.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 257
    Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    к'во се плашите толкова бе? да не мислите че е като във филмите
    Аз пък искам черната магия да ме обладае и сатаната да води животът ми.Той ще ми даде дълголетие, пари, и всички греховно прекрасни неща на света които иска моята лакомия, а аз в замяна на това ще му дам десетки,стотици души, на смирени хора, които ще се превърнат в негови роби. После ще го предам заради лакомия и ще избягам. След дълги години те ще срешнат мен и дъщеря ми и ще ни мъчат, като ни удрят с обувки на прада Ние двете ще умрем и ще станем един добър тандем от майка и нейната прислужница/ дъщеря. Ще измъчваме хората по света веееечно, докато не дойде мъчителният край в които синът на сатаната му умръзне да прави лошотии. Тогава ще умре всичко. ние,вие,всичко!!! В продължение на милярди години ще се събират останалите частици прах във вселената от най-великите злодеии живяли някога, тук където сме ние сега. И така де..., прахта им ще се събере в едно зло, което ще се изгражда с милиони години, докато не довърши фазата на развитие, след която ще дойде началото.Началото на нещо зло, на нещо лицемерно и безпошдатно - човекът. И ще се развива света, докато всичко не започне отначало.
    Така, че не се притеснявайте Всичко е много интересно

П.П. малей колко интересна историйка Трябва да направя филм

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Mи и аз вярвам.Свикнала съм да ми се случват страшни неща.Например,когато умря баба ми- я сънувах,че умира и точно тогава ни звъннаха да ни кажат,че е умряла.Същото се случи и с вуйчо ми,пак го сънувах и на другия ден умря.Беше умряло едно момиченце от левкимия и както аз и една приятелка се разхождахме видях бледо-синкава фигура в рокля зад дърветата започнах да пищя и приятелката ми се обърна и тя я видя..........беше ужасно преживяване.Незнам но мене ме е мн страх,защото имам някакво осещане за смъртта или по точно кои кога ще умре......и аз незнам.гадно еда сънуваш мъртавци
    Има си такива работи. На мен ми се случи нещо подобно, когато прабаба ми почина. Точно в деня, в който се случи, призори я сънувах. Дойде, усмихна ми се и изчезна в една красива светлина... Никога няма да забравя това... Леля ми доста често я сънува. В сънищата баба почти винаги мълчала.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Лично аз вярвам в такива неща .. Ще се усмеля да разкажа една история която ми я разказа най добрата ми приятелка и съм я казвала на много малко хора може би 2 или 3ма .. И не искам реплики от сорта "тая па кво се филмира" или тем подобни .. Тя се е страхувала да каже на някой точно заради такива неща .. Та ето я и историята и.

Веднъж с тази моя приятелка отидохме на моето село и се качихме на горния етаж в спалнята да оправим багажа и т.н .. След като това стана понеже там има от старите телевизорчета и много трудно ловят програма ии ние не го и включихме.Легнахме на леглото беше към 2 на обед нямаше какво да се прави и аз я попитах "Абе ти вярваш ли в такива ненормални работи като духове и т.н ,попитах я умишлено,защото исках да и кажа нещо което ми се случи на мен и ако ми беше казала "не" нямаше и да се опитвам,щях да знам,че няма да ми повярва.Тя каза "Да вярвам щот ми се е случвало ама до сега съм го казвала само на една близка приятелка от село и незнам ако ти го кажа дали ще ме разбереш" аз любопитната веднага казах казвай казвай,а тя вика да не би като ти кажа да не ми повярваш,знаеш че тебе няма да те лъжа искам да знаеш всичко за мен.Аз естествено казах,че щом вярвам в тези неща ще повярвам и на нея.И тя започна да ми разправя как като е била малка са си купили къща в едно село - Тръстеник.Преди да я купят там хората дето я продавали им казали че в детската стая е имало убийство (момиче (бебе) и майка му) . Баща и казал че тва са глупости и купили къщата.Една вечер бащата на мойта фр станал да иде до тоалетна и тя останала сама на етажа и понеже я било страх от тъмното станала да светне лампата и видяла няква жена в огледалото след което много се уплашила и баща и дошък и като чул какво е видяла и казал че тва е плод на детското и въображение.На следващата вечер както лежала видяла в огледалото че някаква жена стои до нея и я гледа и тогава едва не припаднала разпищяла се,събудила техните .. Ии баща и отишал до свещенника в селото и той им казал да изкопаят дупка в двора и заедно с едно огледало да заведат духа (ако имало такъв) до нея и да го вкарат вътре.На същата вечер оная откачената от огледалото пак била до леглото на мойта фр и тя се разпищяла отново и баща и решил да пробват това което им било казано и взел едно огледало и тримата (майка и,баща и и тя) тръгнали към двора обаче майка и забелязала в огледалото че някаква мърлява върви след дъщеря и и я гледа без да се отделя от нея.Стигнали в двора и насочили огледалото срещу духа тогава той (духа) погледнал моята фр и тук била смешната част - погледнал нея,изкопаната дупка (ако може да се каже гроб) и моята приятелка само казала "да да" ти влизаш там ! И след половин часово стоене там оная кво се спогледала и скочила в дупката после се появило върху нея някво бебе без глава и докато не ги закопали оная стояла с отворени очи и след тва продали къщата.

