- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духове, призраци или смърт - какво мислите?
Аз съм виждал две сенки до прозореца вечер към 3 часа. Не знам какво е.
И един път бяхме на гробищата в село. Там прикопаваха гроба на дядо ми и аз бях там. Видях едно хубаво дръвче до един гроб, и си извадих телефона да го снимам. точно до гроба на снимката се виждаше една сянка. Така и не разбрах ко е туй.![]()
Маминка ми, лека и пръст почина миналата година.
Никога няма да забравя как в 4 и 52 се събудих, а след 2-3 минути се обади леля. Никога няма да забравя думите на майка ми "Какво говориш ма како? Как така почина?" . Незнам просто се стреснах в съня си и се събудих.
На бдението, още преди да я погребът я сънувах. Облечена в бяло, като Богородица. Много си говорихме. Спомнямч си как ме помоли да и отворим малко очите преди да я поглебът да ни види за последно.
![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
abe duhove sushtestwuwat,,kakto i izwunzemni.. ;D
tfa che az redowno si piq kafeto s tqh![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
oo da.. ima duhove :}![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
ain't there..no air
аз лично вярвам мн хора са казвали такива неща историй и т.н. ако не беше вярно нямаше да се говори за духове и призраци. Аз лично не съм виждал или осещал .... и дано не видя че![]()
![]()
ahaaha uuu sh widish skoro kato umra sh idwam da te strqskamm![]()
![]()
![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
ain't there..no air
Dont worry ..Be Happy with ghost![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
ain't there..no air
Стига бе хорааа направо се насрах пред тоя компютър....![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Като бяхме малки....
значи в нашия блок има един апартамент със стара и олющена врата. И всички хлапета си мислехме, че там живее вещицаи никога не минавахме през този етаж. Само когато играехме, това беше най-голямото предизвикателство
сега като си спомням ми е хипер смешно
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------
сега за сенките....
бях с баща ми на лозе и настоявах че съм голяма и искам да спя сама в стаята. той отиде на 2рия етаж. Има няма час толкова ме хвана шубе, че веднага отидох при него
![]()
а когато бях с баба ми тя не можела да спи цяла вечер щото и се привиждало нещо![]()
не мога да цитирам затова го пиша така: LittleDude
МнениеПуснато на: Пет Юли 03, 2009 1:16 pm Заглавие:
Аз съм виждал две сенки до прозореца вечер към 3 часа. Не знам какво е.
И един път бяхме на гробищата в село. Там прикопаваха гроба на дядо ми и аз бях там. Видях едно хубаво дръвче до един гроб, и си извадих телефона да го снимам. точно до гроба на снимката се виждаше една сянка. Така и не разбрах ко е туй.
тая сянка да не е била на дървото което си снимал/а![]()
Амии не ми се е случвало нещо, от което много да се страхувам .. но не е изключено да съществуват ии такива неща ..![]()
не вярвам в духове и призраци
Аз не вярвам в такива неща, но преди няколко месеца почина баща ми и имам непрекъснат страх да не го видя в тъмното...бях го сънувала няколко пъти...............
аз имам фобия от тъмното ...много ме е страх направо пребледнявам...вярвам в духове , но не ме е страх от тях ...но за сметка на това когато в стаята ми е отворен късно вечер прозореца имам чувството че някой ми цели главата със снайпер и иска да ме убие...това са глупости естествено ама гледам много филмиа според мен не трябва да те е страх от духове ...не е възможно да ти направят нещо според мен ...страхувай се от хората , не от смъртта !
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Вярвам, въпреки, че досега само 1 път съм имала срещи от такова естество, и до ден днешен нз какво точно видях, но не ме беше страх, по-скоро интересно.. знам ли..не съм в ред май![]()
да найстина да не си видяла сянката на дръвчето?!?!![]()
![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
ain't there..no air
А може ли да качиш снимката да я видим?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
От духове-не.Това някак даже ме успокоява,че ако има духове,значи със смъртта не идва изцяло края ни.
А от смъртта се страхувах преди,но сега просто съм се примирила и съм спокойна по въпроса.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Аз вярвам в паранормалното и съм убедена,че такива същества като духовете наистина ги има.Дори,когато бях малка много ме беше страх да ходя на гробища,защото изпитвах един такъв панически страх още на входа.
виждал съм такива не6та много пъти особено духове съберете се някои пут с прятели кум 12:00 през но6та и призовете дама пика много е забавно :P 6те с4упи 1 две врати и 6те се махне като скъсате картата много е яко![]()
![]()
![]()
![]()
ама 4естно сега несе базикам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kato malka mnoga me be6e strah ne kazvam 4e i sega ne me e strah ama po malko.......otnosno dali vqrvam v tqh da ti kaja 4estno vqrvam,za6toto vednaj v nas vratite zapo4naha da se otvarqt i zatvarqt sami sa6to i vratite na 6kafovete........otogava mnogo me e strah da ostavam sama vka6ti makar4e sam golqma ve4e ama pak me e strah.......
slu4valo mi se e da vikam dama pika ama kato malka v 12 i tq naistina se poqvi kato skasah kartata tq iz4ezna....mnooooo me be6e strah![]()
![]()
![]()
![]()