- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ МЕТЪЛ
СЛУШАТЕ ЛИ БГ МЕТЪЛ И КОЙ ГРУПИ ЗНАЕТЕ
![]()
Много интересна тема, благодаря за което!
Специално за мен, има една група в България и тя се нарича Ахат!
Слушам Artery (Артерия) и Баланджи, ако могат да се определят като метъл.
Hardduck Hardduck!![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Имам някакъв албум на Frozen Tears - българска готик/блек група.
хъхъ..
Чуй Балканджи. Найстина си заслужава да се чуят. Те са метъл с бълкарски фолклор.Първоначално написано от koalka
![]()
Nightsky Bequest ми харесват от българските.
А иначе Балканджи не ги броя за метъл, по-скоро фолк рок, но са си много добра група![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Аналгин са по-якиПървоначално написано от lizardking
![]()
Иначе - Distorment![]()
![]()
![]()
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
е...Suffer H? Пропаганда? DISTORMENT!!!! тея мъ кефят
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
HARDDUCK HARDDUCK HARDDUCK!Първоначално написано от Rock & Roll Queen
супееер!имаме феновиии!не съм единственатааааааа!![]()
Иначеее Krovuel къртят бееее!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
мъ Distorment се разпаднаха, деееееба![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
последния им концерт беше размазващ и много се ядосах че 5 човека прайхме пого...то беше ебаси лайняното пого...шибаняците чакаха Колд Брет...Сашо вика "за последната песен искаме малко движение тука отпред" и като забиха...лелеееееее...мен ми идеше да избия всичко...абе кофти стана...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
slu6am i me kefat BTR,Hipodil-te ne sa mnogo metal no.AXAT i taka.akashtite djujeta.sekvi bozi me kefat.
Просто БГ метълите са консуматори. Те не могат да създатат неща, а само да разрушават. Затова няма добри БГ метъл групиПървоначално написано от exploitedteen
Пак повтарям Artery са единствената добра бг метъл група, която съм чувал. Найстина са добри.
Това е защото аз още не съм показал скрития си "крякащ" талантПървоначално написано от Забавно ми е
![]()
хъхъ..