А и същата тази моя приятелка има едно друго село Садовец, но не съм сигурна дали там или в Тръстеник имало няква къща дето се разправяло че две момичета сестри викали Дама Пика след което на сутринта били починали и при тази къща никой не припарвал дори коли не минавали оттам и всички къщи околко нея били пусти.Даже няква бабка се решила да влезе а нямала такива сериозни болести и след като излязла получила инфаркт точно преди да влезе в нейната си къща,а пък друга влязла изпищяла и сега къщата е оградена там от полицията не се пускат хора до това място ако искате проверете да видите че не ви лъжа селото пак ви казвам или Садовец или Тръстеник и там е издигнат паметник на който е написано какво се е случило на мястото .. ако искате вярвайте на това което ви разказах знам че всеки си има мнение :P

Колкото до авторката незнам .. не ми се вярва тези "духове" да ти направят нещо спи спокойно

Re: Духове, призраци или смърт - какво мислите?

ем кат ги усетиш им кажи добър ден и си вари спокойно един път кът са умрели им стига немаа пак да ги трепиш дее :P

Re: Духове, призраци или смърт - какво мислите?

Цитирай Първоначално написано от pux4oo
    ем кат ги усетиш им кажи добър ден и си вари спокойно един път кът са умрели им стига немаа пак да ги трепиш дее :P
    в продължение на няколко дни се ми се набиваше числото 9 погледнех ли на някаде се 9 това се случваше някаде на 6 7 април и на 9 април един семеен приятел умря

олелеее само да дойдете вкъщи няма да се върнете повече

Цялата къща е в някви свещи и черни рисунки с черепи,умрели хора,баща ми обесен,майка ми пие кръв от няква чаша и това по стените в цялата къща и една музика като засвири семейството на пианото
    Но иначе сестрата всеки ден вика Дама Пика и то у нас тя редовно си стои

Преди ме беше страх от духове.
    Сега продължавам да вярвам в тях, но не ме е страх.
    fenkaaa, аз лично ти вярвам. Духовете сами избират дали да ни се покажат. И тези, които го правят по-често са добронамерени към нас.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Вярвам в паранормалните неща,но не ме е страх от тях,по-скоро изпитвам любопитство.

Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    Вярвам в паранормалните неща,но не ме е страх от тях,по-скоро изпитвам любопитство.
    i az sum taka ^+^

Олее .. ми нз... и мене щеше много да ме е страх ..може да са случайни съВпадения пъК ..знаели се ...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Когато бях на някъде 10 - 11 годинки и бях си останала сама вкъщи помня че нещо си рисувахх на леглото и сякаш някои почука на вратата на стаята ми за да му отворя .. от тогава винаги ме е страх да съм си самичка още повече когато е вечер

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    абе и дядо ми почина преди 7 месеца, почти 8 вече... до 40те дни не стъпвах на долния етаж (където живееше)... някакъв страх ме обзе тогава... но след това вече ми мина... сякаш след 40те дни се освобождава духа... и дори наще мислят да правят ремонт долу и да се нанасям аз там... но ще видим...

edna priqtelka mi razkaza kak bila sama s neina priqtelka u tqh i bili na zagasena lampa i te togava si pravili opiti da vikat nqkogo.Moita priqtelka stanala da cakne lampata i na 10 santimetra ot prasta i lampata se caknala sama. sigurna sam 4e ne me luje.

