- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духове, призраци или смърт - какво мислите?
Първоначално написано от PCDfenka
Ами разкажи,нали затова е темата![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз имам много развинтено въображение и постоянно оприличавам някакви предмети на хора,животни,чудовища ... Абе луда работа.![]()
Първо - 'що духовете винаги се смятат за лоши и страшни?
Второ - защо истории за духове най - често разказват децата (и то момиченца) до 13 годишна възраст, а и май само те ги виждат
Трето - защо не спрете наркотиците, за да спрат и посещенията на духове...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Първо,гледката на умрели хора витаещи из нашия свят не е много приятнаПървоначално написано от PlamenMEN
всъщност не е нормална и ето защо това ни се струва страшно
Второ,не само малките деца се страхуват,всеки нормален човек се страхува от нещо било то зомбита,паяци,змии и т.н Пък и това че изпитваме страх към нещо не ни прави дрогирани и луди
Сигурна съм и ти да видиш нещо такова ще се насереш от страх
всеки би , така че моля ти се не се прави на безстрашен
![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Всеки има страхове, ама приказките за паранормални неща, духове, призраци, магии и т.н. ме карат да се смея до припадък. Но по - смешни са ми хората, които говорят и си вярват![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Е например ако гледаш някой страшен филм през ноща и след това това отиваш до друга стая,в която няма човек и е адски тъмно,не те ли побиват тръпки ?Не си ли представяш чудовището което си гледал досега?Знам че не е истина но пак се страхувамПървоначално написано от PlamenMEN
![]()
Колкото и да ме е срам страх ме е от такива неща и напоследък ми се случиха достра странни работи които нямат обяснение.
Ако бях на твое място щях да се побъркам, заклевам се.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Преди няколко седмици си лежа в хола в 2 часа вечерта и зяпам филм,всички други си спят по стаите.И понеже в коридора лампата ни е с фотоклетка и се светва когато има движение. И както си лежа изведнъж лампата се светва..отивам всички спат..След 4-5 дена съм със сестра ми у дома и тя затватя прозорците и след 15 минути те бяха отворени?Да кажеш да сме с дървена дограма да се отворят от вятъра,а то сме с PVC.
Най прясното беше преди 1 седмица както си стоим с приятеля ми и сестра ми в моята стая ,майка ми готви в кухнята и изведнъж вратата на стаята ми се отваря,държи се 3-4 секунди ама аз си мисля,че майка ми и даже не поглеждам.. и след тва се затваря и като се обръщам само видях бравата като се мръдна и отивам при майка ми и и викам "Нещо има ли,че влиза? " , тя ме гледа като гръмната и ми заявява,че въобще не е влизала..
![]()
Ама тва е нищо в сравнение кво ми се случи лятото..
разкажи моля теПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Като бях по малка с братовчед ми много си вярвахме и се плашехме сами , единия си измисляше че е видял нещо зад пердето другия пък в банята.И вече попринцип не вярвам в духове зомбита мумии дето са в къщата и такива обаче на истина по някога се случват странни неща които не може да си обясним , и казваме ,че са съвпадения може би.
Мене за 14 години от тоя живот не ми се е случило нищо паранормално което трайно да остави следи в мене.Може би само веднъж или не два пъти.Единия път беше когато отивах към хола и минах по малкото коридорче и имах такова как се казвашее... дежа вю ,че лампата няма да светне когато натисна ключа,и някак си тъкмо разбрах че нали тва не е на истина и мислите ми се изплъзнаха се едно сън.И натиснах ключа и лампата светна 2-3 секунди и точно направих една крачка и тя гръмна.На истина не мога да си го обясня до ден днешен.Другото беше лятото когато си загубих едно фенерче ,абе фенерче,фенерче не беше много малко и чак тая зима го намерих в еди обувки които бях обувала ама айде и това може да го сложим към графа съвпадения...
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Ми .. окПървоначално написано от RadaHristova
С една фр. седим пред един изоставен завод и си бяхме взели цигари,минерални води ала бала..и да се видим.Сядаме на едни стълби точно пред вратата на завода и седим и си говорим.Иначе той от години не работи и вратата цялата беше обрасла в некви бурени.И по едно време само се чува няква музика като опяване на поп и аз се обръщам и гледам вратата леко отворена..Направо се насрахме от страх и газ нагоре..И то беше едно тъмно към 10 часа..И аз и викам приятеля ми може още да тренира дай да отидем към залата да го взема и ще вървим да пием кафе с другите..залата се намира в една местност където не живеят много хора,има къщи с възрастни хора и т.н. , а отвънка е все едно влизаш в гробище с едни големи метални врати и една тясна пътечка към залата.. И отиваме и виждаме,че изгасено и тръгваме да си ходим и тя ми вика "дай да пушим една цигара отпред" и сядаме на един дувар и както пушим гледаме залата започва да се светва .. Вътре мисля са 3- 4 помещения (зала,съблекалня,втори етаж и нещо като склад) и изведнъж навсякъде почва да се светва,а за залата ключ имаше тогава само приятеля ми.Ей братче само тва ми липсваше..Помещение по помещение се светваше и се чуваше звук като удряне по стена .. аз звъня на приятеля ми викам "Ташак ли си прайш с мен" той милия се прибрал вече..аз не мога да повярвам на очите си катинара отвън всичко заключено ,а вътре се свети и се чува..
