- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духове, призраци или смърт - какво мислите?
Ми незнам аз съм чувала,че може малките деца да виждат духове и незнам.Ужас нема да се спи таа нощ...Първоначално написано от gabi_94
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ми аз лично не вървамНо си представям на теб колко ли ти е гадно
![]()
![]()
Az vqrvam zащото са ми се случвали доста такива случки....освен това имам една приятелка ,която ми разказваше такива неща ,от които може косата да Ви настръхне и аз не вярвах и я накарах да ме покани от тях - повярвайте ми ,че на това място повече няма да стъпя ,а чудя се тя как живее там![]()
![]()
На теб наистина ти е мн. тежко сигурно,но не се притеснявай ,те са ти били близки
![]()
еми след като баба ми почина (бог да я прости ) си изкарвах акъла всеки ден и при най - малкия шум , защото бях сама в къщи по цял ден, т.е. като се върна от училище и така и ме беше мн страх ама с времето свикнах...... все пак имам голямо въображение и като малка мн си представях за духове, че са покрай мене и се опитват да се свържат с мене и какви ли не глупости, ся пак от време на време ама по - малко :P![]()
I do dnes vse o6te me e strah da gledam sama stra6ni filmi i to na tumno
Kato po malka kogato se zagase6e lampata v staqta v koqto spq zapo4vaha da mi se privijdat razni tumni figuri koito nadnita pred prozoreca i samo se otrazqvat na stenata
posle oba4e se okazva6e 4e tfa sa drehite na stola
Lele kak sum si izkarvala akula
![]()
![]()
Ееее в призрци не![]()
Вярвам в неща които виждам :P (баси логиката дет имам)
Понякога ме е страх.Когато тока спре,например,късно вечер е и съм сама вкъщи.Или пък когато се прибирам сама към 10-11 часа вечерта и няма улично осветление.
Но в призраци,духове...Не,не вярвам.
ВярвамПървоначално написано от MoHuTo
и мн е гадно кат гледам филм после санувам сякаш или мее страх да ида до кенефа
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми
Не си луда,доста основания имаш да се страхуваш....иначе мен си ме е страх най-много от тъмно,от нищо друго
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
sa6testvuvat az vqrvam v duhove, za6toto mi se e slu4valo zna4i leja si i izvednaj mi se poqvqva baba s zabradka koqto protqga rakata si kam men az se odrapnah nazad i tq is4ezna kazvam vi izkarah si akula i tova e istina koito iska da vqrva,![]()
![]()
koito ne iska da ne vqrva negov si problem.vsi4ko sa6tastvuva samo 4e ne moje da si go obqsnim tova e samata istina
![]()
i az sym kato tebПървоначално написано от VaNicHkaa
![]()
![]()
kogato me e strah i az nemoga da spq i to sama
![]()
![]()
![]()
![]()
strah me e mn a i vqrvam v tqh
![]()
sega sym malko po dobre
Духове и призраци не знам дали има...може и да има кво...ама да ме е страх не...по скоро вечер навън ме е страх от живи...а не от умрели...
А дали ме естрах от смъртта...страх ме е да не пукна прекалено рано....без да съм видяла нищо
Toq skype veche ne syshtestvuva... ne moga da go namerqПървоначално написано от 1636
spox i v na6iq hod e taka i men me strah ima prizraci i vsqkvi takiva oba4e nie si s1zdavame iluziqta e gi nqma za da mojem da jiveem po spokoino t1i 4e spox uspokoise te nqma da ti napravqt ni6to lo6o![]()
Първоначално написано от cekoooo
...Абе ти вЕрваш ли си..?!
![]()
Няма такива неща...Аз преди колко много съм викала...И кво?!...Я стига...Как ще ми докажеш,4е са истина,а?...хЪ...Живеем в прекаленно свободна страна и всеки си има правото да вярва в каквото си иска,но ако това,4е вярваш ти пре4и...Просто престани и си хвани гажде(ако нямаш)![]()
zdr iaz mn se interisuvam ot takiva raboti i sa mi mn interesni ako iska6 si prati skaipa kato li4no s1ob6tenie ili imela malko da s ipolafim za tvaПървоначално написано от MoN4E_LiMoN4E
Ако ти е писано да са обесиш няма да се удавиш .... и все пак аз не вярвам в такива неща .. атеист съм
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
По повод написаното от теб се сетих за нещо ... I was an atheist,then I realized I am God!Първоначално написано от mickelangelo
Незнам дали вярвам в такива неща,всичко е в психиката ти,не вярвам в нищо което не съм докоснала,и не съм видяла.Не вярвам в хороскопи,не вярвам че чрез името ми,някой непознат може да определи съдбата ми,не вярвам в предишни животи,не вярвам че има живот след смърта .... вярвам в себе си,вярвам в собствените си умения,вярвам,че мога да променя съдбата си,защото на тези които знаят къде отиват,светът винаги дава път ...
Така .. темата малко ме уплаши . т.е по принцип не ме е страх .. сега просто ме обзема нещо .. странно е
В света имаа много необясними неща .. много
-Бермудски триъгълник, Кръговете в царевичните полета или там квото е. онова място в Южна Америка където тялото ти винаги седи на около 70 градуса .. това СА МЕСТА, които съществуват и са още доста .. но така и не са обяснени ! като гледам такива предавания, се чувствам нищо в сравнение с това което мисля, че го има Но не знам какво е .. много повече е все пак, но така
Тези паранормалните неща си ги има, както ги наричат Свръхчовешки .. и не мисля, че някой нито може да е сигурен дали могат да ни навредят или не, просто хората няма да ги обяснят .. така приемам нещата ! Човек до 1 степен трябва да приеме по този начин нещата ..за да може да си върви напред без да се плаши от такива работи .. Смъртта е част от живота ни.. или т.е неизбежния край на живота ни .. по тая логика и тея НЕобясними неща са част от вселената !
Духове, призраци .. голяма мистерия си е това .. все пак никой не е говорил с духа на човек който е починал да ни каже ... какво му е казал .. има ли Рай .. няма ли ? Ами Ад .. това са повече религиозни виждания![]()
НЛО .. защо да не съществува ? Не се чудете .. защо ако ги има не сме ги видяли или защо ако ги има не сме научили за тях ! а се питай Коя е основателната причина да не съществуват .. ами няма такава ! просто не вярвам в цялата вселена .. Само на планетата Зема .. Да има живи същества (хора) .. това е оуу мн сложна тема за дискутиране
Но в крайна сметка ..
Повече са причините да вярваме, че ги има тези неща .. отколкото да ги отминаваме ! Това не означава да се страхуваме, а да ги приемем ..
the end !
Първоначално написано от Laura_inlove13
ле ле ле лееееееееееееееее спри да пишеш чесно!
Гледайте 6-то чувствто ще разберете защо се връщат душите на хората![]()
Eventful past is everclear.
И мен ме е страх особено ако трябва да се прибирам вечер сама.Страх ме е защото на моята улица има една недовършена къща от много години.Няма нито врати нито прозорци всеки може да влезе в нея.Човека който я е строил е починал при катастрофа и къщата не е довършена и досега.Винаги вечер когато минавам покрай нея ме е страх ама много.Даже едни мой приятели са влизали вътре и пред тях е паднала няква дъска и те са са насрали просто.Според мен етажа ви е уручасан трябва да викнете някой имаше такива дето поливаха със светена вода и тем подобни.Някой може да се помисли че съм луда ама незнам просто кво друго да ти кажа![]()