.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 257
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Когато бях по-малка често си имах някакви като видения ама така и не осъзнавах дали наистина ги виждам или е плод на въображението ми!
    Виденията ми не бяха свъзани със смъртта на който и да е било от починалите ми роднини! просто понякога виждах хора(не ги познавам), да стоят на едно място и да ме гледат, кат се обърна за секунда тях ги няма! в повечето случаи бяха възрастни! може да си мислите че не е истина, ама аз мисля че ги виждах! от както станах на 12 горе долу, спрях да ги виждам и отдавна вече не мисля за тях! сега като чета тая тема наистина се замислям и си спомням и страха отново ме обзема! не все пак не ми е толкова притеснено както ми беше преди!
    Ми незнам аз съм чувала,че може малките деца да виждат духове и незнам.Ужас нема да се спи таа нощ...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ми аз лично не вървам Но си представям на теб колко ли ти е гадно

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Az vqrvam zащото са ми се случвали доста такива случки....освен това имам една приятелка ,която ми разказваше такива неща ,от които може косата да Ви настръхне и аз не вярвах и я накарах да ме покани от тях - повярвайте ми ,че на това място повече няма да стъпя ,а чудя се тя как живее там
    На теб наистина ти е мн. тежко сигурно ,но не се притеснявай ,те са ти били близки

Град
    Elit Way School
    еми след като баба ми почина (бог да я прости ) си изкарвах акъла всеки ден и при най - малкия шум , защото бях сама в къщи по цял ден, т.е. като се върна от училище и така и ме беше мн страх ама с времето свикнах...... все пак имам голямо въображение и като малка мн си представях за духове, че са покрай мене и се опитват да се свържат с мене и какви ли не глупости, ся пак от време на време ама по - малко :P

I do dnes vse o6te me e strah da gledam sama stra6ni filmi i to na tumno Kato po malka kogato se zagase6e lampata v staqta v koqto spq zapo4vaha da mi se privijdat razni tumni figuri koito nadnita pred prozoreca i samo se otrazqvat na stenata posle oba4e se okazva6e 4e tfa sa drehite na stola Lele kak sum si izkarvala akula

Тоя па призрак земи си изяш ХУЯ и тогава говори за призраци

Ееее в призрци не
    Вярвам в неща които виждам :P (баси логиката дет имам)

Понякога ме е страх.Когато тока спре,например,късно вечер е и съм сама вкъщи.Или пък когато се прибирам сама към 10-11 часа вечерта и няма улично осветление.
    Но в призраци,духове...Не,не вярвам.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Еми вярвам да...обаче не ме е страх изобщо...

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ами вярвам в такива неща, въпреки че не съм имала контакти с духове, но вярвам, че ги има
    Вярвам и мн е гадно кат гледам филм после санувам сякаш или мее страх да ида до кенефа
    КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!

http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми

Не си луда,доста основания имаш да се страхуваш....иначе мен си ме е страх най-много от тъмно,от нищо друго

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

sa6testvuvat az vqrvam v duhove, za6toto mi se e slu4valo zna4i leja si i izvednaj mi se poqvqva baba s zabradka koqto protqga rakata si kam men az se odrapnah nazad i tq is4ezna kazvam vi izkarah si akula i tova e istina koito iska da vqrva, koito ne iska da ne vqrva negov si problem.vsi4ko sa6tastvuva samo 4e ne moje da si go obqsnim tova e samata istina

Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
    Страх ме е и от духове и от смърт..голяма съм бъзла ..но какво да се прави ..мисля си че има духове но дано греша защото пак няма да спя довечера хаха
    i az sym kato teb kogato me e strah i az nemoga da spq i to sama strah me e mn a i vqrvam v tqh sega sym malko po dobre

Духове и призраци не знам дали има...може и да има кво...ама да ме е страх не...по скоро вечер навън ме е страх от живи...а не от умрели...

А дали ме естрах от смъртта...страх ме е да не пукна прекалено рано....без да съм видяла нищо

Цитирай Първоначално написано от 1636
    Poneje me marzi da pisha vi kazvam samo tova : pishete mi na Skypa mi - venkolm. Imal sam sly4ki vqrvam, i sam se borel s dyxove ako ste zainteresovani ot borbite i ot sashtonta na samite dyxove Skype mi e za tva....
    Toq skype veche ne syshtestvuva... ne moga da go namerq

spox i v na6iq hod e taka i men me strah ima prizraci i vsqkvi takiva oba4e nie si s1zdavame iluziqta e gi nqma za da mojem da jiveem po spokoino t1i 4e spox uspokoise te nqma da ti napravqt ni6to lo6o

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от cekoooo
    spox i v na6iq hod e taka i men me strah ima prizraci i vsqkvi takiva oba4e nie si s1zdavame iluziqta e gi nqma za da mojem da jiveem po spokoino t1i 4e spox uspokoise te nqma da ti napravqt ni6to lo6o
    ...Абе ти вЕрваш ли си..?!

