к'во се плашите толкова бе? да не мислите че е като във филмите
Аз пък искам черната магия да ме обладае и сатаната да води животът ми.Той ще ми даде дълголетие, пари, и всички греховно прекрасни неща на света които иска моята лакомия, а аз в замяна на това ще му дам десетки,стотици души, на смирени хора, които ще се превърнат в негови роби. После ще го предам заради лакомия и ще избягам. След дълги години те ще срешнат мен и дъщеря ми и ще ни мъчат, като ни удрят с обувки на прада Ние двете ще умрем и ще станем един добър тандем от майка и нейната прислужница/ дъщеря. Ще измъчваме хората по света веееечно, докато не дойде мъчителният край в които синът на сатаната му умръзне да прави лошотии. Тогава ще умре всичко. ние,вие,всичко!!! В продължение на милярди години ще се събират останалите частици прах във вселената от най-великите злодеии живяли някога, тук където сме ние сега. И така де..., прахта им ще се събере в едно зло, което ще се изгражда с милиони години, докато не довърши фазата на развитие, след която ще дойде началото.Началото на нещо зло, на нещо лицемерно и безпошдатно - човекът. И ще се развива света, докато всичко не започне отначало.
Така, че не се притеснявайте Всичко е много интересно
П.П. малей колко интересна историйка Трябва да направя филм