Никога няма да забравя този ден..толкова много работи на един път.
След това няколко пъти съм спала в залата с приятеля ми ей така за адреналина , не ме питайте кво ми е било .. особено лятото като имаше бури и спряха тока .. Вътре на тъмно 2 часа и всичко скърца.
ужааас![]()
![]()
![]()
не мога да си обясня тези страховити работи ...
ми и аз не мога.. ;/
На мен като малка ми се случи нещо подобно. Бях на 5-6 някъде.
Отиваме на гости при дядо ми (бащата на баша ми) (Бог да го прости) Тои не живееше в нашия град. И като малка не ме беше много страх от духове и подобни неща, докато там не ми се случи нещо.
Става вече тъмно (нощ
) и си лягаме. Тогава спах с майка ми на една голяма спалня.
И вечерта се събуждам, но от самосебе си и гледам прозореца е отворен, обаче мисля, че това е нормално понеже имаше лек вятър и дограмата беше дървена.
После незнам защо се изправих (не станах от леглото, а само се изправих) и по няк'ва случайност погледнах към пода и гледам сякаш някаква сянка не на човек, а нещо като животно беше немога да го опиша точно. И така се изплаших, че не посмях да мръдна сякаш замръзнах
и гледам сянката идва към леглото и приближава към майка ми. Аз се изплаших да не и направи нещо и веднага я събудих обаче когато я събудих тя неможа да види сянката. Сякаш само аз я виждах. След това майка ми светна лампата и затвори прозореца. Сянката изчезна. И на другия ден си тръгваме към удома, но аз все още бях изплашена от случилото се.
И понеже дядо ми си живеече сам често му идваха гости. Един ден една жена пада му се братовчедка отива, чука на вратата, но никои не отваря. След това нахлува вътре и вижда, че го няма. После вижда, че в банята е светнато и го пита дали е там, но никои не отговаря и тя влиза, но що да види. Дядо ми в банята мъртъв, всичко било в кръв, а тои е лежал на земята. Все още немога да си обесня какво се е случило той беше борбен човек. Не се е самоубивал просто незнам как е станало.
След няколко години почина и баба ми (маиката на маика ми) (Бог да я прости) Тя и др ми дядо живееха в много голяма къща. След погребението ние отиваме в къщата. Бяхме аз, майка ми, татко ми, брат ми и братовчедка ми.От тавана се чуваха някакви звуци като тропане и ние си тръгнахме.
И наскоро седя си с брат ми и гледахме филм през нощта в 1 и 15 някъде. Брат ми отива до таолетната.Всички други спят и понеже над компютара има една карта на България и до нея закачена една баба Яга и като я докоснеш или застенеш близо до нея тя започва да се смее. Казват, че плашила от зли духове.Гледам си филм и изведнъж баба Яга се пуска почва да се смее злобно.Аз се изплаших
На другия ден през нощта брат ми на дискотека. Майка ми и татко ми спят аз гледам филм пакЧувам някакви звуци от кухнята, но навсякуде тъмно и не се осмелих да ида да видя. Чуваше се сякаш столовете тропаха по пода или се удряха в земята. Вече решавам да заспивам и гася телевизора. След 1 час вече съм заспала. Звукът от кухнята утихва.Както си спя изведнъж телевизора се пуска сам, но силно на някакъв филм.Събуждам се и го изгасих отново, но пак се изплаших. Сетих се как когато бях на 4-5 отново как баба ми обичаше да гледа телевизия, но силно овеличено. Винаги беше така
все още немога да си обесня някой неща.
![]()
Първоначално написано от Анонимко
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
..........
Значии като умре човек от къщата трябва да се закрият огледалата за да не се огледа духа в тях и да стане зъл.![]()
![]()
HE вярвам особенно в такива неща.......![]()
Можете ли да ми кажете как се казваше предаването или сериалчето по БТВ,което разказваше за призрачни места.
И имаше хора,които разказваха за различни случаи-къщи,замъци,тунели,затвори. Някои дори отиваха до местата да проверят.
Мерси предварително![]()
Всеки човек го е страх от нещо се пак.Аз лично не вярвам в нищо стига да не го видя или почувствам....
Смърта е сигурна,живота не..!!!
чесно казано не ме е страш.Щом се чувстваш така,отиди при някой роднина на гости за няколко дни.После нещата може да се оправят![]()
изпитвах като бях на 12 и надолу... ся просто съм наясно, че и да ги има, не ги виждам... пък като откъртя, ако щат да ме режат на парчетаПървоначално написано от Анонимко
![]()
вярвам мн ясно ... и все се надявам да ми се случи нещо да настръхна че съм безстрашен...един приятел ми разправяше миналага година как се връщали от село към града и на едно дърво светело нещо слезли от колата и било на високо и извадили апарат да го снимат и го снимали и то изчезнало на другия ден искарали снимките и не се виждало нищо на снимката само дървото даже аз видях снимката... те са на по 19-20 години и въпреки това единия си ля куршум за уплах