Няма такива неща...Аз преди колко много съм викала...И кво?!...Я стига...Как ще ми докажеш,4е са истина,а?...хЪ...Живеем в прекаленно свободна страна и всеки си има правото да вярва в каквото си иска,но ако това,4е вярваш ти пре4и...Просто престани и си хвани гажде(ако нямаш)

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    az syshto imam golqm strah ot takifa neshta v smisyl e sa kak pochina toz deto jivee nad nas me e mn strah az ne stoq na tmno daje sedq poo cqla nosht budnachakam dda se symne na vyn o togava zaspivam....mn me e strah imam chuvstfoto che kat si zatfora ochite da spq i nqkoi sedi nad men i me gleda...
    malee az sam sa6tata prosto nekoi put do takava stpepen me e stah 4e imama 4ustfoto 4e nqkoi me nabludava napravo ujas... ama sam takava kfo da s eprai i sega kakato e kysno i 4eta taq tema naprao umiram ot strah

Цитирай Първоначално написано от MoN4E_LiMoN4E
    хей миличка моля те ако искаш си дай скайпа защото на тази тема мога да говоря с часове сега чета една книга от която си обеснявам много неща и мен много ме беше страх но сега е значително по малко
    zdr iaz mn se interisuvam ot takiva raboti i sa mi mn interesni ako iska6 si prati skaipa kato li4no s1ob6tenie ili imela malko da s ipolafim za tva

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ако ти е писано да са обесиш няма да се удавиш .... и все пак аз не вярвам в такива неща .. атеист съм
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Ако ти е писано да са обесиш няма да се удавиш .... и все пак аз не вярвам в такива неща .. атеист съм
    По повод написаното от теб се сетих за нещо ... I was an atheist,then I realized I am God!

Незнам дали вярвам в такива неща,всичко е в психиката ти,не вярвам в нищо което не съм докоснала,и не съм видяла.Не вярвам в хороскопи,не вярвам че чрез името ми,някой непознат може да определи съдбата ми,не вярвам в предишни животи,не вярвам че има живот след смърта .... вярвам в себе си,вярвам в собствените си умения,вярвам,че мога да променя съдбата си,защото на тези които знаят къде отиват,светът винаги дава път ...

Град
    до твоята звезда :)
    Така .. темата малко ме уплаши . т.е по принцип не ме е страх .. сега просто ме обзема нещо .. странно е
    В света имаа много необясними неща .. много
    -Бермудски триъгълник, Кръговете в царевичните полета или там квото е. онова място в Южна Америка където тялото ти винаги седи на около 70 градуса .. това СА МЕСТА, които съществуват и са още доста .. но така и не са обяснени ! като гледам такива предавания, се чувствам нищо в сравнение с това което мисля, че го има Но не знам какво е .. много повече е все пак, но така
    Тези паранормалните неща си ги има, както ги наричат Свръхчовешки .. и не мисля, че някой нито може да е сигурен дали могат да ни навредят или не, просто хората няма да ги обяснят .. така приемам нещата ! Човек до 1 степен трябва да приеме по този начин нещата ..за да може да си върви напред без да се плаши от такива работи .. Смъртта е част от живота ни.. или т.е неизбежния край на живота ни .. по тая логика и тея НЕобясними неща са част от вселената !
    Духове, призраци .. голяма мистерия си е това .. все пак никой не е говорил с духа на човек който е починал да ни каже ... какво му е казал .. има ли Рай .. няма ли ? Ами Ад .. това са повече религиозни виждания
    НЛО .. защо да не съществува ? Не се чудете .. защо ако ги има не сме ги видяли или защо ако ги има не сме научили за тях ! а се питай Коя е основателната причина да не съществуват .. ами няма такава ! просто не вярвам в цялата вселена .. Само на планетата Зема .. Да има живи същества (хора) .. това е оуу мн сложна тема за дискутиране

Но в крайна сметка ..
    Повече са причините да вярваме, че ги има тези неща .. отколкото да ги отминаваме ! Това не означава да се страхуваме, а да ги приемем ..
    the end !

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Laura_inlove13
    ne se strahuvai mila! az sa6to vqrvam v prizraci i imam na predstava kakav strah izpitva6 v momenta, no znai 4e 6tom sa bili tvoi blizki i poznati te nikoga nqma da te naranqt a i ne mogat! ne se pla6i,dano da preodolee6 tova!

ле ле ле лееееееееееееееее спри да пишеш чесно!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Гледайте 6-то чувствто ще разберете защо се връщат душите на хората
    Eventful past is everclear.

Град
    В АдА
    И мен ме е страх особено ако трябва да се прибирам вечер сама.Страх ме е защото на моята улица има една недовършена къща от много години.Няма нито врати нито прозорци всеки може да влезе в нея.Човека който я е строил е починал при катастрофа и къщата не е довършена и досега.Винаги вечер когато минавам покрай нея ме е страх ама много.Даже едни мой приятели са влизали вътре и пред тях е паднала няква дъска и те са са насрали просто.Според мен етажа ви е уручасан трябва да викнете някой имаше такива дето поливаха със светена вода и тем подобни.Някой може да се помисли че съм луда ама незнам просто кво друго да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си