Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
Страх ме е и от духове и от смърт..голяма съм бъзла ..но какво да се прави ..мисля си че има духове но дано греша защото пак няма да спя довечера хаха
+1 И мене ме фаща шупето напоследък,защото тука има една телевизия,по която секи ден сед 11 часа дават едно предаване за духове и после като ходя да си мия зъбите и ми е доста кофти за тва вече ги мия докат и сестра ми е будна Ами и аз мисля,че всичко е плод на въображението,но тва не ми пречи да ме побиват тръпки някой път...обзалагам се,че ся кат си мия зъбите пак ще ме е бъз и се си викам няма да гледам предавания и да слушам истории ама някак си ме влече тая тема Мн странно Особено наскоро като почна вратата да се отваря и затваря а прозорците бяха затворени => няма течение Все се опитвам да си гообясня ине ми стига акъла направо ама се убеждавам самичка ,че не са духове!Същественият проблем е,че преди няколко месеца се преместих от Бг-Варна в Канада-Торонто и като си бях в България сичките истории за духове бяха в Торонто и си виках ее то е далеч..ми ся ко да си казвам И тука също все дават разни истории с духове в Торонто и напрао дупето ми се разтреперва