.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 257
    Малее..в тая тема откога не е писано..М да вярвам определено..Имам лични случки, но немога да ги разкажа..Просто немога..Но ужасно много вярвам в тези неща
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

А пък според мен вие си нямате работа...

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Когато бях по-малка често си имах някакви като видения ама така и не осъзнавах дали наистина ги виждам или е плод на въображението ми!
    Виденията ми не бяха свъзани със смъртта на който и да е било от починалите ми роднини! просто понякога виждах хора(не ги познавам), да стоят на едно място и да ме гледат, кат се обърна за секунда тях ги няма! в повечето случаи бяха възрастни! може да си мислите че не е истина, ама аз мисля че ги виждах! от както станах на 12 горе долу, спрях да ги виждам и отдавна вече не мисля за тях! сега като чета тая тема наистина се замислям и си спомням и страха отново ме обзема! не все пак не ми е толкова притеснено както ми беше преди!
    И на мен ми се е случвало същото. Веднъж като бях малка стана през нощта, ама знам, че беше истинско и че не съм сънувала - бях будна и видях някаква жена до вратата да ме гледа. И не изчезваше, ама мен ме хвана мн стрх и изведнъж изчезна.

Re: Духове, призраци или смърт - какво мислите?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Duhuve,prizraci,smurt..?!?!Ne iskam da vi zanimavam s gluposti,samo 6te spodelq kakvo 4ustvam i mislq naposleduk 6tom sum y doma.Stranno e kolko smurt ima v na6iq hod.Samo ot na6to semeistvo po4inaha 3-ma du6i sled tova na kom6iikata sina i muja i a na dr kom6iika predi 2 dena po4ina du6terq i i vsi4ko tova na 1 etaj..Nqma kak da ne e me e strah ... Ot kakto ima tolkova mnogo smurt ne moga da se dvija spokoino imam 4uvstvoto 4e ima ne6to zad mene i tem podobni.Sq 100% nqkoi ot vas 6te si kaje tazi puk e luda...no sum ubedena 4e ne sum samo az tazi/tozi koqto/koito ses trahuva .. 4e v tumnitata 6te vidi onova stra6no izipito lice na nqkoi negov blizuk... ta taka vuprosa mi kum vas e vqrvate li v duhove prizraci tem podobni,,.?i izpitvate li strah??
    Аз вярвам в такива неща ,споко според мен не си луда .Пък другите квото искат да си мислят .

Град
    In the middle of Nowhere
    Мен нищо неможе да ме накара да повярвам в такива неща...Майка ми и баща ми преди се бяха уплашили,по-точно майка,защото всека вечер като заспала сънувала как някаква жена плаче в кухнята,преместиха леглото и всичко отмина...Ама аз пак не й вярвам,според мен това е само илюзия породена от нашето въображение(а то е доста богато )
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Вярвам ужасно мн в тези неща,обичам да чета за такива аномалии,случвали са ми се,обичам такива истории,обичам да ходя на гробища,дори съм сънувала,че близки умират,преди наистина да умрат.. Имам силна интуиция и наистина вярвам,но духове и такива неща не могат физически да те наранят,всичко е плод на психиката,наложи си,че не съществуват и не мисли за такива неща Хубаво е също,докат отмине тоя период да не си сама,качвай се с някой по стълбите,у вас избягвай да си сама..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не вярвам Не с1ществуват и не ме е страх даже и да ги има

