@гост - разхлаждам след четене на "12те фактора на успеха"

?
@BAYO - Не съм женомразец! Харесвам жените, не мога без тях! Последната, която си харесах е доста по-голяма от мен, но ме кефи идеята да се опитам да я съблазня

Въпреки, че съм толкова по-малък и тя вероятно си има приятел и че се е издигнала много в йерархията на новата ми работа, а аз съм в началото - ще се пробвам

Естественно имам мярка и няма да прекалявам, за да... не ме намрази и да ми пречи за вбъдеще.
Вече гледам на жените като на... играчки

НО НЕ ГИ МРАЗЯ!
Идеята ми е да ги преластя - да ги накрам да ме искат.
Има адвокати женени за зъболекарки. Разбираемо е. Бих приел жена ми да е патрулка. Но Тя имаше и други проблеми

, които не искам да споменавам.
О, тя е щастлива. И не смятам, че е "сляпо" щастлива. Супер си е даже, хаха

Има си супер гадже, мечтаното от нея цял живот! Обича я, не може без нея - както и тя не мжое без него! Супер са!!!
Наистина се радвам за тях!
Но... въпроса е в това, че тя ме промени

След като я загубих - разбрах какво съм имал. Разбрах какво изгубих.
Промених се. Смятах, че никога няма да се променя - но съм се променил.
Вярно - пак съм егоист, но вече не съм лицемер, хахахаха

В това е разликата.
То пък и е важно да си егоист - трябва да си искаш своето и да го казваш съвсем открито! В това е разковночето. Искам еди си какво - но е и важно да го заслужаваш! Е, аз работя всеки божи ден за да го заслужа!
Наскоро... се видях с една стара жена. На 65 - 70 години е. Продава кроасани на "Браво!", сещаш се, нали?
Е, именно Тя ме беше запознала с тази баба. Тя продава до нейното училище.
Всеки път когато мина покрай тази баба, нейната бутка, без значение дали съм гладен или не - аз си копувам едно кроасанче и се спирам за 5 - 10 мин да си поговоря с нея. Как е работата, върви ли, как е семейството, понякога я питам и как е Тя.
Разликата междо мен и нея е, че... Тя не заряза само мен, а заряза всичките си стари приятели заради Него. Не знам какво я промени, но тя не само се отчужди от мен, не само се отчужди от приятелки, които наистина и мислиха доброто - а дори вече е останала и без уважение. Тя е нелоялна.
Бабата ми пожела - Е, дано някой ден се осъзнае какво хубаво момче е загубила и да се върне при теб!
А аз и отвърнах, че не искам! Вече няма да е същото. Какво няма да е същото - вече е грозно и гнусно, немислимо, недопостимо! Ужасно е...
И тя ми каза - Значи не искаш кърпена риза, а?
Е - това ми е отговора - не искам кърпена риза. Не искам.
Ако ме потърси за помощ - ще си зарежа работата за да и помогна, но никога отново няма да се събера с нея. Сигурно никога отново не бих дал и шанс на някое от момичетата, с които бях през тези 7 месеца, просто защото имам малко странна ценностна система.
Не обичам да поправям вече... осквернените неща. Бля, загубват си сантименталната стойност!
"Вече не е същото..."
п.п. Ти луд ли си е - момичето, което не съм забравил ми каза, че ме зарязва, защото Не вярвам в Господ?! Ти луд ли си... Хора биха казали, че това е просто ей така казано, една измислена причина, която се казва ей така и е друга причината, ама for fuck safe - луд ли си, аз никога не бих казал такова нещо! Не съм вярващ, влязах преди 2 месеца в катердралата 1 път за 10 мин и запалих свещичка за баба ми, за която Тя каза, че ми исказва своите съболезнования въпреки, че не съм вярващ - сякаш не губя близък човек, който ме е обичал! Луд ли си, беше ужасно

И въпреки това не мога да я забравя... Защо ли? Защото я обичах такава - каквато беше

Имаше чар в кривия и нос, хаха

, в струшеното и зъбче(споко ве, не съм я пребивал

нито беше някаква хвната от The hill have eyes 2

, просто имаше чаровни странности), в бебешкото и бритонче и в умните и очички

Разбрах, че не ми пука за недостатъците и и че я приемам такава, каквато е... Но просто кгоато всичко свърши човек се пита... Трябваше ли да си губя всичкото това време, вместо да науча нещо, което после ще ми донесе печалба?
Е, не знам дали е трябвало или не, но е факт. Минало е и не може да се промени! Не ми е късно и ще дам най-доброто от себе си! RG Forever!