- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духове, призраци или смърт - какво мислите?
От нищо не ме е страх докато бях малка си мислих че има лоши духове и призраци ама сега вече не ме валнуват такива неща![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Още от малка не вярвам в подобни неща,даже и в НЛО ама айде това е друга тема...![]()
vij 6tom sa tvoi blizki te 6te se grijat za teb i nqma da ti napravqt ni6to.vse pak ne misli6 4e bi ti bilo nqkak si po nqkakaf na4in xybavo da vidi6 tozi 4ovek koito si izgybila.az pak sanyvam baba mi koqto ve4e ne e sred nas mnogo 4esto i mi e xybavo za6toto vijdam liceto i i si mislq za neq.sqka6 tezi sani6ta mi pomagat po nqkakaf na4in poneje tq mi be6e nai blizkiq 4ovek i mn q obi4ax i ne trqbva6e da si otide taka zaradi tapite doktori koito samo iskat pari a vzimat 4ove6ki jivot.Първоначално написано от Анонимко
tova mislq az be6e mi mn tejko da napi6a vsi4ko tova zatova ne se bazikaite pls![]()
NA SU6TOTO MNENIE SUM!Първоначално написано от Laura_inlove13
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Според мен такива работи не съществуват.На мен никога не ми се са случвали такива случки,но кой знае няма невъзможни неща,може и да има подобни призраци.
<3 ^^
Глупости за невежи, лабилни психически хора
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз вярвам в духове но избягвам да мисля за тях излизам навън мисля си за нещо яко да страх ме е даже от самаа тема ме побиха тръпки но също така не се тормозя да мисля само за това .На авторката ще кажа само едно престъни да си внушаваш подобни неща ще те е страх докато не престанеш да имаш тези чуства.
az pyk vqrvam,zashoto ..(moje da vi se stori nerealno) no mi se sluchi podobna sluchka! vyv hola imame pqsychen chasovnik maluk.Neobhodimo e 3 min pqsykyt da premine ot ednata v drugata chast.Edna sutrin se sybudih.beshe okolo 11h.nqmashe nikoi u nas.mama i tate bqha izlqzli v 8h.
Az otidoh v hola zashtoto telefona zvynna.beshe edna priqtelka i se oburnah sluchaino kym chasovnika i vidqh che teche! Zvynnah na mama i tq kaza che sigurno az sym go oburnala kato sym minala i sym zabravila.No ne bqh az.първо защото тя ми беше забранила да го пипам и второ за6тото тукмо бях станала.СПоред мен е имало нещто паранолмално ...няма как сам да се обърне 4асожника!
{}
opaaz kato gledam po-stra6en film s dyxove i prizraci sled tova nqkolko 4asa ili pone dokuto go pomnq tozi film samo za teq dyxove si mislq i samo togava si mislq 4e naistina ima ina4e ne mislq i ne trqbva da se straxyvam ot takiva izmisleni ne6ta mai
![]()
Не искам да вярвам, втълпявам си че няма духове и призраци, обаче вчера вечерта като прочетох темата ти веднага ми се стори, че зад мен има нещо. Даже отидох и си светнах лампата. Ужасно много ме е страх от смъртта и от всичко, свързано с нея.
Струва ми се, че на деца, на които от малки им внушават, че няма такива паранормални явления те с времето свикват и после не се страхуват. Обаче на мен никога не са ми го казвали..никога не са ми говорили за тях и се сещам, че научих за призраците на около 10 годишна възраст. Тогава доста време ме беше мноооого страх, винаги спях на светната лампа и гледах да не стоя сама вкъщи.
И да добавя-аз ако бях на твоето място сигурно щях да се побъркам психически...6 човека на един етаж да починат...леле...![]()
и мене мн ме е страх когато ве4ер гледам някой страшен филм сама..и после направо ми се привиждат някви неща и какво ли не..но тва е само от филмите ина4е не сам се замисляла за истински духове...а и нз щото ме хваща страх...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Абе в призраци много не вярвам ама в извънземни вярвам.![]()
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Ми аз много вярвам в тея неща..макар че на мен нищо паранормално не ми се е случвало..и от малка стоя сама и спя сама нощем..дори и тая нощ няма никой у нас..и както прочетох тея неща не ми се мисли...![]()
Как искам да върна дните назад,да бъдем отново малки деца..как искам да върна дните назад,да бъдем с ония големи сърца..
светът е толкова откачен, че всичко което го смятаме за невъзможно или нереалнo, може да е обратното
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
Да,вярвам и даже сега,ако гледам някой такъв филм довечера 100% ще се психирамПо принцип винаги съм се страхувала от някфи паранормални неща
![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
От малка си мечтая да съм невидим дух и да спъвам хората![]()
Ами виж сега,това са глупости.Няма от какво да те е страх.И в моя ход има доста умрели и съм ходила и на погребения много пъти..няма нищо страшно.Виж,когато започва да те е страх си повтаряй:там,където те отиват след смъртта,просто няма как да се върнат...невъзможно е.Освен това,ако можеха ей така де се връщат.Всичко щеше да е наред.И ако се върнат тези твой съседи какво си мислиш?!Че ще дойдат първо при теб,а не при роднините си?А и ако случайно решат да се появяват духове на твои близки,едва ли ще те плашат,защото те обичат![]()
Walk go home boy...
+1Първоначално написано от AFT
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
az syshto imam golqm strah ot takifa neshta v smisyl e sa kak pochina toz deto jivee nad nas me e mn strah az ne stoq na tmno daje sedq poo cqla nosht budnachakam dda se symne na vyn o togava zaspivam....mn me e strah imam chuvstfoto che kat si zatfora ochite da spq i nqkoi sedi nad men i me gleda...
Ами аз нали живея на квартира.Хазайката живее над нас.И когато майка и почина, всеки ден някой чукаше на вратата.Но тъй като ние бяхме приятели с нея, не се страхувах, защото знам че духовете на приятели/близки/роднини никога не биха искали да ти направят нещо лошо, колкото и детинско да звучи
Друг случай при мен е, месеци преди да почине прабаба ми (Бог да я прости) постоянно получавах кратки (за около секунда-две) привидения - просто виждах нейната къща на село...
А и аз самият МОЖЕ БИ съм прероден човек, тъй като съм се родил на 40тия ден от смъртта на прадядо ми.И майка ми ми казва, че имаме много, ама наистина много общи черти като характер с него.
Някои хора ще рекат, че съм откачил и че си въобразявам, но не ми пука.Аз знам, че говоря истината.
Когато бях по-малка често си имах някакви като видения ама така и не осъзнавах дали наистина ги виждам или е плод на въображението ми!
Виденията ми не бяха свъзани със смъртта на който и да е било от починалите ми роднини! просто понякога виждах хора(не ги познавам), да стоят на едно място и да ме гледат, кат се обърна за секунда тях ги няма! в повечето случаи бяха възрастни! може да си мислите че не е истина, ама аз мисля че ги виждах! от както станах на 12 горе долу, спрях да ги виждам и отдавна вече не мисля за тях! сега като чета тая тема наистина се замислям и си спомням и страха отново ме обзема! не все пак не ми е толкова притеснено както ми беше преди!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе к'вото има да се случи,ще се случи..и да се притесняваш смисъл няма
хей миличка моля те ако искаш си дай скайпа защото на тази тема мога да говоря с часове сега чета една книга от която си обеснявам много неща и мен много ме беше страх но сега е значително по малко![]()
Ами вярвам в такива неща, въпреки че не съм имала контакти с духове, но вярвам, че ги има![]()