П.П - Дядо Коледа с1що не с1ществува !!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    in my world!
    Mislq 4e bqh pisala po temata e pak 6te pi6a
    Moje bi 6te me pomislite za luda no az sum vijdala prizrak i moje bi 2-3 4oveka mi vqrvat,a tova sus smurtta i az go 4uvstvam mn hora umrqha koito poznavah i v kvartala i nz i az ve4e nz kakvo da mislq i daje pak v4era umrq susedkata na kaka v bloka a si govoreh s neq predi 1 den,ediniq ni kom6iq umrq na 15 taq sedmica a e mlad na 30 i ne6to i go gledah na 14 ve4erta i si bubrehme nz nz kakvo stava a kolko ne6ta sa mi se slu4vali no mi stava kofti kato gi razkazvam taka 4e smqtam da si zamul4a.Posledno vreme dori ne spq strah me e da si zatvorq o4ite i ot malka kogato po4naha da mi se slu4vat teq ne6ta o6te pove4e me e strah ot tumnoto i ina4e me be6e strah no sega prosto me obzema ujas.Kogato stoq sama u nas surceto mi napravo 6te izko4i i ne zaspivam dokato ne stana 5 nqkude kogato stane svetlo,horata kazvat 4e kogato vqrva6 silno v ne6to to stava e az nikoga ne sum se sumnqvala v tezi ne6ta a 6tom mi se i slu4iha ve4e sum 100% ubedena,nai-lo6oto oba4e v na6iq kvartal e 4e e postroen vurhu grobi6ta,dori v edna ku6ta v dvora sa otkrivali kosti,mislq 4e do nqkakva stepen duhovete na tezi hora sa vinovni z ane6tata koito mi sa se slu4vali
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ох вярвам, не съм виждала, но ако видя сигурно буквално ще полудея, на 16 съм и понякога трудно заспивам ако съм гледала страшен филм, много съм плашлива, е така нещо като изшумка преди да заспя и умирам от страх. Нз ама ако видя ще полудея

Град
    sofiq
    i na men mi se slu4va. 4uvstvoto 4e v staqta ne si sam e mn nepriqtno, no si povtarqm, 4e vsi4ko e nared i mislq za ne6to hubavo i nqkaksi se opravqm. moje bi vsi4ko stava v glavata ti. ne stoi mn sama i 6te se 4uvstva6 po-dobre
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

омг ... дикато четях тука някакви истории гръмна една крушка в мойта стая направо щях да припадна чесно .... преди не вярвах , ама ся как се изплаших ... вече вярвам Мале наистина много се изплаших ..... Иначе мен ме е страх от тъмното като съм сама , иначе не ме е.Но като съм сама постоянно имам чуството , че някой има зад мен и понякога чувам стъпки ..... Ужасно е .. имам чуството , че полудявам !!!!

Град
    in my world!
    Мале наистина много се изплаших ..... Иначе мен ме е страх от тъмното като съм сама , иначе не ме е.Но като съм сама постоянно имам чуството , че някой има зад мен и понякога чувам стъпки ..... Ужасно е .. имам чуството , че полудявам !!!!
    спокс това са 1-вите признаци ако имаш късмет друго няма да ти се случи
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Абе, който не вярва не са му се случвали необясними работи => ако не вярваш можеш да се чувстваш късметлия. За съжаление и аз не съм от късметлиите, а имайки предвид, че толкова хора са писали в тази тема, трудно може да ги наречеш луди.

омг..
    Не вярвам,защото няма.
    Всичко е плод на въображението.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от hip Hop Mace
    Аз също вярвам...
    Миналата есен една вечер към 22:00 чаках най - добрата си приятелка в двора и както си чаках изведнъж видях сянка на стар мъж с шапка до прозореца,обърнах се да видя дали няма някой зад мен обаче улицата беше пуста,обърнах се пак и видяк как сянката дръпна пердетата,аз напрао щях да откача почнах да пищя и в следващата секунда прителката ми отвори вратата и пердетата се спуснаха и сянката изчезна,после ми разказа че дядото и е починал преди 7-8 години през есента,и от тогава всяка есен семейството и вечер чуват нечий стъпки по двора или чукане по прозорците или по вратата.

...може да ви звучи глупаво или няква лапешка история,породена от страха но сие чистата истина....

