.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: gurdite

Guest

gurdite

4uvala sum,4e za jenite e hubavo dokato se kupqt da pravqt krugovi dvijeniq okolo gurdite sus studena voda,4e te da budat stegnati...znaete li dali vodata s koqto se kupem ima zna4enie i za rasteja im...ima li zna4enie dali se kupem sus studena,topla ili gore6ta voda...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Guest
    mi ne ,che vqrvam mnogo ama vse pak.. Edna moq priqtelka pravi tiq proceduri, po to4no vsqka sutrin i ve4er si topi gardite v studena voda i vika 4e i bilo pomagalo... A ina4e goreshtata voda ne e mnogo polezna. Parvo za kosata, kosata trqva da se mie s cool water, ako si v cikal i se miesh sas topla voda....absurd! Az lichno tiq proceduri za gardite ne gi pravq, zashtoto mislq 4e sa napalno bezpolezni...ama nali znaesh povqrvai v sebe si , za da povqrvat i drugite v teb!

Мега фен
    Град
    София
    Таэи тема не е эа тоэи раэдел
    По темата: Не вярвам ,че това ще помогне.
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз пък съм чувала, че студената вода и кръговите движения се отразяват добре на еластичността на кожата (не само на гърдите) и след като имаме една еластична кожа, нормално е гърдите ни да не "провисват".
    Колкото до растежа: колкото ти е заложен генетично - толкова. Никакви мазила, препарати, масажи, бози, мачкания ( ) и т.н., няма да помогнат.

hi

da naistina pomaga ..pone varhu mene ima efekt.V smisal 4e ne sa mi bili provisnali gardite no moje bi tova se dalji to4no na tezi proceduri sas studenata voda.Moje da opita6 no ne o4akvai svekavi4en efekt.Iska se postoqnstvo i tarpenie.Ot opit glva ne boli vse pak.

Град
    Sliven
    Ami i az sam chuvala za machkaneto 4e pomaga,no ne sam opitvala.Ima koi drug da mi svarshi tazi rabota s machkaneto

Guest
    a moje li ot gore6ta voda da spre rasteja????

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    номерът е да се редува топла със студена вода за еластична кожа, толкова по-гореща или студена, колкотп можеш да издържиш и за кръвообращението е полезно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Това за стягането мисля, че е вярно, но е изключено да растът от масажи. Големината на гърдите зависи единствено от гените ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си