a imate li idei za nqkvi knigi kudeto to4no sa opisnai rituali s nai malkite detaili?mnogo iskam da probvam ne6to ama da znam ko da praq.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Пуснато на: Пет Май 25, 2007 9:20 am :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    нищо такова не ми се е случвало,но съм чела книги от този вид и ако бъда честна ще кажа,че много неща ми изглеждат комично и абсурдно..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

оо мен много ме е страх от такива глупости ... като малка си умирах от страх (то и сега май май е така ;d ) ... например като ходя до баба ми (ние живеем в един двор) и докато стигна до тях си умирам от страх ... имам чувството колкото и смешно да звучи че някой е зад мен и ме следи ...
    бтв незнам защо но много ме е страх от баба яга ... като малка все ме плашеха с въпросната баба яга и до днес не ми е минал страха от това чудо ;d ... и по темата - вярвам че наистина има духове и т.н.

Цитирай Първоначално написано от mo95
    a imate li idei za nqkvi knigi kudeto to4no sa opisnai rituali s nai malkite detaili?mnogo iskam da probvam ne6to ama da znam ko da praq.
    нИдей..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

и на мене ми се е случвало нещо таковаа паранормално бях във леля ми на гости малко и един път нали това се случва вечерта към 2 3 часа и събудих и вратата на спалнята беше отворена и премина някакав неясен силует пък и в същия този апартамент почина свако ми сами си правете изводите

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Вярвам,понеже ми са се случвали наистина странни неща.А къмм автора/ката :Знам какво е,но опитай да пребориш страха си,защото ако нещо те следваше досега да .. както и да е ;д
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

аз все чувам,че някой чука на вратата...когато съм сама вкъщи

Повече от фен
    Аз пък съм странна. . И да,вярвам!
    та значи. . ние сме в къща и сме на 2 етажа.. на единия етаж живеем ние,а на др братовчед ми и семейството му... ии от тях пра баба му почина.. . значи първата вечер от страх не можах да заспа хД ( аз ходих на погребението ) . . На другия ден отивам аз при тях ,а те уж бяха чистили стаята където беше,всичко..обаче като влезеш и имаш чувството,че те наблюдава беше ужасно.. и че изчетох целия нет за тфа ХД. . и разбрах,че до 40 дена духа на човек си седи в помещението , където е загинал. . от там го обясниха като ..абе нещо като тунел хД . .избираш си път.. можеш или да се преродиш или духа ти да остане ЗАВИНАГИ маййко..тва като го видях честно ви казвам тръпки ме побиха хД викам си абе ся може ли тоя духх да е вечно тука хД ама не, след 40 - 45 дена всичко се оправи ^^ мисля,че духа напусна хахах . . и при мен беше мн гадно и казах,че съм странна щото вечерта седях точно на гаража срещу стаята и..и като гледах прозореца алл.. повече никога ! . .ужасно ;хх
    пфф нз кво разбрахте и кво не..ама НИКОГА не си правете експерименти ;хх

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от anity92
    оо мен много ме е страх от такива глупости ... като малка си умирах от страх (то и сега май май е така ;d ) ... например като ходя до баба ми (ние живеем в един двор) и докато стигна до тях си умирам от страх ... имам чувството колкото и смешно да звучи че някой е зад мен и ме следи ...
    И аз съм така.Тъкмо пораснах малко ;д и не ме беше страх вече ии стана една случка по време на секс (колкото и смешно да звучи д;д ) и сега даже и от тъмното ме е страх.А да е вечер и да стоя до прозорец..просто няма начин да стане

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз не разбирам що всички я успокоявате:Щом Духа е на близки нищо няма да ти напраи: Не е верно.Духа се променя,никой не си е приказвал с умрял приятел или човек.Най добре ходи на църква.Бог ще ти помогне
    Мда е.. и от къв зор ще се променя? Тъпотиии.

абе знам мн гадно .. ама аз си вярвам пък.. а сънувала ли си тези хора които са умряли.. щот като почина един роднина и майка го сънуваше и тфа според еди кой си трябвало да означава че починалия има да ти каже нещо ама така и не разбрахме кво..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си