А на теб ще ти кажа да се страхуваш,щото щом са твои близки нищо няма да ти направят Не спичай
    И на мен са ми говорили такива неща за стъпките и чукането по прозорците.Дори майка ми ми е разправяла как след като починал баща й(дядо ми) през ноща се чували стъпки и как някой чукал по прозорците на втория етаж.
    Вярвам много в такива неща,защото и на мен са ми се случвали подобни случки.
    Веднъж когато бях сама вечерта у нас и минавах покрай кухнята.С периферното си зрение видях образа на жена, седяща на стола, която много приличаше на баба ми А сестрата на баба ми беше починала преди няколко дни.Помислих си,че баба ми се е прибрала и отидох в кухнята.Нямаше никой Бях супер стресирана и за щастие в този момент се прибра брат ми.
    Имам голям страх от смъртта..
    Откакто другата ми баба почина постоянно сънувам нея сънувам и смърт на други хора.До 40-тия ден все едно чувах гласа й.. виждах къщата и на село..

Цитирай Първоначално написано от MoN4E_LiMoN4E
    хей миличка моля те ако искаш си дай скайпа защото на тази тема мога да говоря с часове сега чета една книга от която си обеснявам много неща и мен много ме беше страх но сега е значително по малко
    Коя е тая книга??
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Като бях малък имах един период, месец и нещо, когато ми се случваха доста странни неща. Всмисъл, в момента в който оставах сам, чувах едно много злокобно дишане, а когато нашите се връщаха от работа всичко преставаше. Но дори за момент да оставах сам звуците започваха. Това цял месец, лятото, преди много години. Разбира се, класика, никой не ми вярваше, вярваха само в развинтеното ми въображение...а аз си бях съвсем нормално и жизнено лапе, а това което чувах, още вярвам, че не е било само в главата ми
    Както и да е, много неща се промениха, отдавна не се страхувам, но продължавам да вярвам, че е абсурдно човек да знае всичко...общо взето съмнявам се във всичко и не отричам нищо. Но това, в което съм убеден, е че няма нищо по-опасно от самия човек...дали сам за себе си, или за някой друг.
    Но защо всъщност вярвам в тези неща...не е заради личния си опит, а заради историите на покойната ми баба. Тя е последната жена, която би искала да ме уплаши, много мил и деликатен човек беше. Но един ден ми сподели неща, от които направо ми замръзна кръвта. Ще бъда коректен спрямо паметта й и няма да ги споделя тук. Но това, което искам да каже е, че преди няколко години, когато гостувах в дома на баба и дядо, четях Дракула на Брам Стокър. На сутринта баба ми каза, че сънувала как някакъв синкав вълк чукал по прозореца и искал да влезе през терасата.........................може би неслучайно, същата вечер бях чел как Дракула, във формата на огромен син вълк влиза в стаята на Мина Харкър през прозореца.
    Но това са спомени от далечно и не чак толкова детство, сега нещата ги усещам различни и някак бледи, сякаш са се случвали в някой отдавнашен сън...но кой знае, може би наистина има нещо, което дебне зад ъгъла, под леглото или в някое кътче на съзнанието ни и чака да се нахрани от страха ни или да открадне съня ни....

мен си ме е бая страх от призраци,духове и такива неща,обаче като прочетох и ваще истории направо си умрях от страх
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не вярвам. Според мен хората са ги измислили, защото вътрешно се надяват да има някакъв друг живот след смъртта. Просто не искат да приемат, че всяко нещо си има край, и ние като всички останали живи същества не сме вечни. А някой хора от много четене на страшни истории ги хваща параноя и започват да откриват това, което търсят дори и там, където го няма.

