.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 257
    Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Аз съм виждал две сенки до прозореца вечер към 3 часа. Не знам какво е.
    И един път бяхме на гробищата в село. Там прикопаваха гроба на дядо ми и аз бях там. Видях едно хубаво дръвче до един гроб, и си извадих телефона да го снимам. точно до гроба на снимката се виждаше една сянка. Така и не разбрах ко е туй.

Град
    Шумен
    Маминка ми, лека и пръст почина миналата година.
    Никога няма да забравя как в 4 и 52 се събудих, а след 2-3 минути се обади леля. Никога няма да забравя думите на майка ми "Какво говориш ма како? Как така почина?" . Незнам просто се стреснах в съня си и се събудих.
    На бдението, още преди да я погребът я сънувах. Облечена в бяло, като Богородица. Много си говорихме. Спомнямч си как ме помоли да и отворим малко очите преди да я поглебът да ни види за последно.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Вчера ходих на Марс

abe duhove sushtestwuwat,,kakto i izwunzemni.. ;D
    tfa che az redowno si piq kafeto s tqh
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

;P

oo da.. ima duhove :}
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    ain't there..no air

аз лично вярвам мн хора са казвали такива неща историй и т.н. ако не беше вярно нямаше да се говори за духове и призраци. Аз лично не съм виждал или осещал .... и дано не видя че

ahaaha uuu sh widish skoro kato umra sh idwam da te strqskamm
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    ain't there..no air

Dont worry ..Be Happy with ghost
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    ain't there..no air

Стига бе хорааа направо се насрах пред тоя компютър....
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Мега фен Аватара на ameli
    Като бяхме малки....

значи в нашия блок има един апартамент със стара и олющена врата. И всички хлапета си мислехме, че там живее вещица и никога не минавахме през този етаж. Само когато играехме, това беше най-голямото предизвикателство сега като си спомням ми е хипер смешно

---------------------------------------------------------------------------------------

сега за сенките....

бях с баща ми на лозе и настоявах че съм голяма и искам да спя сама в стаята. той отиде на 2рия етаж. Има няма час толкова ме хвана шубе, че веднага отидох при него

а когато бях с баба ми тя не можела да спи цяла вечер щото и се привиждало нещо

не мога да цитирам затова го пиша така: LittleDude
    МнениеПуснато на: Пет Юли 03, 2009 1:16 pm Заглавие:
    Аз съм виждал две сенки до прозореца вечер към 3 часа. Не знам какво е.
    И един път бяхме на гробищата в село. Там прикопаваха гроба на дядо ми и аз бях там. Видях едно хубаво дръвче до един гроб, и си извадих телефона да го снимам. точно до гроба на снимката се виждаше една сянка. Така и не разбрах ко е туй.

тая сянка да не е била на дървото което си снимал/а

Мега фен Аватара на ameli
    малко дългичко стана

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Амии не ми се е случвало нещо, от което много да се страхувам .. но не е изключено да съществуват ии такива неща ..

не вярвам в духове и призраци

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]kato bqh malka i men me be6e strah no ve4e... ne osobeno a i nqkoi vuv foruma vednuj be6e kazal .. ako vqrvash ima gi .. ne vqrvash li nqma gi :P

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Аз не вярвам в такива неща, но преди няколко месеца почина баща ми и имам непрекъснат страх да не го видя в тъмното...бях го сънувала няколко пъти...............

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от bybsiii
    Значии като умре човек от къщата трябва да се закрият огледалата за да не се огледа духа в тях и да стане зъл.
    Точно така е.

аз имам фобия от тъмното ...много ме е страх направо пребледнявам...вярвам в духове , но не ме е страх от тях ...но за сметка на това когато в стаята ми е отворен късно вечер прозореца имам чувството че някой ми цели главата със снайпер и иска да ме убие...това са глупости естествено ама гледам много филми а според мен не трябва да те е страх от духове ...не е възможно да ти направят нещо според мен ...страхувай се от хората , не от смъртта !
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    вярвам и ме е страх в тъмното...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Вярвам, въпреки, че досега само 1 път съм имала срещи от такова естество, и до ден днешен нз какво точно видях, но не ме беше страх, по-скоро интересно.. знам ли..не съм в ред май

да найстина да не си видяла сянката на дръвчето?!?!
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    ain't there..no air

Град
    Roma, Italia
    А може ли да качиш снимката да я видим?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Бикини-Ботъм
    От духове-не.Това някак даже ме успокоява,че ако има духове,значи със смъртта не идва изцяло края ни.
    А от смъртта се страхувах преди,но сега просто съм се примирила и съм спокойна по въпроса.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    bulgaria
    Аз вярвам в паранормалното и съм убедена,че такива същества като духовете наистина ги има.Дори,когато бях малка много ме беше страх да ходя на гробища,защото изпитвах един такъв панически страх още на входа.

аз вярвам за6тото съм виждал

виждал съм такива не6та много пъти особено духове съберете се някои пут с прятели кум 12:00 през но6та и призовете дама пика много е забавно :P 6те с4упи 1 две врати и 6те се махне като скъсате картата много е яко ама 4естно сега несе базикам

kato malka mnoga me be6e strah ne kazvam 4e i sega ne me e strah ama po malko.......otnosno dali vqrvam v tqh da ti kaja 4estno vqrvam,za6toto vednaj v nas vratite zapo4naha da se otvarqt i zatvarqt sami sa6to i vratite na 6kafovete........otogava mnogo me e strah da ostavam sama vka6ti makar4e sam golqma ve4e ama pak me e strah.......
    slu4valo mi se e da vikam dama pika ama kato malka v 12 i tq naistina se poqvi kato skasah kartata tq iz4ezna....mnooooo me be6e strah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си