и тя вика " е то сигурно е станало течение от терасата " и аз вървейки към терасата и казах " Ето видя ли , че терасата е затворена " и си продължихме и отидохме в другата стая. Дядо им идва след 3/4 минути, а ние седим уплашени на столовете и си говорехме и той идва и казва "защо не сте затворили терасата " и аз казах " Затворихме я " и Той ни каза,че е била отворена 20 см някъде и ние с мойте приятелки се стъписахме и само се гледаме.Дядо им излезна и започнахме да гледаме снимките , на койте се снимахме и се вижда, че на едната снимка вратата е отворена на другата затворена.След половин час някъде гледане на снимки отидохме до тоалетна изходихме сеи оставихме вратата и сичко отворено и светнато и двете мой приятелки ме изпратиха до нас и си тръгнаха. След няколко минути едната ми фр се обажда и каза, че тоалетната е угасена, а никой не се е качвал на етажа ( от баба им и дядо им ) и никой не е гасил.
Така, че мисля,че има духове или призраци ,колкото и да не ни се вярва.
I'd come for youu .. <3
Да и мене много е страх от такива неща ..особенно от филми като ,,Неродения'' или ,,Предизвестена смърт''Сега си спомнех първия път когато гледах ,,Неродения''...пищях най-много от всички в стаята
амии тебе кво да те посъветвам..аз спрях да се страхувам от филми с кървища така,че при мене има напредък..пускай си възможно най-много ужаси и трилъри и някой ден ще ти омръзнат..
![]()
Fuck me I'm famous!
Fluffy*
Nikii Ilieww <33
ужас ..Първоначално написано от kamucheto0
![]()
Fuck me I'm famous!
Fluffy*
Nikii Ilieww <33
Първоначално написано от bZzZ96
оле и аз съм така![]()
![]()
незнам от какво![]()
чувам гласове ,които викат името ми ,но няма никой в къщи![]()
всеки се страхува от неизветното![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Като малка вярвах на всяко нещо,което ми казваха.Сега като гледам вечер някой страшен филм,пак ме е страх после
..ама кво да се прави тежък е живота
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
По-миналата година на морето бяхме с 4-ма приятели.През деня нямаше кво да правим,като се върнеме от плажа и се разхождахме.Ходихме,ходихм е и стигнахме до някво поле.Не знам дали човек е стъпвал там,беше обрасло,абе филм на ужасите.Нямаше никфи сгради около него.Тругнахме по него и стигнахме до нещо като барака.Бяхме мн любопитни и една вечер отидохме да разгледаме.Ама тая барак си беше голяма,на 2 етажаВлизаме ние 5 момчета(на излизане бяхме като 5 моми4ета)и се разделяме на 2 групички аз бях от 3-ката.Качваме се на 2-рия етаж,там беше кошмарно имаше някви кости от кучета май не знам.Беше супер тихо.Гледам към ъгъла некъв паяк ама огромен колкото тарантула лази върху някво разложено тяло на куче.Единия от нас повърна върху него
така де той каза да слизаме вече.Като слизахме по стълбите идното стъпало се срути и падна в няква дупка под стълбището и от там се чу нещо като рев на некув ритард
![]()
незнам нещо такова.В същия момент срещнахме ддругите двама и тръгнахме да бягаме.Навън вече беше тъмно и ние на спринт до хотела.Като се върнахме в стаята единия от тея дето ходиха в мазето извади няква видео камера от раницата си.
УжааасссПървоначално написано от punkOrNot
Като филм на ужасииитеее
![]()
I'd come for youu .. <3
Ще си позволя да разкажа една случка, ако не е проблем:
Беше зима, дядо ми беше починал (живееха с баба ми и леля ми в силистра, а ние във Варна). Майка ми отиде на погребението, баща ми зимата работи в Кипър, сестра ми живееше при бившия си приятел, а брат ми беше на купон извън града в този ден, аз останах сама в къщата през деня и се бях оговорила да спя в съседите, тъкмо да имам компания (едно момче на моята възраст). Такам, тъкмо се приготвям да излизам: огледалото беше покрито с черна кърпа, всички светлини изгасих, и изчистих калните стъпки, заключих и излязох от къщата. Обаче си бях забравила телефона и се върнах, когато отворих вратата и се шокирах (меко казано): Когато отворих, беше отключено, видях да свети навсякъде, а през прозорците като се гледаше беше тъмно.. покривалото на огледалото беше махнато и сгънато, а когато погледнах на земята имаше огромни кални стъпки (просто няма как да са на някой от къщата, дядо ми имаше толкова голям крак).. изплаших се ужасно много, грабнах си телефона и избягах, беше ме страх да вляза пак. И когато майка ми се върна и тя завари всичко в същото състояние и естествено ми се скара, но аз не бях виновна за нищо. И до ден днешен стават разни странни неща в къщата, много е гадно, все си казвам, че си въобразявам, но от толкова много случеи почвам да се плаша все повече![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Да, и аз така реагирах :/![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
... says: дрън дрън дръжки![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Да,но аз смятам,че света е прекалено реален за да има такива паранормални явления и разни други..Първоначално написано от Dr. House
![]()
Дали е възможно негативността да бъде направена видима и уловена? Дали това няма да бъде едно от големите открития на човечеството?
Ако мислите, че това е възможно, можете да изгледате видеото за видимата негативност тук
http://egologia.bg/tv.php?tv=139
времева рамка 11:04 - 16:13
Ако имате време можете да прочетете Новия Завет поне веднъж.
Вярвам обаче смятам, че тези неща се случват много рядко и то на определени хора. Според мен повечето хора, които си мислят че са видели или чули дух или привидение или там каквото е по скоро са били подведени от въображението и страха си.![]()
Освен, че вярвам, а и се интересувам доста от тези неща. Не разбирам тези, които не вярват докато не видят. Трябва да си страшно ограничен човек, за да си мислиш, че всичко опира само до твоя кръгозор.Както и да се опитват да извъртат нещата, паранормални явления се случват навсякъде около нас. А това, че не им обръщат внимание и се опитват да преиначат случващото се и да намерят обяснение, говори само за себе си. Относно страха, не мисля, че човек трябва да се страхува от нещо, което не познава, защото това автоматично го превръща в предубеден егоцентрик. Колкото до страха от тъмнината, разбира се, че всеки човек го е страх, но при някои е минимален. А друг е въпроса, че зависи от ситуацията например мястото, на което се намираш, влиянието на фактори-дразнители (филми или книги), заобикалящата ги среда и т.н.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
ДНес " Отечествен фронт " ще бъде именно на тази тема .
За тези , които се интересуват вероятно ще бъде интересно - за мен не.
To infinity and beyond.
Гледах го миналата събота предаването ма не беше нищо особено. Вземат интервюта от някакви хора, от не знам си кое забутано село и те нищо съществено не казаха. А да не говорим за допълнителните звуци и ефекти, от които ме заболяха очите и ушите. Аз предпочитам да гледам разни документални филми, където хора отиват на места, за които се знае, че са обитавани и изследват, абе това е якото, а не да ти дрънкат врели - некипели![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Познавам човек, който може да общува с духове(чрез окултна медитация) а и лично аз съм "виждал" за какво става въпрос(и не е нито подсъзнанието, нито са халюцинации и т.н.) та мога да ви уверя, че всичко това съществува, и колкото по-бързо повярвате, толкова по-добре за вас(а и нищо не губите)![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101