Аз много вярвам на такива неща,направо не можете да си представите колко много.Преди една година почина една жена от блока и сутринта се наложи мама да ни изпраща,защото живеем чак на 3 етаж.И само като видях капака на ковчега и изтръпнах.Не можех да мина,за щастие мама и сестра ми бяха с мен,и мама се стресна малко при гледката,но се опита да не ни показва,защото знае какви сме страхливки.После 3-4 месеца вкъщи не можехме да стоим сами,дори в една стая.Само навън стояхме,само и само да не сме сами вкъщи.много пъти са ми са се привиждали такива неща,изтръпвам направо.А като чуя кукумявка,направо ...после само се притеснявам.Пък и от квартала толкова много хора умряха,че как да не те е страх

az vqrvam v prizraci i tam podobni i to mnogo...neznam da li si gledala filma[po-to4no serial]"6epot ot otvudnoto".Mislq 4e trqbva da go gleda6...nz vseki nov epizod iztrupvam ot strah...su6tnost se razkazva za edna jena,koqto vijda murtavci....vijdagi za6toto ne sa preminali otvud.Tq im pomaga da go napravqt.Istinata e 4e izglejdat,pone pove4eto ot tqh,yjasno,no pone za sega ne sum gledala epizod,v koiito sa nekvi izrydi det ti iskata zloto i t.n.Ta filma go davat kusno ve4er po BTV ot 00.20 4asa vseki delni4en den...Moje i do edna stepen da ti pomogne...nzz

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Mи и аз вярвам.Свикнала съм да ми се случват страшни неща.Например,когато умря баба ми- я сънувах,че умира и точно тогава ни звъннаха да ни кажат,че е умряла.Същото се случи и с вуйчо ми,пак го сънувах и на другия ден умря.Беше умряло едно момиченце от левкимия и както аз и една приятелка се разхождахме видях бледо-синкава фигура в рокля зад дърветата започнах да пищя и приятелката ми се обърна и тя я видя..........беше ужасно преживяване.Незнам но мене ме е мн страх,защото имам някакво осещане за смъртта или по точно кои кога ще умре......и аз незнам.гадно еда сънуваш мъртавци
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от Bummer
    Ами аз нали живея на квартира.Хазайката живее над нас.И когато майка и почина, всеки ден някой чукаше на вратата.Но тъй като ние бяхме приятели с нея, не се страхувах, защото знам че духовете на приятели/близки/роднини никога не биха искали да ти направят нещо лошо, колкото и детинско да звучи
    Друг случай при мен е, месеци преди да почине прабаба ми (Бог да я прости) постоянно получавах кратки (за около секунда-две) привидения - просто виждах нейната къща на село...
    А и аз самият МОЖЕ БИ съм прероден човек, тъй като съм се родил на 40тия ден от смъртта на прадядо ми.И майка ми ми казва, че имаме много, ама наистина много общи черти като характер с него.
    Някои хора ще рекат, че съм откачил и че си въобразявам, но не ми пука.Аз знам, че говоря истината.
    не бих те помислила за луд,защото и аз вярвам в прераждането,според мен няма нищо случайно в този свят и всеки е част от кръговрата само не ми казвайте,че всеки преминава за миг от вечността като една малка песъчинка през колелото на живота за да умре и след това НИЩО.Вярвам в призраци,но не ме е страх мисля,че те остават в света на живите,ако имат мисия.Не трябва да те е страх аз лечно ако видя призрака на един много близак на сърцето ми човек няма да се питам как по дяволите е излезнала от гроба,защо,изобщо истина ли е това и т.н.,а ще се затичам да я прегърна
    Помежду другото и в извънземни вярвам,има твърде много доказателства,за да игнорирам съществуването им,пък и не искам да съм егоист като си мисля,че ние сме най-вишата форма на живот в безкрайната вселена.
    А за всичи,които ще ме помислят за откачен фен на паранормалното - не отричайте нищо,не се ограничавайте,защото не винаге нещата са черни или бели,допускайте недопустимото.Това,че не сте видели или докоснали нещо не означава,че то не съществува!Не сте виждали или докосвали и 50 милиона,но ги има нали?!

и на мен са ми се случвали доста странни неща, и да вярвам

Да - страх ме е .. Духовете са нещо минало , нещо от отвъдното !!! Как може да не изпитваш страх .. От смърта не ,когато ти е писано тогава , но от духове и призраци - ужас ... Не си луда , просто и аз да съм на твоето място ще се чувствам така , толкова много хора да починат и то за толкова кратко време на един етаж - ужас

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си