- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духове, призраци или смърт - какво мислите?
Като бях по малка с братовчед ми много си вярвахме и се плашехме сами , единия си измисляше че е видял нещо зад пердето другия пък в банята.И вече попринцип не вярвам в духове зомбита мумии дето са в къщата и такива обаче на истина по някога се случват странни неща които не може да си обясним , и казваме ,че са съвпадения може би.
Мене за 14 години от тоя живот не ми се е случило нищо паранормално което трайно да остави следи в мене.Може би само веднъж или не два пъти.Единия път беше когато отивах към хола и минах по малкото коридорче и имах такова как се казвашее... дежа вю ,че лампата няма да светне когато натисна ключа,и някак си тъкмо разбрах че нали тва не е на истина и мислите ми се изплъзнаха се едно сън.И натиснах ключа и лампата светна 2-3 секунди и точно направих една крачка и тя гръмна.На истина не мога да си го обясня до ден днешен.Другото беше лятото когато си загубих едно фенерче ,абе фенерче,фенерче не беше много малко и чак тая зима го намерих в еди обувки които бях обувала ама айде и това може да го сложим към графа съвпадения...
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom